Vi udvikler hjemmesider og webshops samt SEO optimerer i Silkeborg

Hjemmeside og webshop samt SEO SilkeborgVi udvikler hjemmesider og webshops samt SEO optimerer hjemmesider i Silkeborg. Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil. Den er i mange tilfælde den salgskanal, som dine potentielle kunder danner deres førstehåndsindtryk ud fra.

Derfor er identitet og strategi af stor betydning, når du indleder udviklingen af din webside.

Vi er specialister i online markedsføring i Silkeborg

Vi er specialister i online markedsføring i SilkeborgVi er specialister i online markedsføring, som er uddannet til professionel håndtering af Facebook, Google samt udvikling af webapplikationer. Vi ved hvad der fungerer, og hvad der absolut ikke gør, når virksomheder ønsker at markedsføre sig på nettet. Ligesom vi altid gør vores yderste for at imødekomme dine forventninger til servicelevel og kvalitet.

Søgemaskineoptimering og SEO i Silkeborg

Søgemaskineoptimering og SEO i SilkeborgI har sikkert søgt på “SEO Silkeborg” eller “søgemaskineoptimering Silkeborg”. Vores dedikerede hold af dygtige SEO nørder har mange års erfaring med SEO / Søgemaskineoptimering og er derfor klædt på med masser af viden og erfaring og indenfor SEO området.

Vi leverer lokal søgemaskineoptimering i Silkeborg til både de store og mindre virksomheder, og tror også på at vi kan booste din hjemmeside. Vi hjælper med den organiske søgemaskineoptimering for Silkeborg, og i det hele taget, er den mest effektive måde at konvertere på.

Design og udvikling i Silkeborg

Design og udvikling i SilkeborgDesignet af hjemmesiden Silkeborg er vigtig for sidens evne til at skabe salg og konverteringer. Vores designere forstår med baggrund i dine ønsker eller allerede eksisterende designlinje, at udvikle en webløsning, som dine besøgende responderer på.

Uanset om din virksomhed ønsker en infoside eller en webshop, kan du med fordel kontakte os for rådgivning omkring dit projekt. Vi udvikler færdige webløsninger, ligesom vi kan udvikle webapplikationer til din eksisterende webløsning.

Ønsker du straks et uforpligtende opkald fra en medierågiver omkring webudvikling?

Google Places – Lokal markedsføring Silkeborg

Google Places - Lokal markedsføring SilkeborgGoogle Places er et gratis markedsføringsværktøj, som gør at din virksomhed dukker op i blandt søgeresultaterne i Googles organiske indeks, på mobilen, samt Google Maps, når lokale forbrugere søger efter dine produkter eller ydelser. Yderligere er Google Places en gratis annonceringsmulighed helt uden klikpriser og abonnementsgebyrer. Læs mere om lokale søgninger her.

Google AdWords – Silkeborg  

Google AdWords - Silkeborg  I kraft af søgemaskinen Googles 200 mio. daglige søgninger, er Google Adwords Silkeborg verdens mest effektive annoncesystem. Annoncerne baseres på en række udvalgte søgeord og tekstsætninger, som afspejler din forretning. Med de daglige søgninger på Google og sidevisninger på Google-netværket, når dine annoncer ud til en enorm målgruppe, som aktivt søger efter netop dit produkt.

Virksomhedsprofil på Facebook Silkeborg

Virksomhedsprofil på Facebook Silkeborg3 mio. danskere bruger aktivt Facebook for at kommunikere med bekendtskaber. Dette gør at Danmark har den største brugerfrekvens på verdens mest trafikerede kommunikationsplatform.

Kom i direkte kontakt med din målgruppe og spred dit budskab viralt med en virksomhedsprofil på Facebook i Silkeborg.

Virksomhedsprofil på Facebook

Virksomhedsprofilen har Facebook introduceret for organisationer, virksomheder, berømtheder, institutioner mv., som ønsker at kommunikere og udsende information til personer i deres målgruppe.

Kommunikationen foregår primært offentligt på din Facebook-side overfor brugere, som har klikket “synes godt om” på din Facebook-side og dermed abonnerer på dine sideopslag. Opslagene kan du transmittere som tekst, billeder, video og links til andre websider. Fra din Facebook-side spredes dine opslag viralt.

Facebook-strategi

Facebook-strategiVi starter med at afdække hensigten med din Facebook-side, så vi er istand til at finde en løsning, som skaber respons fra din målgruppe. Inden din Facebook-side offentliggøres, fremsendes korrektur til godkendelse. Intet materiale lægges online før du er helt tilfreds med udfaldet.

Med udgangspunkt i dine ønsker, opsætter vi din Facebook-side. Vi sørger for at siden bliver kategoriseret korrekt med de indstillinger som er relevante for din forretning.

Design af cover-foto

Cover-fotoet er det første, brugere vil se, når de besøger din side. derfor er det yderst vigtigt at vælge et billede, som dit publikum reagerer godt på. Vores grafiske designere ved hvilke billeder der fungerer på Facebook, og hvordan de rent grafisk skal behandles, så de skaber respons på mediet.

Se billeder ved en dygtig fotograf i Silkeborg her.

Silkeborg ifølge wiki

SilkeborgSilkeborg er en by i Midtjylland. Et stort antal indbyggere fra Virklund, Gjessø, Sejs-Svejbæk, Grauballe, Skægkær, Sinding og Sejling arbejder i Silkeborg. Byen er hovedby i Silkeborg Kommune og ligger i meget kuperet terræn i det midtjyske søhøjland med skovklædte bakker og med Gudenåen tæt ved den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib Hjejlen er den mest berømte.

Læs mere om hvad der gør søgemaskineoptimerning effektiv her.

Erhverv i Silkeborg

Jyske Bank, der er landets tredjestørste, har hovedkvarter i Silkeborg. Banken har over 3.500 ansatte på landsplan. EnergiMidt betjener i alt 176.000 kunder i Midtjylland, og hovedsædet ligger i Silkeborg.

I 1950’erne, hvor der var mangel på biler i Danmark blev mange brugte biler hentet til Silkeborg, og brugtbilssalget blev en niche for byen, ligesom salg af nye biler opstod. Bilforretningerne ligger tæt ved Primærrute 15, der går igennem den nordlige del af byen. I 1972 blev foreningen “Bilernes By” stiftet som en garantiforening, der skal stille bilkunder bedre. I 2006 blev Bilernes Hus indviet. Fra 1912-2002 eksisterede Dansk Automobil Byggeri, der fremstillede busser og lastbiler.

JN Data A/S har over 500 ansatte og lever it-infrastruktur. Blandt medier i byen findes Midtjyllands Avis udkommer i og omkring Silkeborg og Radio Silkeborg, samt DinRadio 8600.

%d bloggers like this: