Generelt om online marketing

Generelt om online markedsføring / marketing og det vi skriver om på vores Blog

Generelt om online marketing – Velkommen til “generelt” siden her på Brand Design. Punktet skal nok mest ses som et form for resume af hvad du kan finde på denne side. Hvert enkelt indlæg vi har lavet på siden her, har lidt sin egen historie og baggrund. Men uanset hvad du klikker på er det overordnede emne naturligvis online markedsføring i sin bredeste forstand. Brand Design tilbyder, som i sikkert kan se en masse værktøjer og guides indenfor både SEM, SMM, SEO, Marketing, Linkbuilding, Hjemmesider, WordPress, søgeordsanalyser og meget andet. Brand Design startede fordi vi brænder for online marketing og fordi vi faktisk mener vi kan gøre en forskel. Vi tror på den gode kunderelation og det høje serviceniveau. Markedsføring er mange ting. Og vi vil egentlig bare sikre os, vores kunder får den bedste guide til vores produkter og services.

#onlinemarkedsføring #onlinemarketing

Læs flere artikler om online marketing her:

 

Vi er ikke tilfredse før vores kunder er det, er i?

Bloggen og blog indlæg – Hvad er en blog?

Bloggen og blog indlæg - Hvad er en blog?En blog, eller weblog, er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (indlæg eller poster) med den nyeste øverst. Når man arbejder med online markedsføring idag, så kommer man ingen vegne uden en blog. Bloggen er stedet hvor vi fortæller hvad vi kan, hvem vi er, hvad vi brænder for og hvor vi vil hen. Det er jo en ting, hvad du synes er godt, derfor er det ikke sikkert dine blog læsere deler din mening. Så afhængigt af hvad du blogger om og hvem dit publikum er, bør man altid fokusere på grundlaget for at starte sin blog. Hvem skal læse bloggen? Hvorfor starte bloggen i det hele taget ? Og hvad målet er med bloggen.

Læs artiklerne om blogging herunder:

Online Branding – Hvordan skaber man sig i et online brand?

Online BrandingSkal man have succes med online markedsføring, er det vigtigt man skaber sig et ordentlig brand. Alle ved hvad eller hvem når jeg skriver: Coca Cola, Donald Trump, Inger Støjberg, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, Levis, Metallica, Adele osv. Alle disse navne du tænker: Jaaaaaa dem ved jeg da godt hvem er, har alle deres eget brand i en eller anden form. At brande noget er at skabe sig et omdømme, skabe et produkt eller blive kendt for noget. Et mærke eller et brand er en samling af symboler, oplevelser og associationer, som positionerer og differentierer en vare, en service, virksomhed, organisation, person eller et sted. Uanset hvordan du planlægger at Brande dig selv, så er det oftest igennem online medier, som TV, nettet og YouTube, reklamer og radio osv. Vi fik f.eks vores første branding i Kolding ugeavis.

#onlinebranding

Læs flere artikler om online Branding her:

Affiliate marketing – Hvad er affiliate?

Affiliate eller affiliate markedsføring handler om at samarbejde om markedsføring. Affiliate Marketing er en marketingmetode, hvor en virksomhed kun betaler for leverede resultater. Resultaterne kan være solgte varer, leads, besøg på website, tilmeldinger til nyhedsbreve, bannervisninger, nye fans på Facebook etc. Affiliate marketing er en god måde at tjene penge på nettet, men det kræver en større indsats før man er ordentligt igang. Kommer du med i den eksklusive del af affiliate, er der faktisk mange penge at tjene. Hvis du vil have succes med affiliate marketing, er det vigtigt at have de rigtige værktøjer.

#affiliatemarketing

Læs flere artikler om Affiliate marketing her:

 

Kun topplaceringer for os selv og vores kunder er godt nok for os.

Søgemaskineoptimering – Hvad er søgemaskineoptimering? og hvad kan det?

I top med SEO-optimeringSøgemaskineoptimering (på engelsk: Search Engine Optimization, forkortes SEO) er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. Vi sammensætter gerne den for jer, helt rigtige søgemaskineoptimering strategi og hjælper jer med at opnå de bedst mulige placeringer i Googles søgeresultater. 100% målbar optimering, vi deler månedlig vores rapporter med jer. Søgemaskineoptimering handler i sidste ende mest om vi skaber online synlighed for jeres virksomhed på nettet. For hvad er ideen med dyr designet og flot hjemmeside, hvis ingen alligevel finder eller ser den?

#søgemaskineoptimering

Læs flere artikler om søgemaskineoptimering her:

SEO – Hvad er SEO? Hvad skal vi med det?

SEOSEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. Vil du have mere trafik til din hjemmeside eller webshop så skal du få hjælp til SEO eller selv sætte dig ind i det. Din hjemmeside er intet værd uden besøgende, derfor arbejder vi med SEO, vi vil nemlig gerne have mange besøgende på vores hjemmesider. Vi elsker når folk giver os en kommentar, booker os til et foredrag om SEO eller når vi skal afholde et kursus om SEO. Vi tør efterhånden godt kalde os eksperter i søgemaskineoptimering / SEO. Vi har 15 års erfaring med at lave online Google optimering, som det også kaldes i moderne tale.

Læs flere artikler om SEO marketing her:

#SEO

De sociale medier – Hvordan inddrager man de sociale medier i sin markedsføring?

Forbrugerne er på flere sociale medier, og det bør alle seriøse virksomheder også være. Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare, Tumblr og Social Media Marketing er begyndt at vække virksomheders interesse i deres fortsatte stræben efter forbrugerens opmærksomhed. Men hvilke af de sociale medier skal man så som virksomhed benytte? Først og fremmest bør i fokusere på hvem jeres målgruppe er. Så skal i have lavet en grundig søgeordsanalyse, før i effektiv kan ramme jeres kundesegment.

#desocialemedier

Læs flere artikler om de sociale medier her:

Ny hjemmeside? Skal i have en ny hjemmeside og et nyt webdesign?

ny hjemmesideEr i parate til en Ny Hjemmeside der giver SEO placeringer i TOP ✅. Lad os lave jeres nye side, så i får en unik og professionel hjemmeside der kan skabe en afgørende trafik til jeres virksomheds på nettet. Få en komplet ny hjemmeside opsat og designet efter dine ønsker. Vores løsninger garanterer synlighed på søgemaskiner, og klar kommunikation. Få et smukt, velskrevet, SEO- og bruger-venligt website, der bliver fundet i Google og konverterer besøgende til nye kunder. Den vigtigste forudsætning for, at din hjemmeside bliver en succes er vores kendskab til dig og din virksomhed. Kontakt os helt uforpligtende og hør mere.

#nyhjemmeside #webdesign

Læs flere artikler om webdesign og hjemmesider her:

Logo Design – Hvad er logo design?

Hvorfor skal du vælge Brand Design webbureau til dit projekt?Når det kommer til logo design, logo trends og grafisk design er der mange fokuspunkter man skal forholde sig til. Når man skal igang med processen omkring et nyt logo, opstår, der ofte mange tanker omkring navnet man ønsker, samt hvad skal virksomheden hedde? Og Hvorfor skal den hedde det? Hvordan skal det staves? Der er overvejelser omkring personlige eller symbolske grunde? Samt mange andre fokuspunkter. Et Logo er jeres firmas fremtidige varemærke og det skal gerne laves ordentligt fra starten, så kunder vænner sig til at se det og benytte det. Vi har lavet en lille guide når det kommer til valg af logo og design.

#logodesign

Læs artiklen: 10 fokuspunkter ved logo design.