Vi tilbyder total rådgivning indenfor Googles produkter

Vi tilbyder total rådgivning indenfor Googles produkter, herunder Google Analytics, Google AdWords og Google+. Vi har mere end 10 års erfaring med produkterne fra Google og har rådgivet og optimeret flere end 100 individuelle løsninger. Det er vores erfaring, at mange virksomheder i dag anvender en eller flere af disse produkter, men kun lige netop skraber overfladen af hvad disse produkter kan tilbyde. Vi tilbyder derfor også instruktion i anvendelse af Googles produkter, så I selv kan identificere og udvikle de områder der skal sættes fokus på.

GOOGLE ANALYTICS

Til at analysere dit website og dine besøgendes adfærd på dit website, har vi hos Brand Design valgt at specialisere os inden for det analyseværktøj som Google stiller til rådighed, nemlig Google Analytics. Udover at være gratis for vores kunder, er vi eksperter i at presse dette værktøj til det yderste. Vi kan derfor ved hjælp af dette, få et indblik i de udfordringer og optimeringsmuligheder som jeres website måtte have samtidig med at vi løbende kan følge udviklingen af jeres webprojekt. Vi deler altid vores informationer med vores kunder så vi i fællesskab kan arbejde hen imod de mål som vi sætter for netop jeres website.

GOOGLE ADWORDS

Ved hjælp af SEO (søgemaskineoptimering) kan vi nå et rigtigt godt stykke med et website i forhold til synlighed på de forskellige søgemaskiner. I tilfælde af meget stor konkurrence på bestemte ord, kan der i nogle tilfælde være god fornuft i også at reklamere på de betalte tjenester som Google kan levere. Googles tilbyder de såkaldte AdWords, hvor man betaler for at blive vist i de markerede områder i toppen og i siden af en normal Google søgning.

Det smarte ved Google AdWords

Det smarte ved Google AdWords er at man kun betaler for de klik man får på sine reklamer og dermed altså kun betaler for de besøgende man har på sin side der kommer fra Google AdWords klikkene. Prisen for et klik kan variere voldsomt fra 1-2 kr / klik til 25-30 kr / klik. Vi er eksperter i at optimere dine Google AdWords annoncer så du får mest for pengene og de mest relevante klik til din hjemmeside.

GOOGLE+

Google+, eller Google Circles, Places osv. er Googles udgave af Facebook, hvor man ved hjælp af sin omgangskreds kan optimere udbyttet af sin SEO indsats. Dette baserer sig i høj grad på to faktorer, din virksomheds fysiske placering og den fysiske placering af den der søger, samt din virksomheds netværk, eller Circles som Google har benævnt det.

Ved at sørge for at din virksomhed og dit website er optimeret

Ved at sørge for at din virksomhed og dit website er optimeret til denne del, kan man i visse tilfælde helt undgå Google AdWords og traditionel SEO. Der er stadig mange spørgsmålstegn omkring Googles brug af Google+ i deres rankingalgoritmer, men alle virksomheder bør foretage en minimumsindsats på Google+. Hos os hjælper vi dig med at optimere jeres placering på dette medie.

%d bloggers like this: