Content Management System hjemmesider i Holbæk

Content Management System hjemmesider i HolbækVores webløsninger i Holbæk, baserer sig på OpenSource CMS i Holbæk, hvor kombinationen af stilrent, forførende web design sammen med brugervenlighed danner fundamentet for vores løsninger.

Valget af CMS afhænger af typen af opgaven. Alt efter om det er en intranet eller extranet løsning, kræver disse forskellige funktionalitet. Her bruger vi en palet af forskellige CMS til at imødekomme disse behov. Se de forskellige typer ved at klikke på de forskellige logo.

Nogle virksomheder har en skepsis overfor brug af OpenSource systemer. Vores erfaring viser at OpenSource systemer i højere grad kan opfylde de krav og behov der bliver stillet til os.

Dette kommer også Jer, som samarbejdspartner, til gode:

– Minimering af omkostninger ift. licens.
– Uafhængighed fra én leverandør.
– Gennemsigtighed af kildekode. Giver mulighed for detaljeret customisering.

eCommerce Holbæk

eCommerce HolbækNethandel er en større og større del af vores dagligdag og samfund, og giver muligheden for at nå vores respektive kundesegmenter på alle tider af døgnet, inden- samt udenfor landets grænser.

Virksomheder kan uden omkostninger til leje, personale osv. drive en succesfuld butik via internettet og derigennem opfylde behov og yde en god kundeservice overfor deres målgruppe.

For at gøre dette kræver det at fundamentet for butikken er i orden

For at gøre dette kræver det at fundamentet for butikken er i ordenFor at gøre dette kræver det at fundamentet for butikken er i orden, og dertil benytter vi os af OpenSource webshoppen kaldet osCommerce. Den er særdeles kraftuld og overskuelig og kan integreres med de mest gængse CMS systemer og endnu vigtigere med danske udbydere af betalingsgateways der sikrer en sikker og ordentlig handel.

Alle transaktioner foregå via en sikker forbindelse (SSL) for at øge sikkerheden overfor Jer som virksomhed og endnu vigtigere Jeres kunder.

Search Engine Optimization (SEO) Holbæk

Search Engine Optimization (SEO) HolbækAlle vores løsninger bliver sat op i henhold til gældende SEO standarder og ikke mindst i henhold til de regler for søgemaskineoptimering, for at sikre websitet en god placering på diverse søgemaskiner.
Således opnår man en god placering når det kommer til organiske links uanset om søgemaskinen hedder Google, Bing eller noget helt tredje.

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er således et samlet udtryk for alt det du kan gøre, for at blive mere synlig i søgemaskinerne

Synlighed med SEO

Synlighed med SEOOvenstående (SEO) i Holbæk, afhænger af flere parametre hvor den klart vigtiste er optimeret kode. Man kan også købe sig til denne synlighed ved brug af sponsorerede links.

Denne løsning er særdeles effektiv og man kan se effekten stort set inden for samme døgn, hvorimod ovenstående løsning kræver tid for at nå toppen. Der er dog omkostninger forbundet med sponsorerede links, som afhænger af det budget man har til rådighed.

Her vil vi kunne hjælpe Jer med at træffe de korrekte beslutninger ved at introducere værktøj som nemt og med få omkostninger kan identificere Jeres behov for at nå målgruppen.

Hvad enten valget falder på organiske eller sponsorerede links

Hvad enten valget falder på organiske eller sponsorerede linksHvad enten valget falder på organiske eller sponsorerede links handler det om at konvertere hvert enkelt besøg til et salg, og denne konverteringsprocent skal gerne være så høj som mulig.

I og med hvert besøg er et potentielt salg, kan vi hjælpe og rådgive Jer til et design hvor overskuelighed og fokus på salg er i højsædet, og den vej igennem sikre, at køb af nyt website ikke blot bliver en udgift men en investering som gerne betaler sig hjem.

I er mere end en kunde i Holbæk

I er mere end en kunde i HolbækNår du som virksomhed eller privatperson er kunde hos os, er du mere end blot et kundenummer eller ordre.

Vi tror på at et værdiskabende samarbejde skaber bedre resultater for dig, samt giver os muligheden for at udnytte vores kompetencer og potentiale fuldt ud til gavn for dig.

Vi ønsker derfor at opnå rollen som “trusted advisor” for dig

Vi ønsker derfor at opnå rollen som "trusted advisor" for digVi ønsker derfor at opnå rollen som “trusted advisor” for dig og virksomheden, som betyder at når du står overfor en ændring, som ligger indenfor vores kompetenceområde, så tager du os med på råd fra start til slut. Således kan vi sammen skabe fundamentet for et godt samarbejde hvor din virksomhed og/eller problemstilling er i centrum, og sammen skabe resultater der optimere din/Jeres hverdag og skaber værdi.

Har Jeres virksomhed styr på de mobile enheder?

Har Jeres virksomhed styr på de mobile enheder?Idag kan man levere informationer og tjenester til stort set alle mobile enheder. Dette betyder at I som virksomhed har større mulighed for at ramme Jeres målgruppe med de budskaber I ønsker.

Hvad end det er lyd, billeder, video, et website eller en SMS tjeneste så giver et samarbejde med os Jer muligheden for at nå Jeres målgruppe på deres premisser, uanset tid og sted.

Hvad tilbyder vi i Holbæk ?

Hvad tilbyder vi i Holbæk ?Når man indgår et samarbejde omkring Mobile Management med os som rådgiver, udvikler og vedligeholder vi Jeres løsninger så I kan forblive synlige, og loyale overfor Jeres målgruppe, samtidig med at I koncentrerer Jer og Jeres virksomhed. I opnår således følgende:

  • – Større synlighed på mobile enheder
  • – Fleksibilitet i levering af informationer til kunder
  • – Innovative løsninger til indsamling af data
  • – Viral markedsføring af brand og virksomhed
  • – Overblik og rådgivning omkring tilgængelige løsninger

anmeldelse af firma Holbæk

Holbæk ifølge Wiki

Holbæk ifølge WikiHolbæk er en fjordby beliggende på Nordvestsjælland, ca. 60 kilometer fra København. Den er Nordvestsjællands største by. Byen er hovedby i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland. Holbæk er vokset op omkring det tidligere Holbæk Slot, der blev grundlagt i 1236 af Valdemar Sejr og byen fik købstadsrettigheder i 1287. Om navnet er der to teorier. Enten er det en omskrivning af “Den hule bæk” refererende til den bæk, der i middelalderen løb gennem byen, eller også er det “Den hellige bæk”.

Holbæk har trafikale forbindelser til København og Roskilde via motorvej og jernbane, hvorfor en stor del af byens erhvervsaktive er beskæftiget uden for kommunen. Byens opland findes primært i Odsherred, hvortil der også føres en jernbane, Odsherredsbanen, med endestationer i Holbæk og Nykøbing Sjælland.

Erhverv Holbæk

Byen har tidligere baseret sin indtjening på industrivirksomheder som Holbæk Skibsværft, Hotaco og Holbæk Jernstøberi, mens man i dag er mindre afhængig af industrien, og mere af virksomheder der kan servicere byens pendlerbefolkning. Således lukkede det lokale slagteri Steff Houlberg i 2006, mens Superfos indtil 2007 var den eneste væsentlige industrivirksomhed i området.

%d bloggers like this: