Velkommen til et af Danmarks mest seriøse online markedsføringsbureauer Helsingør

Velkommen til et af Danmarks mest seriøse online markedsføringsbureauer HelsingørHjemmesider – Webdesign – SEOHelsingør ? Dette er vores overskrift til vores ekspertiser.

Vi bygger hjemmesider i WordPress med masser af lækker webdesign.

Vi sørger for i får de gode placeringer i Google med de rigtige søgeord.

Vi tager jer i hånden og guider jer hele vejen. Vi kan stå for det hele eller dele af det i ønsker.

Velkommen til et af Danmarks mest seriøse online markedsføringsbureauer Helsingør.

Husk at din hjemmeside er et spejl af din virksomhed!

hjemmesideEn hjemmeside Helsingør er som et barn. Den skal hele tiden passes, plejes og udvikles i takt med tidens krav og forventninger – en ­dynamisk størrelse, som kræver tid, fokus, vedligeholdelse og udvikling for at kunne levere resultater.

Nedprioriteret ?

Der er mange virksomheder, som – når først hjemmesiden er uploadet – ‘glemmer’ alt om den. De undlader at afsætte den tid og de ressourcer, der er nødvendige for at holde sitet levende, interessant og vedkommende, og derfor ender det ofte med skuffelser over effekten. Man kan ikke vedligeholde og optimere en hjemmeside med venstre hånd – mens den højre laver andre, ‘vigtigere’ ting.

Hvis du ikke har en medarbejder, hvis første prioritet er vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside Helsingør

Hvis du ikke har en medarbejder, hvis første prioritet er vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside HelsingørHvis du ikke har en medarbejder, hvis første prioritet er vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside og webdesign i Helsingør, så erkend og acceptér, at den ydelse skal outsources til en kompetent og professionel webpartner i Helsingør, som kan skabe de resultater, der var det oprindelige mål. Du kender omkostningerne på forkant, du skal ikke afsætte ressourcer til ­området – og du er sikker på, at siden bliver vedligeholdt, kompetent og til tiden!

Samtidigt får du noget sparring og tekst til fx nyhedsbreve eller andre nyttige markedsføringstiltag.

Men vigtigst er, at sitet – og dermed din virksomhed – hele tiden opleves som dynamisk og levende af brugerne.

Nr. 1 på Google..?

Drøm videre – eller dedikér dit liv til det!

Nr. 1 på Google..?Man bliver ikke nr. 1 til ret meget her i livet, uden at bruge rigtig meget tid på det!
Det er hårdt arbejde at blive nr. 1 – og det er endnu hårdere at blive ved med at være det! Og det gælder især, hvis man vil være på side 1 på Google!

Det efterlader de fleste af os med tre muligheder: Drøm videre, dedikér dit liv til det, eller opsæt nogle realistiske og opnåelige mål.

At være synlig online er en absolut nødvendighed for alle virksomheder, store som små. Hvis kunderne ikke kan ‘google dig’, er du jo allerede fravalgt, før de overhovedet har mødt dig.

Og der er vel ingen virksomheder, som kan acceptere at blive fravalgt, fordi kunderne ikke kan finde dem?
Derfor ville det selvfølgeligt være optimalt at ligge allerøverst på verdens største søgemaskine -det er bare ikke realistisk. Men mindre kan heldigvis også gøre det, for med effektiv søgemaskineoptimering kan man komme rigtig langt!

SEO Helsingør

SEO HelsingørSEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er således et samlet udtryk for alt det du kan gøre, for at blive mere synlig i søgemaskinerne.

SEO handler om at blive set, vi hjælper dig derfor med øget trafik og flere ordrer. Få målbare resultater og kunder i butikken med SEO.

Søgemaskineoptimering / SEO er for os ikke bare søgemaskineoptimering, det er en måde hvorpå man kan skabe højere synlighed og konvertering, og møde masser af nye kunder.

Hvad vil du findes og kendes på?

Hvad vil du findes og kendes på?Det er ekstremt vigtigt at investere tid, tanker og hårdt arbejde på selve søgeordsoptimeringen. For hvad vil du kendes og findes på?

Hvad kan du tilbyde og hvem er du?

Det er meget vigtigere end design og lækre features og elementer der blipper og båtter – og som tager tid!

Brugernes oplevelser

Brugernes oplevelserFør man inviterer kunder ind i virksomheden i Helsingør, sikrer de fleste sig jo lige, at der er ordentligt og præsentabelt med friske blomster i receptionen osv. Kunden skal jo helst have et positivt indtryk og en brugbar oplevelse ud af besøget.

Hvis jeg kommer ind i din virksomheds virtuelle reception, hvad skal så få mig til at se mere af din virksomhed – og kan jeg let og ubesværet komme rundt, uden at fare vild? Og bliver jeg mødt af selvfølgeligheder og tomme fraser, eller kan du byde på noget interessant?

Og så skal man jo også lige have med i betragtningerne, at der kommer langt flere besøgende på din hjemmeside end der gør på postadressen.

Brugeroplevelsen får stadigt større betydning. I dag er en hjemmeside hver mands eje, og det er ikke længere nok bare at ‘være på nettet’.

Hvis kunden skal bruge tid på dig og din virksomhed, så skal du have noget at byde på – ellers er han allerede videre…

AdWords Helsingør

– annoncer for din virksomhed på Google

AdWords HelsingørHvor søgemaskineoptimering er en langsigtet indsats, er AdWords Helsingør et værktøj, der gør det muligt at købe sig til ­betalte placeringer på Google.

AdWords er Googles annoncesystem, som giver mulighed for målrettet og fleksibel markedsføring af din hjemmeside. Her vælger du søgeord, ord og sætninger, som beskriver dine produkter, ydelser eller virksomhed. Når en bruger søger på Google med et af dine søgeord, så vises din annonce. Du annoncerer dermed over for en målgruppe, som allerede er interesseret i dine produkter, kompetencer eller serviceydelser – altså relevant markedsføring. Når brugeren klikker på din annonce, lander han på din hjemmeside.

Det er gratis at få vist sine annoncer på Google. Det er først når brugeren klikker på annoncen, at det koster penge.

Som annoncør vælger man selv, hvor meget hvert klik på annoncen må koste, og hvilket budget man vil bruge pr. dag. Når det daglige budget er opbrugt, vises annoncen ikke igen før den næste dag.

Med AdWords konkurrerer man med andre annoncører. Din annonces succes afhænger af, hvor meget du vil betale pr. klik, annoncens kvalitet (hvor mange der vælger at klikke på annoncen) og hvor mange andre, der annoncerer med de samme søgeord.

Bannerannoncering – Succes eller fiasko?

Bannerannoncering - Succes eller fiasko?Internetbannere kan være en effektiv annonceringsform – men det kan også være totalt virkningsløst, eller ligefrem have negativ effekt – helt afhængig af budskab, målgruppe, udformning og placering. Nogle mener, at bannerannoncers virkning og effekt er udvandet – med direkte ‘banner-blindhed’ tilfølge.

Bannerannoncering kan dog stadig med fordel benyttes til branding, og til at skabe før-opmærksomhed om et produkt – fx før en søgemaskinekampagne for samme produkt sættes i gang. Her anbefaler vi, at man betaler pr. klik (CPC) og helst som provision af de ordrer banneret indbringer (CPA).
Betaling pr. visning (CPI/CPM) bør være et overstået kapitel.

Fordelen ved bannerannoncering i Helsingør er, at det er meget målbart – man kan med forskellige værktøjer gøre sin annoncering endog meget målrettet.
Eller kombinér fx bannerannonceringen med en konkurrence, hvor du kan opsamle mailadresser til senere e-mailkampagner.

Det visuelle udseende er afgørende i en verden fyldt med reklamer. Muligheden for bevægelse i banneret frem for et statisk billede, kan gøre, at modtageren har større mulighed få øje på netop dit budskab. Problemet er dog, at man jo ikke selv bestemmer hvad der ellers er på siden og hvilke andre bannerannoncer, der samtidigt vises.

Man bør undgå pop-up bannere, som generelt irriterer brugerne.

Læs mere om hvad SEO kan gøre for jeres webdesign og hjemmeside.

%d bloggers like this: