Vi laver hjemmesider Sønderborg af den højeste kvalitet

Vi laver hjemmesider Sønderborg af den højeste kvalitetBrand Design er primært et firma der specialiserer sig i at lave hjemmesider Sønderborg, online markedsføring og søgemaskine optimering. Vores erfaring og friske indfaldsvinkel forsikrer at alle vores producerede hjemmesider ikke bare ser godt ud, men arbejder hårdt for din virksomhed.

Vi har mulighed for at tilbyde dig en komplet pakke. En pakke bestående af et innovativt design der passer specifikt til din virksomhed og en søgemaskineoptimering, der får din hjemmeside til at blive fundet på søgemaskiner, såsom Google, Yahoo og Bing.

En god hjemmeside er ikke rigtigt noget værd, med mindre at den bliver fundet af dens potentielle kunder. Det er derfor vigtigt at hjemmesiden bliver lavet på den rigtige måde, og teksterne blive opsat rigtigt.

Hjemmesider – SEO – webdesign Sønderborg

SEO – SØGEMASKINEOPTIMERING SØNDERBORG

SEO – SØGEMASKINEOPTIMERING SØNDERBORGNår du får lavet din hjemmeside, så er søgemaskineoptimering Sønderborg, lige så vigtig (hvis ikke vigtigere) end dit webdesign. Det bedste og mest brugervenlige design i verden, vil ikke være noget værd uden SEO.

Google, Bing og Yahoo er alle sammen søgemaskiner. Folk bruger søgemaskiner mere og mere, nu om stunder. Prøv en gang at overvej, hvis du skulle finde en tømrer, en psykolog eller købe en bog; hvor ville du så lede? Nemlig… Det er efterhånden ofte på Google, at ethvert salg eller enhver beslutning starter.

EKSEMPEL PÅ SEO

EKSEMPEL PÅ SEOEKSEMPEL PÅ SEO : Så hvis vi forestiller os at vi ejer en restaurant i Odense. Der er midler på nettet hvor man kan se hvor mange søgninger der bliver foretaget på Google, på forskellige søgeord. Så som ejer af denne her restaurant, finder vi ud af, at der er ca. 2900 menneker, hver måned, der Googler “Restaurant Odense”. Så ved at komme til at ligge på side 1 på Google, når folk Googler “Restaurant Odense”, kan vi få ca. 2900 mennesker til at se vores hjemmeside – lige efter de har erklæret at de faktisk er interesseret i en restaurant i Odense. Hvis det ikke er god markedsføring, hvad er så?!

Google Places Virksomhedsprofil Sønderborg

Google Places Virksomhedsprofil SønderborgGoogle Places er til dig og din virksomhed. Det er en effektiv måde for dig at komme til at ligge på forsiden af Google, som er Danmarks mest anvendte søgemaskine.

Størstedelen af Danmarks forbrugere, bruger Google som deres primære søgemaskine, hvilket gør det ideelt for dig at blive set af kunder, der mangler netop dit produkt. En virksomhedsprofil der giver netop din virksomhed den ønskede opmærksomhed.

Der er mange fordele ved Google Places.

  • Dine kunder kan finde dig på de fem specifikke søgeord, også når de søger lokalt.
  • Din virksomhed kan blive præsenteret som et visitkort med bl.a. et billedgalleri.
  • Åbningstider og telefonnumre kan også vises i profilen, samt et link til din virksomheds hjemmeside.
  • Derudover kan dine kunder give dig anmeldelser og kommentarer.
  • Google Places profiler kan ses på  både computer, iphone, samt tablets.

Hvis du er træt af dyre løsninger til din markedsføring Sønderborg

Hvis du er træt af dyre løsninger til din markedsføring SønderborgHvis du er træt af dyre løsninger til din markedsføring Sønderborg, så anbefaler vi stærkt Google Places. Er du i tvivl om hvilke søgeord, der er relevante for netop dig og din virksomhed, hjælper vi dig gerne med dette.

Med en virksomheds profil på Google, har du både muligheden for at spare penge på din markedsføring samt opnå den synlighed du ønsker på nettet.

Sønderborg

Sønderborg er en by og købstad i Sønderjylland med 27.826 indbyggere på begge sider af Alssund. Størstedelen af byen ligger på øen Als, der er forbundet med Sønderjylland af Kong Christian X’s Bro og den nordligere Alssundbro. Den er Sønderjyllands største by og er vokset op omkring Sønderborg Slot, der blev anlagt lidt før år 1200. Arkæologiske udgravninger forskellige steder i byen viser middelalderens Sønderborg på Humletorvet.

Den kristne side  Sundsmark  Ulkebøl  Vollerup

Erhverv Sønderborg 

Industrikoncernen Danfoss har hovedsæde i Nordborg og er den største private arbejdsplads i Sønderborg Kommune.

Linak har hovedsæde på Als og producerer aktuatorer, der er elektriske systemer til bl.a. hæve-sænke borde og hospitalssenge. Linak har 900 ansatte alene i Danmark og 1.600 på verdensplan. 

Industrien og erhvervslivet i Sønderborg-området er præget af højteknologiske virksomheder inden for it, tele, elektronikindustrien og maskinindustrien. Større virksomheder er bl.a. Agramkow Fluid Systems A/S (udvikler, producerer og markedsfører væskefylde-, test- og dataopsamlingsløsninger til appliance- og automobilproducenter) og JF-Stoll A/S. I 1960 var halvdelen af byens indbyggere beskæftiget inden for håndværk og industri, og navnlig metal- og maskinindustrien var væsentlige erhvervsgrene. I 1951 grundlagde ingeniør Jens Freudendahl JF-Fabriken, som fremstiller landbrugsmaskiner, og allerede i 1960 havde fabrikken 1.000 ansatte, hvilket gjorde den til byens største arbejdsgiver.

JF-Fabriken skiftede efter opkøbet af en tysk konkurrent i 1999 navn til JF-STOLL, og det er stadig én af de mest markante virksomheder i byens erhvervsliv – i dag med 280 ansatte. En del virksomheder er etableret af ingeniører uddannet i Sønderborg, og nogle ved knopskydning fra Danfoss. I 2002 var 60 procent af byens indbyggere ansat i administrations- og servicefagene.

I Nordborg har industrikoncernen Danfoss hovedsæde, som beskæftiger omkring 1.000 medarbejdere – på verdensplan har koncernen over 23.000 ansatte. Siemens Flow Instruments A/S holder også til i Nordborg og har ca. 200 ansatte. I Guderup har Linak hovedsæde, som producerer elektriske lineære aktuatorer – Linak har 900 medarbejdere på Als.

I Vollerup ligger Müller Gas Equipment A/S, som er en ordre- og serieproducerende virksomhed, hvis hovedproduktion er gasarmaturer til flaskegas, naturgas og medicinske- og tekniske luftarter. Virksomheden beskæftiger i øjeblikket ca. 150 medarbejdere.

%d bloggers like this: