Der er mange måder at definere priser på søgemaskineoptimering og Google optimering

Hvad er fornuftige priser på søgemaskineoptimering og Google optimering? Der er mange måder at definere priser på søgemaskineoptimering og Google optimering, men det er klart, at de fleste kunder ser gode priser som billige priser, hvor de skal af med færrest mulige kroner og får mest muligt arbejde ud af disse. Men det er ikke altid realistisk at definere gode priser ud fra denne beregning. Hvis du spørger et SEO firma, så er gode priser på søgemaskineoptimering og Google optimering defineret af, hvad du får ud af de kroner, du lægger hos dem.

Når man regner priserne ud på søgemaskineoptimering og Google optimering

Når man regner priserne ud på søgemaskineoptimering og Google optimering, så kigges der først p,å hvor meget tid der skal til for at skabe de resultater, som kunden forventer. Når man har en realistisk idé om, hvordan man kommer hen til målet, så beregnes der en pris der reflekterer den tid, man skal bruge på kunden.

Den tid, som skal tages i betragtning når man beregner priser på søgemaskineoptimering og Google optimering

Den tid, som skal tages i betragtning når man beregner priser på søgemaskineoptimering og Google optimering, kommer ydermere også meget an på, hvilken metode man bruger på at lave arbejdet. Der er stor forskel på, hvordan man laver søgemaskineoptimering efter whitehat- og blackhat metoden. Blackhat SEO kan laves ganske hurtigt og er ofte meget simpelt, men anses fra Googles side også for at være ulovligt og vil i sidste ende blive straffet. Google kan i værste fald fjerne din hjemmeside fuldstændigt fra søgeresultaterne, hvilket ikke er ønskeligt.

De fleste SEO firmaer laver oftest whitehat SEO

De fleste SEO firmaer laver oftest whitehat SEO, fordi det på den lange bane giver bedst mening, og at det ikke straffer hverken SEO firmaet eller kunden på noget tidspunkt, hvilket betyder, at de kan beholde de placeringer arbejdet har sikret. Priser på lovligt søgemaskineoptimering og Google optimering er en langt mere langsommelig affære, men kan til gengæld bygges ovenpå af andre SEO firmaer.

Din definition af gode priser på søgemaskineoptimering og Google optimering er ikke altid den samme som et SEO firmas, fordi SEO er en langsigtet løsning, som tager den tid det nu en gang tager.

%d bloggers like this: