Google Adwords kampagner ?

Tænker du også i Google Adwords kampagner ? Så har vi masser erfaring med at sætte gode relevante Adwords kampagner op for vores kunder. Vi har lavet Google Adwords reklamer for flere hunderede virksomheder efterhånden, og de fleste af dem melder meget positivt tilbage at de har opnået større markedsandele og konverteret flere salg. En statistisk viser at en Google AdWords kampagne opnår 33% af de danske forbrugers klik, når der skal søges indenfor de lokale leverandør af serviceydelser på Google. Med Google Adwords kan for fast månedligt beløb få dig en AdWords ekspert, der hjælper dig med at justere, oprette, tjekke klik procenter osv, så vi hele tiden sikrer os nye besøgende på din hjemmeside.

Læs også om annoncering på Youtube her.

Besøgende er ikke nok, de skal konvertere

Besøgende på en hjemmeside er ikke nok. Heller ikke selvom du benytter dig af Google Adwords kampagner. Din hjemmeside er også nødt til at se imødekommende ud, når dine kommende kunder lander på din hjemmeside. Ved at lade en ekspert sætte jeres hjemmeside op, så i sikrer jer en brugervenlighed, der gør det nemt for jeres kommende kunder at finde den info, produkter eller ydelse de søger hos jer på et kort øjeblik, sikrer i jer også kunderne finder det de søger og konvertere til et salg. Vi hjælper jer hele vejen. Vi sætter annoncen op, så den fanger jeres kunders opmærksomhed på en måde så de føler sig nysgerrige nok til at klikke ind på jeres hjemmeside.

Målrettet annoncering

Vi målretter din jeres annoncer på Adwords, så opnår den optimale effekt. Vi bruger flere forskellige SEO tekster, til at koordinere en spændende opsigtsvækkende kampagne for, der gerne skulle fange jeres nye kunders nysgerrighed så meget at de bliver hængende på jeres hjemmeside.

God branding

God branding via Adwords og på den måde synliggøre din virksomhed over for besøgende, der kan være potentielle kunder, er i sig selv en stor mundfuld. da tekster, indhold, præcisering og endda provokering er nødvendigt for at fange folks opmærksomhed idag. Husk nemlig på at de besøgende, der kigger med, tjekker allerede i forvejen op på emner, der har relation for jeres virksomhed og ligger sig stor sandsynlighed i det kundesegment du gerne vil ramme med din Google Adwords kampagner.

Læs om Googles Adwords annonceringer her.

Vil du også annoncere på Google?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
%d bloggers like this: