Har din virksomhed brug for Link Detox?

Læs Fase 2 her: Udvælgelse af InternetbureauHvis din hjemmeside pludselig er blevet ramt af dårlige placeringer. I kan også have modtaget en meddelelse om straf via din Google Webmaster konto. Dette kan ske ved suspekte links, der peger mod jeres hjemmeside. Gode links til din hjemmeside tæller, som anbefalinger i Googles øjne. Har i pludselig en masse suspekte links, som typisk vil være mange fra samme domæne, uden relevant indhold, så kan der være tale om links fra linkfarms eller linkkataloger. Disse links kan være skadelige for din hjemmeside. Det behøver ikke at være links du selv har forsøgt at opnå. Nogengange kan være autogenerede links eller links, der i værste tilfælde kan være plantet af en konkurrent.

Disse links kan af Google blive betragtet som spam. I sådan et tilfælde er det essentielt at foretage en såkaldt link detox. En link detox, sikrer at disse links fremover ikke medtages af Google, når robotterne scanner din hjemmeside. I værste tilfælde kan de suspekte links til din hjemmeside nemlig betyde, hårde straffe fra Google og et massivt dyk i dine placeringer på Google.

Læs mere om korrekt linkbuilding.

Sådan arbejder vi med Link Detox

Derfor gør tekst en vigtig forskel på din hjemmesideUden de rette værktøjer og kendskab, kan det være svært at kortlægge præcis hvad, der er sket hvis man modtager en straf fra Google. Straffen er som regel et massivt dyk i online placeringer. Hos os er første skridt derfor altid at analysere vores kunders linkprofil. Her kan vi analysere os frem til, om der er sket en placering af suspekte links til jeres hjemmeside. Er der det, skal vi vurdere i hvilken en størrelse, og om det kan lede til advarsler eller dyk i placeringer.

Konkluderes dette indledes vores link detox der består i at finde alle suspekte links til din hjemmeside. Samtlige links analyseres, hvorefter webmasterne fra de pågældende sider kontaktes, såvel som der indsendes en rapport til Google, der forklarer om problemet og beder dem om at se bort fra disse links.

Hvordan bygger man så links til sin hjemmeside?

Denne proces er tidskrævende

Der er altså et marked for freelance skribenter, der skriver SEO-artiklerDenne proces er tidskrævende, og det tager tid at kortlægge de suspekte links. Når rapporten er indsendt til Google har du som virksomhed gjort alt hvad der står i din magt for at hjælpe din hjemmeside på rette kurs.

Selvom du endnu ikke er blevet ramt af skadelige links, foretager vi altid en analyse af vores kunders linkprofil, så vi hos os kan opdage potentielle skadelige links, så vi kan forsøge at rette op på situationen, før du straffes af Google.

Læs mere på vores blog om links.

%d bloggers like this: