Når du først begynder indenfor affiliate marketing eller online marketing generelt set, så kan du nemt blive overvældet af de mange termer som anvendes både online og i det daglige talerum. Hver niche og forretning vil altid have sine særlige fagord som anvendes i det daglige, og man kan hurtigt fare vildt i reden af informationer, hvis ikke man har styr på hvad de forskellige ting betyder. Så hvilke fagord anvendes indenfor affiliate marketing spørger du? Vi bringer dig svaret.

Mere om affiliate marketing her.

Hvilke fagord anvendes indenfor affiliate marketing?

Alle forretningsmodeller, brancher og nicher vil alle have deres egne termer, fagord og forkortelser for ting og begreber der ofte anvendes i branchen. Sådan vil det altid være og det er der i og for sig heller ikke noget galt i. Men for en ny i branchen er det nemt at blive helt forvirret og måske en anelse afskrækket netop på grund af alle disse nye termer og ekspert-ord. Det er der nu ingen grund til.

Vi siger ikke at vi bringer dig alle søgeord og termer i branchen, for de bliver altid flere, da nye kommer til. Nye services oprettes og får nye ord og pludselig er de så kendte, at de også forkortes og derved opstår nye termer konstant. Vi bringer listen til dig – et opslagsværk over fagord – vi kalder det for en Fagordbog.

I vores Fagordbog vil du med tiden kunne læse om flere og flere søgeord. Og grunden til at vi netop siger med tiden, er at vi på nuværende tidspunkt slet ikke har fået fyldt bogen op med blot en brøkdel af hvad vi har i sinde. Vores Fagordbog her på siden vil blive det næste store skridt for os, at booste til en utrolig vidensdatabase i samspil med disse FAQ-artikler som vi kører netop nu. Vi ønsker ganske simpelt at blive en portal af viden, når det kommer til affiliate- og online marketing.

Så selvom vores Fagordbog endnu ikke er færdig (i skrivende stund), så anbefaler vi alligevel at du smutter forbi for at se hvilke fagord vi allerede har beskrevet.

Hvad er affiliate markedsføring ?

%d bloggers like this: