Internettet er blevet sagt at være en kæmpe labyrint. Der er en række måder at opnå en højere placering, og det kan være svært at se forskel på dem. Alligevel er det muligt at “slå” labyrinten og komme ud på toppen. Her er nogle tips til at give dit websted en kortere sti.

Hvis du ønsker at finde en bestemt sætning, og du bruger en søgemaskine, sætte citater rundt om sætningen for at bringe tilbage resultater med disse eksakte ord. “appelsinsaft containere” vil bringe tilbage kun resultater med disse tre ord i den rækkefølge, mens du blot søger efter appelsinsaft containere (uden anførselstegn), vil bringe tilbage resultater med mindre nøjagtighed.

Dit Websted

For virkelig at skubbe din virksomhed op gennem sidstepladsen, bør du tænke på at bruge Long-Tail søgeord og længere sætninger, der er specifikke for, hvad folk søger efter. Den web edderkopper er meget venlige til længere søgeord, og du kan bruge færre af disse hele dit indhold, gør det muligt at fremstå mere naturligt og at komme på tværs som læser-venlige.

Hvis du bruger SEO, tage sig tid til at sikre, at koden på dit websted er godt skrevet. Hvis dit websted primært bruger JavaScript til indhold, for eksempel, og koden er rodet, vil søgemaskinespiders ikke være i stand til at indeksere den. Vær opmærksom på, at flash har begrænsninger, og at du skal tilføje tekst i beskrivelsen af dit indhold.

Vær forsigtig, når du bruger dine sociale medier tilstedeværelse for at øge dit primære websteds PageRank. De data, du giver på dine sociale medier sider (f. eks Facebook og Twitter BIOS) bør passe sammen med de vigtigste søgeord på din hjemmeside. Dette etablerer en forbindelse mellem de to, der kan bidrage til at forbedre placeringen af både dine sociale medier tilstedeværelse og dit hovedwebsted.

Prøv flere forskellige søgeord, når du forsøger at rangere højere i søgemaskiner. Søgemaskiner vil behandle søgeord i disse metatags, hjælper dig med at opretholde en tilstedeværelse i en større vifte af søgninger. For at demonstrere dette, lad os sige dit websted tema handler om knive. Du kan inkludere en række beslægtede søgeord, herunder: “knive,” “Nives”, og “kniv”, sammen med alle andre rimelige muligheder, du måtte ønske at overveje.

Gør brug af indgående, eksterne links til at optimere søgemaskinens resultater. Link til personer, du kender, og Anmod dem om at linke til dig, så godt. Gør brug af andre sider ved at skrive god kvalitet kommentarer og i afsnittet Review, så godt. Tilskynde andre til at besøge dit websted. Links til andre websteder kan resultere i den trafik, du ønsker, og tilskynde til bedre placering i realtids søgninger.

Skift fra AP til SEO stil, for at forbedre kvaliteten af dit websted søgemaskine optimering. For at maksimere SEO stil, gentage de vigtige søgeord så mange gange som du kan uden at ødelægge strømmen eller kvaliteten af at skrive. Gør dette vil bidrage til at forbedre din placeringer på grund af keyphrase tæthed.

For at sikre, at dit website er så nemt som muligt at gennemgå, skal du holde websteds arkitekturen flad. Brug ikke for mange undermapper, og brug i stedet beskrivende navne for hver side. Hold dine sider med de mest konkurrencedygtige søgeord i deres navne, tæt på rodmappen, så de vil få en højere sideplacering.

Vælg et domænenavn, der har dit ønskede søgeord i det. Hvis du vælger et søgeord, som folk søger efter som din webadresse, vil det sikre, at dit websted er nemmere at finde i søgemaskiner. Ikke alle vil komme til dit websted via links eller annoncer; Du skal være forberedt på, at brugere kommer ind gennemsøgninger efter dit produkt.

Hvis du skriver en blog, skal du optimere dit indhold ved at bruge så mange overskriftskoder, som du kan, uden at forringe læsbarheden. Start med blog-titel i et tag og arbejde ned derfra, med det vigtigste indhold af stillingen i et tag. Dette fortæller søgemaskine edderkopper, hvilket indhold du har anset for vigtigst.

Som en del af din SEO-strategi, overveje at oprette en blog med fokus på din virksomhed og kommentere i Blogs i forbindelse med dit emneområde. Fordi søgemaskiner som velorganiserede data og regelmæssig indhold opdateringer, kan det være let at flytte en blog op på sidstepladsen. Søgemaskiner vil reagere på backlinks ved at bringe flere besøgende.

Med SEO, skal du ikke være bange for at begå fejl. Hvis du prøver noget, og det ikke virker, kan du altid komme tilbage senere og foretage ændringer. En af de vigtigste ting er at holde sætte ud nyt indhold og holde dine sider friske, så selv fejl vil have en positiv indvirkning på din placering på søgemaskinerne, så længe du tager sig af fejl, så snart du bemærker dem.

Dit Websted

Gør det nemt for besøgende at forstå og bruge hjemmesiden. Må ikke mose dem ned med Internet markedsføring lingo. I stedet, skabe en simpel website at højdepunkt hvad du er prøver hen til afsætningsmarked. Links skal være lettilgængelige, og vigtige oplysninger bør være tydeligt placeret. Guide dem gennem processen med at udforske din hjemmeside.

Et vigtigt aspekt af SEO er at gøre et webstedkort til rådighed på dit websted. Når du har et webstedkort det gør en søgemaskine edderkop bedre til at crawle dit websted. Hvis dit websted er stort, kan du overveje flere kort. En god regel at gå efter er at vise kun 100 links maksimum på et givent Webstedkort.

Sørg for at inkludere links til andre sider på dit websted fra dit websted. Selv om det ikke rangerer helt så højt til motorerne som indgående links, der har links på din side vil give dig en lille Boost. Med søgemaskine optimering hver lille smule tæller plus det hjælper med at holde læserne på dit websted længere, da de udforsker ekstra indhold.

Opret og Udgiv nyt indhold så ofte, som du kan. Forpligte dig til at udgive et bestemt antal historier hver uge. Søgemaskiner værdi websteder, der opdaterer deres sider med nye og relevante oplysninger over websteder, der er for det meste stagnerende og indeholder de samme gamle indhold. Websteder, der løbende opdaterer deres indhold, vil tjene en højere rang.

For at holde dine læsere interesserede og til stadighed tiltrække nye læsere, så prøv at holde din artikel flow konstant. Det er generelt anbefales, at du skriver mindst 4 nye artikler om ugen for at holde og tiltrække trafik til dit websted. Det kan virke som en masse, men det vil blive rutine, og du vil være i stand til at gøre det ret hurtigt.

Prøv ikke at gå over bord, når det kommer til søgeord. Vælg en liste med omkring et dusin søgeord eller søgeordssætninger, så du kan gøre dit websted fokuseret. Hvis du vil vide, hvilke nøgleord der skal bruges, kan du prøve at bruge analytiske værktøjer.

For søgemaskine optimering anbefales det, at du bruger en streg i webstedets webadresser i stedet for understregningstegnet. Grunden til dette er, at Google er særlig i de resultater, den returnerer. Du vil have mere varierede resultater, når du bruger Dash over understregning og vil til gengæld få mere trafik til dit websted.

Overvej at bruge online annoncering som Adbrite eller AdWords. Nogle gange gør din egen optimering ikke bringe den trafik, du har brug for. De vil hjælpe med at få trafikken op på dit websted. Hvis dette produkt er tilknyttet Google, vil dine hits øge et ton.

For at sikre langsigtet succes for din optimering indsats, bør du læse op på søgemaskine algoritmer regelmæssigt. De store søgemaskiner undertiden ændre deres algoritmer, og du skal være opmærksom på eventuelle ændringer, der vil påvirke din taktik. Du ønsker måske at abonnere på et nyhedsbrev, der vil rapportere vigtige ændringer direkte til dig.

Vær opmærksom på, at JavaScript ikke interagerer godt med alle søgerobotter. Java-brug er noget, som webstedsejeren skal tænke på, men vær sikker på, at du ved, at en søgemaskine vil se dit websted anderledes, fordi alle webcrawlere tager forskellige oplysninger.

Når du søger efter specifikke oplysninger på World Wide Web, er det nyttigt at prøve forskellige søgeudtryk og ændre rækkefølgen af disse søgeudtryk. Tekniske termer er mere tilbøjelige til at bringe i de resultater, du søger, og ved hjælp af synonymer er en nyttig søgestrategi så godt. Søgemaskine optimering anerkender sådanne søgestrategier.

Hvis Du Bruger

Vær ikke bange for at bruge dine søgeord mere, hvis sproget lyder naturligt. Mens søgemaskiner vil straffe dit websted, hvis det viser du er Keyword-stopning, hvis du kan læse dit indhold højt, og det lyder normalt og naturligt, er du usandsynligt, at rejse denne straf. Søgemaskiner forsøger at fjerne spam, ikke steder med mange forekomster af et enkelt ord eller en sætning.

Hvis du bruger flertalsformen eller længere form af søgeord, vil du få flere programoversigter i søgeresultaterne. Søgeords resultat er en strategi, som nogle søgemaskiner bruger. Hvis du vælger en søgeterm som “bogholder” for dit søgeord, er dit websted muligvis ikke inkluderet i søgeresultaterne i forbindelse med “bogholdere”. Hvis du bruger den længere form af ordet, så vil dit websted blive inkluderet i de søgninger, der omfatter den kortere form af ordet så godt.

Når forkorte links til din hjemmeside, sørge for, at du bruger URL afkortning tjenester, der giver linket kredit til dit websted i stedet for at afkortning service. Indgående links er en integreret del af søgemaskine optimering. Så når du sender et link til din hjemmeside på et forum, Twitter, Facebook, eller andre steder på internettet, så sørg for, at dit websted er at få æren! Den korrekte måde, at en afkortning service bør linke til din hjemmeside er gennem en 301 omdirigering.

En stor tip om optimering er at medtage aktuelle begivenheder og emner, der har relevans for dit produkt. Dette hjælper med at indsamle de besøgende, der ikke søger specifikt efter det, du tilbyder. Også, denne strategi vil holde dine regelmæssige besøgende informeret.

For søgemaskine optimering-brug enhver udvidelse til rådighed for din webadresse! Der er en gennemtrængende myte, at have a. com er bedre for søgemaskinerne; Det er ikke. Søgemaskinerne har ingen præference for. com, så hvis det ikke er tilgængeligt for de søgeord, du har brug for, en .net og a. info arbejde fint og spare dig penge så godt.

Når du arbejder på dit websted SEO, huske at overveje dine menneskelige læsere først. Mens søgeordssætninger for bots er vigtige, er de ikke dem, der foretager indkøb, så du kan optimere indholdet bagefter. Dit websted skal være let at læse. En, der ikke vil helt sikkert ikke gøre godt.

Undlad at sende sider, der er for ens til hinanden. Vær ekstra forsigtig, når du beslutter dig for dine sidetitler. Titler får mest opmærksomhed fra søgemaskinerne og blive den vigtigste komponent for site ranking. Herunder dine fokuserede søgeord i dine titler vil bidrage til at øge din placering på søgemaskinerne.

Brugte domænenavne kan allerede have et omdømme, du kan handle på. Hvis du har et domænenavn, der har været omkring et stykke tid (i hvert fald i to år), vil det blive givet mere opmærksomhed af søgemaskinerne. Kig efter domæner, der blev droppet for nylig, og Find ud af, om nogen af dem er egnet til dit websted.

Glem ikke, at du skal designe din hjemmeside til dine web-brugere, først og fremmest. Når dine web-brugere kan finde dit websted nemt, og dit websted er godt organiseret i sin navigation og rig på relevant indhold, du site vil gøre det godt i rækken. En hjemmeside, der er organisk optimeret altid gør bedre i rækker end en hjemmeside, der er kunstigt pumpes op med søgeord.

Dit Websted

En god søgemaskine optimering tip, som alle kan bruge, er at finde ud af, hvilke søgeord eller søgeordssætninger samle de fleste hits og derefter bruger de samme søgeord for din mappenavne. Mens mappenavne ikke er højt på betydningen af søgemaskinens resultater, gøre spille en håndgribelig rolle.

Få flere besøgende på webstedet via websøgninger. Hvis dit websted er Spider-venligt, får du bedre søgemaskine resultater. Edderkopper er kun i stand til at læse tekst, så det er vigtigt, at du tagger hvert billede, der vises på dit websted. Gør dine beskrivelser søgeords rige.

Når der beskæftiger sig med søgemaskine optimering for dit websted, bør du overveje at bruge JavaScript-links i stedet for at bruge billedknapper. Faktisk bør du undgå billedknapper helt og i stedet holde dine links som ren tekst. Af en eller anden grund, foretrækker søgemaskiner ren tekst links til billedknapper, så hold dette i tankerne.

Lær om on-side SEO. En Google-placering, der er godt, vil betyde, at dit websted ikke vil blive overset, mens få en masse besøg. Dette er grunden til dit layout skal få optimeret, så det gør godt med din SEO-planer.

Søgemaskiner fokusere på naturligt sprog indhold, så hvis du med at optimere din hjemmeside, ikke forsøge at proppe dine tekster og Blogs med søgeord. Brug sætninger og frasering, du normalt vil bruge. Søgemaskiner se på, hvor mange gange et begreb, der bruges i dit indhold, og hvis det synes unormalt højt til det punkt, spamming det vil faktisk tælle dette negativt mod dit websted.

Bibliotek indlæg, Message Forums, Blogs, artikelskrivning og pressemeddelelser vil alle hjælpe dig med at få høj kvalitet indgående links, der er rettet til dit websted. Kom solid udgående links er blandt de mest kritiske tricks til succes i SEO.

Søgemaskine optimering er ikke noget, der sker i løbet af natten. Du kan ikke bare gøre én ting, og BAM har instant hits på dine websteder og tonsvis af trafik. Det tager tid og justering og konstant overvågning af din hjemmeside for at holde det opdateret med nyt indhold og nye links. Søgemaskiner ændres ofte, og du vil altid være sikker på, at du er klar over, hvad dit websteds konkurrence er.

Vær Sikker På

Hvis du er på udkig efter øjeblikkelig tilfredsstillelse i SEO, overveje at bruge pay-per-click muligheder. Disse PPC-værktøjer placere din søgemaskine resultater nær toppen af placeringerne (afhængig af den pris, du betaler per klik.) To store muligheder er Google AdWords og Microsoft adCenter. Selv hvis du ikke ender med at bruge pengene på PPC, tjek dem ud, da de tilbyder fantastisk søgeord værktøjer, som du kan bruge til din fordel i din egen SEO indsats.

Vær sikker på at du tjekker, hvad overskrifter bliver sendt af serveren sammen med webstedssider. Masser af no-cost værktøjer findes på internettet, der hjælper analysere vigtige oplysninger, så vær sikker på at gøre brug af dem. De 2 statusser, som du ønsker, er “301 flyttet permanent” og “200 OK”

Undgå at placere dit indhold bag en registreringsformular eller betale væggen, hvis du kan hjælpe det. Søgemaskiner foretrækker indhold, der kan tilgås frit, og de kan ikke altid indeksere oplysningerne bag væggen. Hvis du skal konfigurere dit websted til at kræve registrering, skal du sørge for, at nogle dele af webstedet er synlige for alle, for eksempel sidetitler.

Nu skal du kun afsat tid til at gennemføre et par af disse ideer. Stay patient og få, hvad du har brug for.

Tag skyer er en fantastisk måde at markere dine indlæg i et uformelt format, som stadig giver søgemaskiner til at gennemgå hele dit websted. Sørg for, at hvert tag er et søgeord, som du gerne vil rangere på i søgemaskinens resultatsider, så Google vil vide, hvordan man kategoriserer dig.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: