Hvad er Analytics og hvordan virker det?

Analytics også kendt som Google Analytics er et populært analyse værktøj. Analytics hjælper dig med, at holde øje med besøgsvaner på din hjemmeside. Du kan få viden om en hel række af forskellige nyttige segmenter på din side, fx hvor mange besøgende du har, hvad de klikker på, hvordan de finder din side, hvor de hopper fra, hvordan de helt basalt navigere på din side.

Alle disse parametre er vigtige for dig, som hjemmesideejer. De giver dig nyttig viden i form af grafer og analyser – Viden som du kan bruge til, at optimere din side og skabe en endnu bedre oplevelse for brugeren.

Hvad enten du har en firmaside, en webshop eller en blog

Hvad enten du har en firmaside, en webshop eller en blog, så er det vigtigt at kende sit publikum og tilrettelægge sin side derefter. Er man ejer af en webshop, så ved man hvor vigtigt det er, at kende sine besøgstal indenfor forskellige tidsrum. Eller kan man på igen måde måle, om den markedsføring man fører, giver det afkast man forventer.

På den måde er Google Analytics et vigtigt værktøj at have med, når man er ejer af en hjemmeside. Hos os bliver alle vore sider linket og oprettet med en Analytics-konto, så brugeren har overblik over, hvad der sker på siden.

%d bloggers like this: