Simpelt spørgsmål: Har reseller programmer noget med affiliate marketing at gøre? Du har muligvis hørt om reseller programmer og tænker på om det har noget med affiliate marketing at gøre. Det handler jo trods alt om at sælge andres produkter.

Har reseller programmer noget med affiliate marketing at gøre?

Hvis man var lidt hurtig på aftrækkeren, så kunne man måske godt fristes til at sige, at reseller programmer har noget med affiliate programmer at gøre. Det har det bare ikke.

Det er rigtigt nok at du i affiliate branchen annoncerer for andres produkter og forsøger på at hjælpe med at sælge deres produkter. Det samme gør sig næsten også gældende for reseller programmer. Men der er dog en forskel.

Læs også om remarketing her.

Et reseller program er på lige fod med affiliate programmer

Et reseller program er på lige fod med affiliate programmer også noget du tilmelder dig og godkendes til af annoncøren bag programmet. Men til forskel fra affiliate marketing, hvor det handler om at sælge andres produkter og føre nye kunder til annoncørernes butikker. Så handler reseller programmer om at få andre til at købe produkterne direkte igennem dig.

Når du tilmelder dig et reseller program

Når du tilmelder dig et reseller program betyder det i princippet blot, at du får stillet nogle materialer til rådighed, som dine kunder så kan købe. Men det er netop her at reseller programmer skiller sig ud fra affiliate marketing. Et reseller program er nemlig ikke noget du sender dine kunder videre til, som de så kan købe og du derved får en kommission.

Nej, et reseller program er et produkt eller en service du får stillet til rådighed og herefter kan du så sælge det til dine kunder. Det betyder i virkeligheden blot, at du oftest kan købe et produkt eller en service som alle andre også kan. Men som reseller får du det til en billigere pris og får samtidig lov til at sælge det videre til dine egne kunder.

Husk at godt indhold er guld værd.

Det betyder at du sælger direkte til dine egne kunder

Det betyder at du sælger direkte til dine egne kunder og de handler direkte med dig. Det betyder også, at det er dig der skal stille en service til rådighed og at det er dig, der står for kontakten med kunden og supporten af produktet. Du er dermed forhandler af et produkt. Men du har ikke selv lavet produktet. Det bliver leveret direkte til dig.

Et reseller program er altså et produkt du køber billigere og i større mængder end normalt, hvorved du får lov til at sælge det samme produkt videre til dine egne kunder. Så det har dermed ikke noget med affiliate marketing at gøre, med mindre du selv stiller denne form for markedsføring til rådighed i din annoncering af produktet (eller at forhandleren af et reseller programmet gør det).

Læs mere om online markedsføring her.

%d bloggers like this: