Ny Firma hjemmeside ?

Er i på jagt efter en ny firma hjemmeside ? Brand-design.dk tilbyder Web Design der har sit primære fokus på brugervenlighed og stabilitet . Vi skræddersyr et perfekt web design til jer, så i modtager en hjemmeside, der matcher jeres firma’s behov og økonomi.

Brugervenligt CMS på din firma hjemmeside

Vi lægger et brugervenligt CMS system (WordPress), på jeres firma hjemmeside. Her har i mulighed for, at redigere indholdet på hjemmesiden (vi kan også stå for denne del). I CMS systemet laves det sådan at i kan se statistikker over antallet af besøgende firma hjemmesiden. Vi kan selvfølgelig også udvikle nogle specieldesignede CMS systemer til vores kunder, der kunne have behov for at hjemmesiden skal kunne noget unikt.

Læs mere om design af hjemmesider her.

Altid service og support

Hos Brand-design.dk giver vi jer altid fuld service og support på jeres firma hjemmeside. I mailer eller ringer blot hvis i får brug for assistance til alt fra mailopsætning, løbende rettelser og opdateringer på jeres hjemmeside. En fuld service aftale er typisk inklusiv webhotel, domænenavn, CMS og mail – du behøver alså ikke selv bruge hverken tid eller have viden om alt det tekniske.

MEGET MERE END BLOT EN FIRMA HJEMMESIDE

 

Tilkøb vores professionelle fotograf

Få lavet nogle flotte fotos af de ansatte, virksomheden, stemningsbilleder, produkter, ydelser osv. Vores fotograf kommer ud til jer i virksomheden, så i ikke behøver bruge tid på at møde op hos fotografen i dennes fotostudio. Vores fotograf har mange års erfaring reklamefotograf, erhvervsfotograf og portrætfotograf og har referencer fra Ole Lynggard, Kims, Audi, Aller Media, KPMG, Sydbank, Geberit, Jobindex og mange flere. Kontakt os for portfolio.

Læs mere om fotografering af erhverv her.

Tekstforfatning

Få skrevet alle teksterne til jeres firma hjemmeside af vores tekstforfatter. Det kan være en større opgave at formidle, hvilket budskab man står med og hvem samt hvordan man skal formidle det. Vi leverer tekstforfatning på letforståelig måde, der appellerer til alle jeres målgrupper. Kontakt os og få en dialog direkte med vores tekstforfatter. Vores tekstforfatter har erfaring i International Virksomhedskommunikation og har arbejdet med journalistik og ekstern kommunikation. En god tekst og et godt webdesign, er den perfekte genvej til flere kunder via din firma hjemmeside.

%d bloggers like this: