Om vi er et reklame-, et design- eller et kommunikationsbureau er egentlig ikke væsentligt?

Om vi er et reklame-, et design- eller et kommunikationsbureau er egentlig ikke væsentligt. Hvad der virkelig betyder noget er, at vi er et bureau med særdeles stærke kompetencer inden for konceptudvikling, alle afskygninger af visuel kommunikation, tekstforfatning og PR. Helt grundlæggende tror vi på historien som fundamentet, strategien som vejviseren og kreativiteten som drivkraften. Om det så er megafonen, print, digitale eller sociale medier, der skal i spil, afgøres efterfølgende ud fra, hvad der virker med afsæt i markedsindsigt, målgruppens adfærd og – ikke mindst – sund fornuft.

Vi udfordrer konstant os selv og vores kunder for at udbrede de rette budskaber på rette tid og sted med størst mulig effekt. Og mindst lige så vigtigt; vi gør det med hjertet. For vi kan ikke andet.

STRATEGI- OG KAMPAGNEOPLÆG

Vi er kundens 3. øje, og en af vores kernekompetencer er at give et 360 graders eftersyn, hvor vi efter en dybdegående analyse, kommer med anvisninger til strategi og kreative tiltag, der sikrer kunden vedvarende synlighed overfor målgruppen.

Vi udfordrer konstant os selv og vores kunder for at udbrede de rette budskaber på rette tid og sted med størst mulig effekt. Det har vi gjort på tryk, film og web igennem mere end tolv år for både offentlige og private virksomheder og organisationer.

%d bloggers like this: