Hvad seeding kan betyde for din virksomhed

SøgemaskineoptimeringFokuser altid på gode og relevante links til jeres hjemmeside. Seeding er en meget avanceret form for linkbuilding. Seeding gør det muligt at skaffe referencer, i form af links, fra eftertragtede hjemmesider. Seeding er en massiv indsats, der med fordel kan benyttes hvis du er ved at lancere en ny hjemmeside. Den kan også bruges, hvis du har nogle nye produkter du gerne vil have lanceret. Den store fordel ved vores seedingsmetoder er, at udover at styrke din linkprofil og påvirke dine placeringer på Google, så kan links på disse eftertragtede sider også resultere i salg. Seeding er kort fortalt, en liste af referencer, som på baggrund af adskillige analyser, er vurderet som egnede som samarbejdspartner for netop din virksomhed.

Det kan være svært at vide præcis hvilke sider din hjemmeside skal sigte efter at samarbejde med. Det er ikke nok at kigge på hjemmesidens udseende eller besøgende, hvis du ønsker at påvirke dine placeringer på Google.

Hvorfor bør vi varetage seeding for dig?

En manglende ordentlig faglig vejledningSeeding er en tidskrævende proces, som kun de færreste virksomhedsejere kan finde tid til. Dog er gevinsterne store, både i forhold til rangeringer på Google, men også i forhold til salg fra de besøgende der finder dine links på din samarbejdspartners side.

Vores arbejde består ved seeding-opgaver i at præsentere en liste med referencer for vores kunde. Disse referencer bliver nøje udvalgt på baggrund af analyser omkring den potentielle partners linkprofil og en lang række andre faktorer. Sammen med vores kunder udvælger vi hvilke hjemmesider vi skal bestræbe os på, at få et samarbejde med. Dialogen med de potentielle partnere kan være tidskrævende, men en opbygning af et netværk er det hele værd for at opbygge din hjemmesides linkprofil.

Som kunde hos os, vil du opleve en stor gennemsigtighed i forhold til vores arbejde, hvor alt dokumenteres.

Er det på tide at vi opbygger en fornuftig linkprofil for din hjemmeside?

%d bloggers like this: