De fleste virksomheder har hjemmesider, men mange har ikke skabt en effektiv onlinebutiks facade. Den rigtige søgemaskine optimering vil give dig mulighed for at få bemærket mere. Jo større opmærksomhed, jo bedre succes. Denne artikel har de tips, du har brug for at maksimere din SEO belønninger.

EN god måde at forbedre søgemaskine optimering er at arbejde på det som en del af din daglige rutine, på samme måde, som du ville tjekke dine e-mails. Dette fordi SEO-teknikker ikke er statiske, som søgemaskiner udvikler sig hele tiden og hurtigt, og hvad der virkede i går, kan ikke arbejde i dag.

Hvis du bruger SEO, tage sig tid til at sikre, at koden på dit websted er godt skrevet. Hvis dit websted primært bruger JavaScript til indhold, for eksempel, og koden er rodet, vil søgemaskinespiders ikke være i stand til at indeksere den. Vær opmærksom på, at flash har begrænsninger, og at du skal tilføje tekst i beskrivelsen af dit indhold.

Når du opretter en titel-tag, er der to hurtige og enkle tips, du skal bruge til at hjælpe dig i Rankings. Først skal du altid sørge for, at titlen er så relevant for produktet/service/site som muligt, og to, holde dine Tags forskellige på hver side. Jo flere sider, der er tilgængelige på søgemaskinen, jo større tilstedeværelse du har online.

Dit Websted

Søgemaskine optimering er ikke komplet uden et webstedskort. Søgemaskinespiders vil indeksere indhold i et hurtigere tempo, når man er tilgængelig på dit websted. Site kort er også nyttige for dem, der allerede besøger dit websted og for nye besøgende. Site kort hjælpe dem med at navigere dit websted.

Hjælpe web edderkopper i deres mission, hvis du forventer at blive rangeret højt. Edderkopper er konstant kravler gennem dit indhold og trække dit websted op baseret på ting som søgeord, men de er nødt til at vide, hvordan man navigerer dit websted. Du er nødt til at understrege, hvad omkring dit websted er vigtigt ved at oprette et webstedkort, der giver en edderkop at forstå hierarkiet af dine sider.

Prøv ofte at medtage forskellige typer tilbud eller salg på dit website. Ikke kun vil salget optimere dine søgekriterier, men det vil holde besøgende på dit websted længere, da de fleste mennesker er psykisk henledes på en aftale. Dette kan forbedre din samlede fortjeneste og succes i løbet af året.

Prøv at oprette robotter tekstfil i din rodmappe for at opnå dette. txt-fil og herunder den i rodmappen. Dette vil holde søgemaskiner fra at få adgang til de filer, du vælger ikke at vise.

Boost din hjemmeside SEO ved at besøge “. edu” domæner og skabe backlinks på deres Blogs og fora. Ligeledes ransage nemlig. edu steder i savn i sponsorer. Søgemaskiner favor. edu hjemmesider og websteder med mange backlinks. Sørg for, at de kommentarer, du forlader på disse hjemmesider er relevante og ikke en hård sælge for din virksomhed eller produkt.

Edderkopper genkender ikke sessions-id-navne eller dynamiske sprog, så sørg for, at du er opmærksom på dette, når du opretter url’s til dine forskellige websider. Put relevante søgeord og meningsfulde navne i dine webadresser for at hjælpe edderkopper.

Fed dine søgeord til at give søgemaskine webcrawlere en lettere jagt. Crawlere er intelligente, men nogle gange kan de have svært ved at genkende, hvad dine søgeord er. Du kan afhjælpe dette problem ved at fremhæve dine søgeord ved at anbringe dem med fed skrift. Det vil gøre dem lettere at finde, tage kortere tid for Crawler, og sætte dig højere på sidstepladsen.

Kig efter non-profit eller uddannelse websteder, der vil linke til dit websted. Søgemaskiner se tilbage-links til velrenommerede kilder positivt, og de vil belønne din tilknytning til dem. Bruge kvalitetsindhold til at tilskynde disse pålidelige, velrenommerede kilder til ønsker at funktionen et link til dit websted på egen hånd. Tilføj indhold, som denne type organisationer finder værdige og nyttige.

Hvis du har brug for at ændre strukturen på dit websted og tilbyde det samme indhold under en anden webadresse, skal du sørge for, at den gamle webadresse omdirigerer til den nye URL-adresse eller til en side med et link til den nye side. EN side med en 404-fejl vil sænke din placering i søgeresultaterne.

Din Hjemmeside

Linker til relevant indhold på velrenommerede websteder kan hjælpe med at få dig til at forbedre din søgemaskine ranking. Dette er en vigtig del at linke. Relevante links til andre hjemmesider er mere værdifulde fra en SEO perspektiv end de links, der forbinder din hjemmeside. Sørg for at søge efter link-muligheder, der giver et link tilbage til dit websted, så godt, for at maksimere virkningen på din rang.

Når du har besluttet dig for de søgeord eller centrale sætninger, der er mest relevante for din hjemmeside, skal du bruge dem i titlen på din webside. Din titel er din hjemmeside første håndtryk med søgemaskiner, så gør det venligt og relevant. Dette hjælper med at sikre, at dit websted matcher brugernes søgninger, hvilket giver dig flere klik.

Aldrig stoppe forsøger at få mere indgående links til dit websted. Hvis du kun gøre en indsats for at få indgående links én gang, vil du se en momentan boost i din placeringer, men det vil ikke vare. At have links, der kommer i over tid giver dig højere troværdighed og forbedrer din stående.

Medtagelsen af et webstedkort er nyttigt i forsøget på at øge trafikken til dit websted. Dette vil knytte alle dine websider sammen. Hvis du lægger links på siden af hjemmesiden, vil det øge trafikken.

Hold din webadresse kort for at undgå at ligne en spam site. Både dine læsere og søgemaskinerne diskriminerer mod websteder med alt for lange webadresser. Din webadresse bør indeholde dine søgeord til at hjælpe i din placeringer, men holde dem moderate. Alt mere end 10 søgeord i en webadresse vil skabe et problem.

Prøv ikke at gå over bord, når det kommer til søgeord. Vælg en liste med omkring et dusin søgeord eller søgeordssætninger, så du kan gøre dit websted fokuseret. Hvis du vil vide, hvilke nøgleord der skal bruges, kan du prøve at bruge analytiske værktøjer.

Du bør sørge for, at indholdet på dit websted er læsbart i stedet for proppet fuld af søgeord. Mange mennesker forstår ikke, hvordan søgemaskiner arbejde og bare ønsker at være i stand til at få de oplysninger, de har brug for på en hurtig måde. Hvis du søgeord ting dit websted, kan det gøre det vanskeligt at læse og dermed sætte en dæmper på mængden af trafik, du får.

Du Har

Fremhæv populære søgeord i stedet for navnet på dit website. Tænk over, hvad de fleste mennesker vil søge efter. Når du arbejder på at få rangorden på søgemaskiner, er du nødt til konstant at overveje, hvad søgetermer dine kunder vil være på udkig efter, og derefter skræddersy dit indhold til disse vilkår i stedet for at bruge obskure vilkår.

Du kan øge din rangering ved at bruge en video på dit website. Det er muligt at bruge videoer til at vise, hvordan et produkt bruges, eller til at lade folk vide, hvem du og dine medarbejdere er. Få den video indsendt til dit websted og sørg for at det har gode søgeord knyttet til det. Når du har oprettet et video-sitemap, skal du sende webadressen til Google ved hjælp af webmasterens webmaster værktøjer. Endelig post den video, du har foretaget på websteder som YouTube eller Yahoo. Slap af og se dine hits stige.

En nøgle SEO tip er at bruge fed og stærk HTML-tags til at fremhæve specifikke søgeord, som du ønsker at skille sig ud til både din menneskelige læser og søgemaskiner. Brug både klogt, når du føler, de er nødvendige. Søgeord, der er fremhævet med fed eller stærk Tags bære mere vægt med søgemaskiner.

Der er ingen hjemmeside, der er perfekt. Når du kender dette og kan finde fejlene i dine designs, kan du øge din virksomhed output ved at forbedre dem. Arbejd hårdt på dit websted for at øge dit salg.

Når du optimerer dit websted, være opmærksom på vægten af eksterne links. At være linket fra et websted med en. edu er bedre end en. com eller et andet suffiks. Du kan få et link fra et. edu-websted ved at finde en akademisk institution eller en velgørenhedsorganisation, der søger sponsorer, og som tilbyder penge i bytte for links eller annoncer.

For korrekt søgemaskine optimering, skal du sørge for at undgå at bruge billedet links. Søgemaskiner indekserer kun URL-adressen til billed link filen.

Regne ud, hvad dit mål er på hver enkelt side og derefter designe til dette mål. Antag f. eks., at du sælger hockey udstyr. Ønsker du at fokusere på siden og kopiere mod udstyr anmeldelser, spille hockey med venner eller NHL? EN mere målrettet side vil samle flere klik, men en bredere side vil få flere visninger. Du er nødt til at finde ud af, hvilke arbejder for hver annonce individuelt.

Selv om der er mange områder af SEO derude, skal du vælge blot én til at fokusere en. Ligegyldigt hvor meget tid og energi du lægger i at lære SEO, vil du aldrig blive en ekspert på hvert trick. Vælg en, der fungerer for dig, så du kan mestre den.

Søgemaskine optimering tager arbejde, tid og tålmodighed. Generering af trafik til et websted kan være så enkel eller kompliceret, som du ønsker at gøre det. Den ene fælles tråd, der er tilbage, uanset hvor kompliceret eller enkel teknikken er, at de alle tager arbejde. Det kræver mere end blot at trykke på en knap. Når du har ansat din teknik eller teknikker, du er nødt til at give dem tid til at arbejde eller til ikke at arbejde.

Hvis du sætter søgeord i din HTML-tag det vil hjælpe din SEO indsats. Søgeord, der vises i titelkoder, vægtes hårdere af søgemaskiner end søgeord i nogen anden position. Brug dine bedste søgeord i din sidetitler til at bringe i de besøgende!

Hvis du har et link i din tekst, skal du sikre dig, at det er omgivet af tekst, der giver mening. Forklar, hvad du får, når du klikker dig frem til linket, så både dine læsere og søgemaskinespiders vil se linket som værende naturlige og giver mening. Folk vil ikke klikke på et link, hvis de ikke ved, hvad der ligger på den anden side!

Business Bureau

Sørg for, at teksten omkring et billede virkelig matcher billedets indhold. Teksten vil faktisk påvirke rangeringen af et billede på en side, så hvis de ikke har noget at gøre med hinanden, kan dit billede poppe op i søgemaskinens resultater, som du ikke ønsker, at det skal dukke op i.

For at få bedre søgemaskine optimering, slutte sig til Better Business Bureau og din lokale handelskammer. Fordi det normalt automatisk linker til dig, dette hjælper med lokale søgninger. Plus, du får ekstra fordel af folk stoler på din webside, hvis du har en god rating på Better Business Bureau hjemmeside.

Kom links tilbage til dit websted på sociale medier er stor, men du har brug for folk til at finde dine sociale medier konti først! Link til alle dine konti fra dit website i et område, der nemt kan findes på din side. Øverst til højre på hver side er det mest almindelige sted, hvor disse elementer er kædet sammen fra.

Du skal sikre dig, at du ikke er på en proxy, der deles med et forbudt websted, hvis du bruger en delt server. Deling af en proxy med et forbudt websted eller et websted, der er blevet anset som spammere kunne have en negativ indflydelse på dine ratings og dermed ikke få dig den trafik, du ønsker.

Sørg altid for at gå tilbage og optimere dit websted ældre indholdssider ofte. Hvis din ældre materiale ikke vises i rankings som det burde du nødt til at analysere det. Når du gør det, kan du justere det og opdatere den til at hjælpe det få bedre placering på søgemaskinerne.

Pepper alle dine webstedsindhold med relevante søgeord for at forbedre dit websteds søgemaskine ranking. Må ikke overdrive søgeord i begyndelsen passager, men indarbejde dem til at optimere søgeresultaterne. En god strategi er at placere dit søgeord mindst to gange i det første afsnit. Du skal bruge et nøgleord, når du kan, uden at forstyrre strømmen af indholdet.

For at forbedre søgemaskinens synlighed er et webstedskort integreret. Søgemaskiner bruger bots kaldet edderkopper til at trawle gennem steder på udkig efter nøgleordene, og de gør bedst, hvis dit websted tager så få klik som muligt for at komme til en given side. At have en brugervenlig site map, der kræver få klik til at navigere vil forbedre dine annoncer betydeligt.

Lær om on-side SEO. En Google-placering, der er godt, vil betyde, at dit websted ikke vil blive overset, mens få en masse besøg. Dette er grunden til dit layout skal få optimeret, så det gør godt med din SEO-planer.

Indsæt links til andre sider på dit website. Sammenkædning af beslægtede søgeordssætninger og søgeord til gratis sider kan øge din placering på søgemaskinerne. Undgå at bruge søgeord, der er generiske. Gør dine søgeord så unikke som muligt.

Hvis du har planer om at bruge en virksomhed til at optimere din SEO Sørg for, at du forskning dem på forhånd. Find ud af, hvad de ved om den branche, du er i, og hvad de gør for kunderne. Du vil gerne kende omkostningerne og hvor længe, indtil du ser resultater. Bed om at se eksempler på tidligere arbejde og til at snakke med nogle af deres kunder. En hæderlig, lang seriøs kompagni vil nyde ikke opgave hermed.

Hvis du bruger et Java-script til dine rullemenuer på dit website, skal du overveje, hvordan du kan gøre dette mærkbart for søgemaskiner. For bedst at optimere det, skal du sørge for at sætte tekst-links på alle dine billeder for at hjælpe edderkopper spore dit websted ved enhver søgning, der er gjort.

Når du bygger et vellykket websted, kan du prøve at fokusere en enkelt side på et enkelt søgeord. Udstopning en side med mere end ét søgeord har en tendens til at føre til forvirring. Fokus på et enkelt emne fører dig til at omfatte bedre indhold, som læserne vil nyde og komme tilbage for ofte. Mens optimere din hjemmeside er vigtig, er det ikke så vigtigt som at opbygge og vedligeholde besøgende loyalitet!

Ved udstationering duplikerede indhold på forskellige webadresser, du fortynder dit link juice, og dermed reducere din sideplacering øge magt. Dette er en vigtig grund til, at du i stedet bør fokusere alle eksterne og interne links til en enkelt side, så det kan få Mega-Boost den skal op søgemaskinens resultater side!

Dit Websted

Overvej at oprette sekundære websteder i undermapper på dit primære domænenavn i stedet for at købe et helt nyt navn. Nye domæner er dybest set afholdes i skærsilden af Google, indtil de når en vis alder. Derfor er det meget svært at få dem til at rangere højt på resultatsiden. I stedet, ved hjælp af en etableret domæne vil give dit nye websted automatisk sideplacering.

Som tidligere nævnt, at have en hjemmeside er ikke nok. Dit websted skal være optimeret til de forskellige søgemaskiner. Hvis dit websted har mere visning, kan du få mere salg. Tag disse tips til hjerte og justere dit websted efter behov.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: