Hjemmeside til mobil

Hjemmeside til mobil – Tænk på dem, der besøger din hjemmeside. De er sandsynligvis på farten og kræver relevant indhold her og nu:

– dine kontaktoplysninger,  telefonnummer, e-mail adresse,
– placering med kortvisning og rutevejledning
– åbningstider osv.

Men de sætter pris på et gennemtænkt design. Det er præcis, hvad du får med en hjemmeside lavet til mobilvisning. Vi vil hjælpe dig med at anvende dit brands identitet på din hjemmeside til mobil.

Funktionalitet og design er en vigtig kombination, når du opretter en hjemmeside til visning på en mobil.

Mobiltelefoner er det nye internet

En nylig undersøgelse af omkring 1.100 amerikanske smartphone-brugere  fortæller, hvorfor Mobile er ved at blive afgørende for alle brancher:

  • To tredjedele af smartphone-brugere siger at et mobil-venligt websted gør dem mere tilbøjelige til at købe en virksomheds produkt eller service
  • 74% siger, at de er mere tilbøjelige til at vende tilbage til webstedet senere.

Mobiltelefoner skaber massive muligheder,” siger Jason Spero, chef for Googles globale mobil salgs-og strategi. “

* 61% siger, at hvis de ikke kan finde det, de leder efter (sandsynligvis inden for cirka fem sekunder), vil de klikke væk til et andet websted. Halvdelen siger, at selv om de kan lide en virksomhed, vil de ikke bruge hjemmesiden så ofte, hvis den ikke virker godt på deres smartphone.

“Dette er et wakeup call”, siger Spero. “Du vil miste kunder på de øjeblikke, der betyder noget”uden en hjemmeside lavet specielt til mobile enheder.

* 72% af brugerne siger, at et mobil-venligt websted er vigtigt for dem, men næsten 96% brugere har besøgt websteder, der ikke.

“Hvis du tilbyder brugerne en desktop oplevelse på deres mobil, ”  bemærker Spero,” så er det for dårligt! “ (og vi er tilbøjelige til at være enige!)

Googles råd: Opret en hurtig mobil site med store knapper og tekst, holde skridt til at fuldføre opgaver til et minimum, og promovere vores hjemmeside med mobilannoncer til to tredjedele af mennesker, der bruger søgning til at finde et sted.

Her er nogle flere tendenser, hvis du stadig har brug at blive overbevist!

  • Næsten halvdelen af ​​alle telefoner i Nordamerika og Europa er smartphones, og de er hurtigt ved at blive go-to anordninger til mobile abonnenter.
  • I de seneste 12 måneder har mobilsøgninger firedoblet, cirka 1 ud af 3 mobilsøgninger er lokale.
  • I en nylig undersøgelse af Google, sagde 61% af de adspurgte mennesker, de ville gå til en konkurrents websted, hvis dit websted ikke er mobile venlige.
  • Til mobil prissammenligning shopping, foretrækker 81% af brugerne mobile steder over mobile apps.
  • Telmetrics har opdaget, at 95 procent af smartphone-brugere at foretage restaurant søgninger.
  • Forskningen viste også, at 90 procent af disse brugere “konvertere i dag,” hvilket betyder at de går ud for at spise.
  • Måske mere påfaldende, at 64 procent fandtes at omdanne enten “straks” eller “indenfor en time.”

Disse statistikker er et wake-up call for virksomheder, der ikke i øjeblikket tilbyder en mobil oplevelse til deres besøgende. Hvis du ikke er på mobil, skal du være.

Det står nu lysende klart at mobile enheder er ved at indtage internet.

Vi vil gerne hjælpe din virksomhed med at udnytte de nye muligheder og tilbyder en gratis konsultation.

Vi vil evaluere din nuværende online tilstedeværelse og foreslå, hvordan den bedst kan tilpasses til en mobil verden.

Du har sandsynligvis allerede et hjemmeside bureau, der vedligeholder din nuværende hjemmeside. Vi vil ikke “træde dem over tæerne” – vi har specialiseret os i mobile hjemmesider og tilpasning til den mulige verden, så det eneste vi behøver fra dit eksisterende hjemmeside bureau er en enkelt  ”mobile detection script” som vi sender og det tager mindre en 10 minutter at installere det.  Hermed får dine besøgende mulighed for at vælge at se mobil hjemmesiden eller at blive på den normale hjemmeside.

Hemmeligheden ved en success med en hjemmeside til mobil er at kende dine lokale brugeres behov.  Og derfor vil du normalt behøve en enkelt mobil hjemmeside som supplement til din eksisterende hjemmeside.

%d bloggers like this: