Professionel webløsning til din virksomhed i Fakse

Professionel webløsning til din virksomhed i FakseHvorfor ikke gøre det rigtigt første gang! Med os i ryggen får du og din virksomhed en stabil online leverandør. Vores samlet webløsning er skræddersyet til den selvstændige og mindre virksomheder uden en IT- og marketingsafdeling.

Der er mange overvejelser og beslutninger der skal tages, når man vil repræsentere sin virksomhed på internettet, og man kan hurtigt komme galt afsted, hvis man handler i det uvisse.

SEO – Optimering til søgemaskiner i Fakse

SEO - Optimering til søgemaskiner i FakseDet er selvsagt meget vigtigt at være synlig på søgemaskiner som Google. Vi kan hjælpe jer med alt fra de grundlæggende ting til adwords kampagner.

Søgemaskineoptimering Fakse, kan være en tidskrævende og bekostelig affære, hvilket mange
virksomheder ikke har budget til. Men der findes også en række mindre tiltag, der kan gøre en stor forskel.

Vil I høre nærmere om, hvordan netop jeres hjemmeside kan styrkes i forhold til søgemaskineoptimering, så tager vi gerne en indledende og uforpligtigende samtale med jer.

Søgeordsanalyse

Det er vigtigt at gøre forarbejdet ordentligt og ikke arbejde i blinde. Derfor sælger vi søgeordsanalyser.

Webdesign, der løfter jeres hjemmeside i Fakse

Et godt webdesign afspejler virksomhedens identitet i Fakse, henvender sig til målgruppen og lever op til tidens normer og trends.

Uanset om I skal have nyt webdesign eller redesigne en eksisterende hjemmeside, så kan vi løfte opgaven. Vi har adskillige års erfaring indenfor webdesign og ved præcist, hvad der gør sig gældende for at skabe et professionelt og brugervenligt design. Vi arbejder selvfølgelig ud fra jeres ønsker og behov, men kan også rådgive og vejlede, hvis I er i tvivl om noget – fra detaljer til det overordnede koncept. Vi tilbyder også mindre markedsanalyser for at sikre jeres positionering/ differentiering i forhold til eventuelle konkurrenter.

CMS og Wordpress udvikling Fakse

Hvorfor betale i dyre domme for CMS (Content Management System), når der findes løsninger som WordPress der er gennemtestet og fungerer kanon?

WordPress blev oprindeligt udviklet til blogging, men kan med fordel benyttes til almindelige hjemmesider. Vi anbefaler WordPress til vores kunder, idet det er gratis, gennemtestet og ikke mindst nemt at overskue for den almene medarbejder. Vi installerer og udvikler gerne jeres hjemmeside i WordPress, og mulighederne er mange i form af diverse plugins, som nemt kan downloades og aktiveres. Vi tilbyder selvfølgelig også et lyn-kursus i brugen af WordPress.

Tekstforfatning. Linkbuilding. Databehandling. Markedsføring i Fakse

Artikelskrivning Fakse

Vi er eksperter i tekstforfatning. Vi skriver alle former for artikler til markedsføring.

Pressemeddelelser Fakse

Vi sælger også no cure no pay pressemeddelelser til skarpe priser.

Linkbuilding Fakse

Gennem samarbejdspartnere har vi adgang til mange private blogs, hvorfra du kan få links til skarpe priser.

Facebook ads Fakse

Vi har erfaring med Facebook Ads og arbejder også efter modellen no cure no pay her.

Søgeordsanalyse Fakse

Det er vigtigt at gøre forarbejdet ordentligt og ikke arbejde i blinde. Derfor sælger vi søgeordsanalyser.

Google AdWords Fakse

Google AdWords er en svær disciplin. Vi arbejder professionelt med det og hjælper dig gerne – no cure no pay

%d bloggers like this: