Arbejder man med søgemaskineoptimering….

Forbedringer af dine nuværende placeringer på nettet – Arbejder man med søgemaskineoptimering er SEO-værktøjer gode redskaber når man skal vurdere forbedringer af ens placeringer i søgeresultater, da de kan være med til at give et hurtigere overblik over nuværende placeringer samt linkbuilding.

Derfor skal du arbejde med indgående links

Mange tror at backlinks er simple links fra linkkataloger osv. Sådanne løsninger bruges da også flittigt rundt omkring, men det ses tydeligt at de ikke er besværet værd at arbejde med. Kvalitet er vejen frem og en gennemført artikel med fylde, skrevet med de rigtige søgeord og unikke tekster giver dine links en væsentligt større værdi fremadrettet.

Værdien i hvert link

Når du arbejder med at optimere din hjemmeside skal du stille store krav til indholdet og hvert eneste indgående link skal have styrke. Her kan bl.a. gode artikler i høj grad anbefales, som gennem et eller flere links kan forklare hvilken landingsside der peges på.

Et link er ikke bare et link

Når du modtager et link er det vigtigt at du får det fra det rigtige sted. Man kan forholdsvis hurtigt få links fra kommentarer på blogs, som mange løbende arbejder med, men de er i de fleste tilfælde ikke besværet værd, medmindre emnet der omtales i blogindlægget der kommenteres på omhandler indhold der relaterer til dine produkter og/eller ydelser.

Sælger du legetøj?

Det er vigtigt, såfremt du f.eks. sælger gulve, at links fra kategorier har overskrifter med ordene i. Dette gælder alle ydelser, da titlen i ethvert tilfælde får mere værdi når linket peger videre over til din side med selvsamme ord. Det er derfor vigtigt at du får kvalitet med indover din personlige linkbuilding, og det kan du få gennem professionel linkbuilding.

%d bloggers like this: