Skal i bruge en ny hjemmeside, nyt webdesign eller SEO i Nyborg ?

Skal i bruge en ny hjemmeside, nyt webdesign eller SEO i Nyborg ?Vi tilbyder mindre og mellemstore virksomheder rådgivning om markedsføring og reklame samt Hjemmesider, webdesign og SEO i Nyborg. Vi er eksperter i markedsføring både på trykte medier og online medier. Personerne bag Brand Design Aps har en lang og bred erfaring inden for medieverdenen.

Hos Brand Design rådgiver vi små og mellemstore virksomheder i markedsføring Nyborg.

Vi tilbyder:

 • Gennemgang af nuværende annoncering
 • Udarbejdelse af markedsføringsplan
 • Besøg af rådgiver en gang om året
 • Viderestilling af opkald fra annoncesælgere
 • Genforhandling af annnoncer – Endelig godkendelse skal dog foretages af kunden

Når markedsføring Nyborg kommer på tale i virksomheder

Når markedsføring Nyborg kommer på tale i virksomhederNår markedsføring kommer på tale i virksomheder, er kommunikation og budskab et vigtigt parameter. Mange aspekter skal gennemgås, og processen skal gerne munde ud i en målbar forbedring for virksomhedens profilering i forhold til konkurrenterne på markedet.

Vi tilbyder vores assistance i hele processen og vejleder i et samlet kommunikationskoncept. Vi udvikler løsninger i et tæt samarbejde med kunden, hvor de forskellige markedsførings-modeller gennemgås og en samlet strategiplan for PR-indsatsen etableres med størst mulig gennemslagskraft.

En uvildig rådgivning, hvor vi sidder ved samme side af bordet og forhandler annonceaftalerne sammen.

Mange virksomheder benytter sig allerede af vores rådgivning. I langt de fleste tilfælde kan vi spare virksomheden for penge, uden det går ud over deres synlighed eller kundetilgang!

Website og webdesign i Nyborg

Hvad siger jeres website om jeres virksomhed?

Website og webdesign i Nyborg1 klik – mere skal der ikke til før, at en potentiel kunde har klikket sig videre ud i internettets store jungle. Derfor er det utrolig vigtigt, at en virksomheds hjemmeside, ikke bare er flot, men også fremstår professionelt både hvad angår design, brugervenlighed og søgemaskineoptimering.

En hjemmeside er virksomhedens ansigt udadtil, og er den professionel og brugervenlig, kan den være med til at fastholde de besøgende på jeres side.

Balance imellem brugervenlighed og design i Nyborg

Når I køber en hjemmeside og Webdesign i Nyborg hos os, vil den altid være lavet med en god balance mellem det grafiske design og brugervenlighed/funktionalitet på hjemmesiden. Den vil derved fremstå flot visuelt samtidig med, at den er let at finde rundt i og bruge.

Hos Brand Design er vi af den opfattelse

Hos Brand Design er vi af den opfattelseHos Brand Design er vi af den opfattelse, at et brugervenligt design altid bør være i højsædet, derfor leverer vi hjemmesiden i et let overskueligt CMS system, så I nemt kan opdatere den efter behov. Vi anbefaler WordPress hjemmeside, med CMS som hjemmesideløsning, men har også muligheden for at opsætte det unikke design i en WordPress hjemmeside og CMS løsning.

Vi tilbyder tre forskellige pakkeløsninger; Budget, Professionel eller Enterprise, så I får den hjemmesideløsning, der passer til jeres behov.

Vi rådgiver mange af vores kunder til at markedsføre sig på Google i Nyborg

Vi rådgiver mange af vores kunder til at markedsføre sig på Google i NyborgVi rådgiver mange af vores kunder til at markedsføre sig på Google i Nyborg. Det kan gøres på mange måder og kan koste mange penge, hvis man ikke ser sig for!

Vi er eksperter i Google annoncering Nyborg. – Kontakt os for rådgivning vedr. din markedsføring på Google.

Hvad er Google Analytics ?

99% af Google’s indtægtsgrundlag stammer fra reklamer fra bl.a. Google adwords programmet, kombineret med Google analytics. Google har formået at få en stor andel af virksomhedernes annonce budgetter – beløb der tidligere var øremærket til annoncering i dagblade, aviser, månedsmagasiner, telefonbøger og TV reklameblokke m.v.

3 gode grunde til at bruge Google i sin markedsføring

 • Der er ca. 3,6 millioner mennesker i Danmark, som dagligt søger på Google.dk – Det gør Google.dk til Danmarks mest brugte søgemaskine!
 • Du kan som mindre virksomhed blive MEGET synlig på Google.dk – og du bestemmer selv dit budget.
 • Du kan selv vælge, hvad du vil findes på – og du får statistik over præcis hvor mange, der har fundet dig via Google.dk!

SEO i Nyborg

Vi forøger den organiske trafik til dit website

SEO i NyborgSEO Nyborg – SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er således et samlet udtryk for alt det du kan gøre, for at blive mere synlig i søgemaskinerne.

Vi er ikke som andre SEO bureauer. Vi laver 100% bevist søgemaskineoptimering, som virker på alle vores kunder.

Effektiv SEO – Yderst erfarne specialister i søgemaskineoptimering (SEO). Vi leverer professionel SEO til nogle af de mest digitalt ambitiøse virksomheder.

Facebook Nyborg

Facebook NyborgFacebook Nyborg er det største sociale online medie i verden. Alene i Danmark har ca. 2,7 millioner mennesker en “brugerprofil” på Facebook.

Dette gør Facebook til en fantastisk platform for virksomheder, som ønsker at promovere sig selv og sine budskaber.

I dag bliver Facebook, eller andre sociale medier, brugt af to ud af tre virksomheder i Danmark.

3 gode grunde til at bruge Facebook i sin markedsføring:

 • De 2,7 mio. brugere af Facebook i Danmark bruger i gennemsnit ca. 50 minutter om dagen på siden!
 • Du kan segmentere, så det KUN er din kundegruppe, der ser annoncen, og dermed “spilder” du ikke pengene på de “forkerte”.
 • 8 ud af 10 virksomheder, som annoncerer på Facebook i dag, føler de får stor valuta for pengene, og vil fortsætte fremover!

anmeldelse af Brand Design Aalborg

%d bloggers like this: