Hjemmesider og webdesign samt SEO Aabenraa

Hjemmesider og webdesign samt SEO AabenraaHos os har vi stor erfaring i at lave hjemmesider i Aabenraa. Hjemmesider der profilerer virksomheder på professionel vis. Når dette er tilfældet, kan din virksomhed opleve stor vækst ved at skabe tillid hos kunder, i et utroligt hurtigt tempo.

Som alle efterhånden ved, har online tilstedeværelse en endnu stigende betydning for virksomheders succes. Derfor behøver hjemmesider stadig ikke at koste en formue.

Hvad kan en ny hjemmeside gøre for din virksomhed?

Ny hjemmeside Haderslev lavet i CMSHos os ved vi, at mindre virksomheder i Aabenraa har begrænsede midler. Derfor tilbyder vi færdige hjemmesider til en god pris. Vi bruger WordPress (hjemmesideskeletter), hvor i selv indsætter tekst og billeder. CMS systemet WordPress er blevet det mest udbredte hjemmeside system i verden.

Vi laver alt fra den helt simple hjemmeside til håndværkeren eller bogholderen

Vi laver alt fra den helt simple hjemmeside til håndværkeren eller bogholderenVi laver alt fra den helt simple hjemmeside til håndværkeren og bogholderen i Aabenraa. Vi leverer også interaktive hjemmesider for videoproducenten. For at give den optimale kundeoplevelse og efterfølgende tilfredshed hos dig som kunde, bruger vi WordPress.

Det kan være en udfordring at sætte hjemmesider op, så de ser professionelle ud, men når det er gjort af os, får du en professionel hjemmeside, der er nem at rette til senere hen.

Hvorfor skal du vælge Brand-dEsign til jeres nye hjemmeside?

Hvorfor skal du vælge Brand-dEsign til jeres nye hjemmeside?Vi har stor erfaring i opbygning af hjemmesider i Aabenraa, så den profilerer din virksomhed bedst. Vores erfaring er baseret på de nyeste salgs- og markedsføringsteorier. Derfor har vi den bedste baggrund for, at ramme dine kunder på den bedste måde.

Desuden har vi stor fokus på kundeservice / brugervenlighed og sætter derfor dine ønsker i højsædet. Blander man alt dette, er vi sikker på, at du får det bedst tænkelige produkt til fair priser.

Google Adwords & SEO / søgemaskineoptimering Aabenraa

Google Adwords & SEO / søgemaskineoptimering AabenraaHvad er Google Adwords? Google Adwords Aabenraa er en yderst effektiv måde at genere nye besøgende på ved hjælp af betalingsannoncer ved bestemte søgeord på Google som har relevans for din hjemmeside og virksomhed.

Success med Google Adwords i Aabenraa betyder:

Success med Google Adwords i Aabenraa betyder:Mindst dobbelt så mange besøgende på din hjemmeside af samme kvalitet som dine nuværende besøgende – og alt sammen baseret på en yderst omkostningseffektiv markedsføringsstrategi.

Omkostningen pr. kunde er tydeligt lavere end ved brug af andre medier. Kunsten i at bruge Google Adwords er, at det er muligt at ramme dine kunder med dit budskab præcis når de søger det.

Læs mere om søgemaskineoptimering her.

Vores mål er at skaffe så mange betalende kunder ind på din hjemmeside

Vores mål er at skaffe så mange betalende kunder ind på din hjemmesideVores mål er at skaffe så mange betalende kunder ind på din hjemmeside i Aabenraa ud fra dit givne budget. Vi laver kampagner med udgangspunkt i din forretningsmodel og hjemmeside. Når du bestiller Google Adwords til din virksomhed gennem os, får du alt fra søgeordsanlyse, tekstforfatning af kampagner til opbygning af kampagneplan.

Din forsikring for, at Google Adwords ikke bare er penge ud af vinduet for dig er, at de bruger et såkaldt PPC (pay-per-click) princip. Dette betyder, at du kun betaler når kunder klikker sig ind på din hjemmeside.


“80% siger, at de bruger søgemaskiner når de træffer en beslutning om at købe.” 

Din Garanti hos os

Din Garanti hos osNår du bestiller en Google Adwords kampagne ved os, kan det enten være i forlængelse af en hjemmeside, vi allerede har produceret for dig – i hvilke tilfælde vi garanterer succesfulde Google Adwords reklamer – eller fra en allerede eksisterende hjemmeside. Er din hjemmeside allerede opbygget af andre end os, laver vi en objektiv vurdering af om din virksomhed har potentiale til at følge Google Adwords kampagnen til dørs og dermed generere flere betalende kunder.

Facebook Markedsføring Aabenraa

Facebook Markedsføring AabenraaFacebook markedsføring kan være så omfattende som det nærmest ønskes. Hos os tilbyder vi både at opbygge en tiltalende Facebook side som man enten selv kan styre eller som man kan bestille os til at administrere. Hertil kommer Facebook reklamer, hvor man enten kan vælge at reklamere ud fra den tidligere nævnte Facebook side – som er vores anbefaling, da det er lettere at bibeholde kunders interesse gennem “likes” og statusopdateringer – eller man kan vælge den mere simple og dermed også billigere løsning: at reklamere direkte til sin hjemmeside.

Hvad er Facebook markedsføring?


Hvorfor er Facebook markedsføring relevant for dig?

Hvorfor er Facebook markedsføring relevant for dig?Facebook sider er en rigtig god måde at møde sine kunder på et mere personligt niveau og dermed skabe en kontakt i – det nærmeste man ofte kommer – på det private hjem. Mindst hver tredje dansker har i dag oprettet en Facebook profil, hvilket betyder at du kan ramme mindst hver tredje potentielle kunde på Facebook. Facebook reklamer er en af de mest effektive måder at markedsføre sig direkte til sin kundegruppe på – også er den billig! Facebook bruger et element af PPV (pay-per-view) hvilket betyder, at man kun betaler for hver visning af reklamen.


Hvorfor skal du vælge os til Facebook?

Vi har stor erfaring inden for reklamering på Facebook – hvorfra vi også startede vores egen markedsføring. Siden da har vi udviklet vores kompetencer, gennem både kurser og erfaring, og vil i dag gå så langt som til at kalde os eksperter på området.

%d bloggers like this: