De fleste virksomheder har efterhånden en hjemmeside og med god grund

Hjemmesiden er meget vigtig for din virksomhed – De fleste virksomheder har efterhånden en hjemmeside og med god grund. Hjemmesider er vigtige, og de kan både præsentere virksomheden samt fungere som et resumé overfor evt. kunder, ligesom de kan udstille virksomhedens kerneområder. Virksomhedens hjemmeside er derfor et slags visitkort, og visitkortet skal se ordentligt ud. Derfor er det yderst vigtigt, at hjemmesiden udarbejdes hos et webbureau, hvor kompetencerne er til det. Man skal jo helst ikke ende ud med at have betalt for mange penge for et webdesign eller en funktionalitet, som man ikke har brug for. Det er der mange af de store, såvel som små, virksomheder, som allerede har fundet ud af og derfor skal man som virksomhed også vælge med omhu når det gælder om at skabe en hjemmeside. Men hvem skal man så overveje, når man vil have nyt design til ens hjemmeside?

Der er faktisk to sider af processen

Der er faktisk to sider af processen, hvorfra du står med ingenting, til at du rent faktisk står med en færdig hjemmeside. Den første af disse er designprocessen. Denne består af at du får lavet et webdesign og et udseende til, hvordan din hjemmeside skal se ud. Den anden del af processen består af PSD til HTML, hvor dit webdesign “skæres” til og bliver levende, så at sige. Dit design bliver så kodet i HTML og CSS, hvorefter du vil stå med en færdig hjemmeside.

Først skal du ud og have designet din hjemmeside

Først skal du ud og have designet din hjemmeside. Her vil et webbureau som vores være en oplagt mulighed. Når designet skal omdannes i HTML og CSS er Myth.dk, som har valgt at specialisere sig indenfor webudvikling, til rådighed. Som den hurtige læser nok kan regne ud, så er det samme team som står bag begge virksomheder og dette kan i de fleste tilfælde fremme den samle process.

%d bloggers like this: