En af de vigtigste ting ved at køre en online-forretning site er at sikre, at det bruger gode SEO-teknikker. Søgemaskine optimering er en fremragende måde at øge din sideplacering på store søgemaskiner, og hjælper potentielle kunder med at finde dig, når du søger efter relevante søgeord. Læs videre for at finde ud af mere!

For at få din søgemaskine optimering til at fungere for dig, kan du overveje at tilføje mere indhold til dit website. Selv virksomheder, der kræver interaktion ansigt til ansigt, skal have indhold på deres website, for at potentielle kunder kan browse. Dette skaber tillid til din kunde og maler dig som autoritet. Kvalitet indhold spørgsmål, men du bør altid tage mængde i betragtning, så godt!

Prøv flere forskellige søgeord, når du forsøger at rangere højere i søgemaskiner. Søgemaskiner vil behandle søgeord i disse metatags, hjælper dig med at opretholde en tilstedeværelse i en større vifte af søgninger. For at demonstrere dette, lad os sige dit websted tema handler om knive. Du kan inkludere en række beslægtede søgeord, herunder: “knive,” “Nives”, og “kniv”, sammen med alle andre rimelige muligheder, du måtte ønske at overveje.

Når du køber et domænenavn og plads til at huse dit indhold, skal du huske, at din udbyder er så vigtig som dit domænenavn. Søgemaskine optimering afhænger af din udbyder er troværdig. Dit websted kan blive kompromitteret, hvis din udbyder er sårbar over for angreb. Hvis din udbyder hoster ulovlige eller usmagelig indhold, kan dette afspejle din virksomhed.

Brug ikke flash på en hjemmeside, som du ønsker at søgemaskine optimere. Flash indlæses ikke hurtigt, og søgemaskinespiders kan ikke læse den, så teksten i denne type fil kan ikke indekseres. For at optimere din hjemmeside, skal indholdet være i stand til at blive ransaget og indekseret af søgemaskiner.

Du kan være på udkig for at optimere dit websted til at dække alle eventualiteter, men du ville gøre det bedre at fokusere på en mindre, håndterbare antal søgeord, og hævder de øverste søge spots, derefter at overbelaste dig selv og forsøge at erobre for meget søgeområde. Vælg mellem fem og ti søgeord, gør dit hjemmearbejde, og Optimer derefter dine sider med det fokuserede sæt ord i tankerne.

Dit Websted

Hvis du ønsker at få det bedste, mest specifikke resultat muligt ved hjælp af en søgemaskine, så brug anførselstegn. For eksempel, hvis du ønsker at vide, Andy Pettite ‘s statistik i det sidste år af sin karriere, skal du skrive: “Andy Pettite” + “sidste år statistik.” Dette sikrer, at motoren ikke trække op unødvendige resultater, ligesom hans statistik fra de andre år af hans karriere.

Et vigtigt aspekt af SEO er at gøre et webstedkort til rådighed på dit websted. Når du har et webstedkort det gør en søgemaskine edderkop bedre til at crawle dit websted. Hvis dit websted er stort, kan du overveje flere kort. En god regel at gå efter er at vise kun 100 links maksimum på et givent Webstedkort.

For at være sikker på, at dit websted altid er rangeret så højt som det burde være, skal du indsende et webstedkort til søgemaskinerne. Hver side på dit websted vil automatisk blive knyttet til oversigten over websteder, så sørg for at oprette en XML-tilknytning, der skal sendes. Det gør tingene lettere for dine besøgende, og søgemaskiner vil øge din placeringer, da de modtager oplysninger om dit websted.

Medtagelsen af et webstedkort er nyttigt i forsøget på at øge trafikken til dit websted. Dette vil knytte alle dine websider sammen. Hvis du lægger links på siden af hjemmesiden, vil det øge trafikken.

Engagerende meta beskrivelse Tags for hver side på en hjemmeside kan være meget nyttigt, når opnåelse af søgemaskine optimering mål. Beskrivelse Tags give en god værdi for dig, da det vil blive brugt til at bagsidetekst om dit websted eller en side på søgemaskinens resultater. Gøre meta-tag indhold værdifuld og koncis. Dette vil hjælpe med at få besøgende på dit websted, selv over dem, der rangerer foran dig på søgemaskinens resultater.

Design en nem at bruge site map, der også omfatter dine mål søgeord. Et webstedskort er et navigationsværktøj på din hjemmeside, der giver links til alle de forskellige sider, så seerne nemt kan finde den specifikke side, de leder efter. Søgemaskiner bruger webstedskort til at rangere websteder i søgeresultaterne, fordi de gør en hjemmeside mere brugbar, og det er en vigtig faktor i deres ranking systemer.

Søgemaskine optimere alle videoer på din hjemmeside ved at inkludere søgeord i video titler, Tags og beskrivelser. Verdens næststørste søgemaskine er YouTube og for nogle søgeord Google indekserer YouTube-videoer på den første side af søgeresultaterne. Derfor er det fornuftigt at bruge SEO-teknikker på alle videoer på din hjemmeside.

Opdaterer Deres

Overvej søgemaskine optimering som en måde at gøre din vej til Internet markedsføring succes. Søgemaskine optimering bruger søgemaskine algoritmer til din fordel og øger dit websites side placeringer gennem brugerdefineret indhold. Det betyder, at din hjemmeside vil have større eksponering, og du vil høste fordelene af øget trafik.

Opret og Udgiv nyt indhold så ofte, som du kan. Forpligte dig til at udgive et bestemt antal historier hver uge. Søgemaskiner værdi websteder, der opdaterer deres sider med nye og relevante oplysninger over websteder, der er for det meste stagnerende og indeholder de samme gamle indhold. Websteder, der løbende opdaterer deres indhold, vil tjene en højere rang.

Hold dit websted opdateret med nyt indhold på en regelmæssig basis. Websteder, der konstant opdateres, rangeres højere af søgemaskinerne end websteder, der er statiske og uforanderlige. Tilføjelse af nyt indhold gavner også dig ved at give flere oplysninger til dine læsere og vil holde folk kommer tilbage.

Overvej at bruge online annoncering som Adbrite eller AdWords. Nogle gange gør din egen optimering ikke bringe den trafik, du har brug for. De vil hjælpe med at få trafikken op på dit websted. Hvis dette produkt er tilknyttet Google, vil dine hits øge et ton.

Bortset fra kvalitetsindhold, den bedste måde at optimere dit websteds placering i en søgemaskine er med kvalitet eksterne links, der peger på din hjemmeside. Mens søgemaskiner tager antallet af links i betragtning, er kvaliteten af de links, også vigtigt. For eksempel undgå ligegyldig link gårde og målet for links, der er relevante for din virksomhed.

Det er en god ide at sørge for, at den første tekstblok på et websted kan bruges som beskrivelseskode til HTML. Søgemaskiner har mulighed for at bruge denne tekst i stedet for HTML-tag. Hvis du ikke er klar over denne mulighed, kan du ende med at beskadige din SEO med dårlig up-front indhold.

En af de mere subtile bestræbelser webmastere kan gøre for at optimere deres websteder til søgemaskinens ydeevne er navngivning alle deres billedfiler et sigende navn. Hvis søgemaskiner indeksbillede mapper, de spilder deres tid, hvis alle billederne har generiske titler. (fx “img_HSC_001. jpg”) Billeder med navne som “Louis-Vuitton-bag-03. jpg” på den anden side, indeholder søgeord søgemaskinerne vil samle op på.

Skrivning af indhold, der er unik og har ikke været set før vil få dig højere placeringer med søgemaskinerne. Interessant, oprindelige indhold rangerer højere på søgemaskiner, fordi det tiltrækker mere trafik. Folk hvem lige hvad de læse den i første omgang de opsøge jeres arbejdsplads er sandsynlig hen til komme igen en other gang.

Du skal sikre dig, at du ikke er på en proxy, der deles med et forbudt websted, hvis du bruger en delt server. Deling af en proxy med et forbudt websted eller et websted, der er blevet anset som spammere kunne have en negativ indflydelse på dine ratings og dermed ikke få dig den trafik, du ønsker.

Som du skriver dine søgeord, skal du huske at tænke som en forbruger ville. Find ud af, hvilke almindelige ord og vendinger brugerne bruger, når de søger på internettet.

Lær at læse moz rækker. Moz rækker er kombinationen af, hvor populær en side er i sin referencer af søgemaskiner og eksterne links, og hvordan optimeret dine websider er på sigt af søgeord og indhold. Dette værktøj skal hjælpe dig med at holde styr på dine præstationer og give dig en generel oversigt over populariteten af dit websted.

Ved at oprette en søgemaskine, der har klart definerede parametre, kan en person virkelig optimere egenskaberne af den søgemaskine, de har skabt. Ryd kommandoer og søgeparametre forbedrer ofte funktionaliteten i en spirende søgemaskine.

Hvis du vil øge placeringen af søgemaskiner på produkter på et Commerce-websted, kan du drage fordel af den nyligt udgivne skema protokol. Denne protokol, som blev udviklet af store søgemaskiner Google, Bing og Yahoo, hjælper søgemaskinerne til bedre at forstå de produkter, du sælger. Alle tre søgemaskiner har udtalt, at de vil give større vægt til websteder, der gør brug af denne protokol.

Dit Websted

Yahoo Local Listings har stjerneklassifikationer knyttet så prøv at få dig selv opført af dem. Det er helt gratis, og det er den type eksponering, at din virksomhed får brug for. Du bør bede tidligere kunder om at gå til din fortegnelse og bedømme dig, så din fortegnelse vil skille sig ud fra resten af dem.

Få flere besøgende på webstedet via websøgninger. Hvis dit websted er Spider-venligt, får du bedre søgemaskine resultater. Edderkopper er kun i stand til at læse tekst, så det er vigtigt, at du tagger hvert billede, der vises på dit websted. Gør dine beskrivelser søgeords rige.

Skriv dine artikler til mennesker. SEO-programmer er gode til at fortælle, når nogen forsøger at snyde systemet. Hvis du skriver din artikel med et menneskeligt publikum i tankerne-i stedet for at forsøge at snyde en computer-vil du have meget bedre succes. Plus, dit publikum vil sætte pris på det, og du vil have en højere grad af mennesker, der kommer tilbage.

Hvis du har et websted, der er skrevet på et ikke-engelsk sprog, skal du bruge metatagget Language. Dette vil opbygge din rang, når nogen søger på dette sprog.

Du bør overveje at oprette et XML-sitemap for dit website for at forbedre søgemaskine optimering. Søgemaskiner elsker XML-sitemaps, og de er nemme at implementere. Brug værktøjer som XML sitemaps generator til at uploade et sitemap hurtigt og derefter bare lade Google, Yahoo og Bing vide, hvor de er placeret.

Den markedsføring sigt SEO, er en forkortelse for søgemaskine optimering. Du benytter flere værktøjer og teknikker til at få dit websted til toppen af søgemaskinerne. Dette sikrer, at personer, der leder efter dine produkter, kan finde dit website.

Hold dine sociale medier links til et minimum. Dens ‘ nobel hen til nyde en Digg, Facebook og Krampetrækning knap eller hvilke udvalg anlæg nemlig jeres arbejdsplads men heri indbefattet alt ind under den sol vil slukke for jeres læsere og rod oppe jeres arbejdsplads. At holde tingene enkle og rene er altid den bedste politik på dit websted.

Din side rangerer gå op, når besøgende ophold på dit websted i længere perioder. At have interessant indhold folk ønsker at læse hjælper tiltrække gentage besøgende og holder site trafik høj.

Fordelen ved søgemaskine optimering er, at det forsikrer din webside er opført i den første side af resultater. At være en af de første ti programoversigter gør det ud som om din hjemmeside er meget populære. SEO er ofte omtalt som “organisk” måde at øge synligheden af din hjemmeside. I virkeligheden er algoritmer undersøgt og bruges til at øge hyppigheden og placeringen af hjemmesider.

Din Server

Når det kommer til nogen form for service, herunder søgemaskine optimering til din hjemmeside, det handler om nyt indhold. Folk vil holde kommer tilbage til dit websted, hvis du giver dem nye og spændende ting at se på og læse. Det tilføjer også relevans til dit websted i øjnene af søgemaskinerne.

Det er vigtigt, at din server konfigureres til at skelne mellemstore og små bogstaver med webadresser. Hvis din server ikke er konfigureret korrekt til at være tilfældet følsom, er det muligt, at dit link juice vil blive beskadiget af edderkopper forkert indeksering dit websted.

Placer søgeord i hele en SEO-artikel naturligvis. Når du klynger søgeord eller klæber dem på steder, hvor de ikke giver mening, vil besøgende sandsynligvis forlade webstedet og ikke klikke på annoncer. Strategisk placering af søgeord naturligt i en artikel gør artiklen flyde godt og sundt professionelle.

Blogging indlæg på websteder med indhold, der relaterer til din virksomhed er en måde at give links til din hjemmeside. Ofte gange, blog ejere vil give dig mulighed for at sætte dit eget link i din kommentar, hvis du skriver noget af høj kvalitet. Du bør sørge for at forlade links, der er på relevante websteder og ikke steder, hvor dine links ikke gælder, fordi du ønsker at tilføje noget til et websted, ikke smide folk ud. Det er nemt at efterlade kommentarer (og links) på Blogs, hvis du ved, hvad du taler om.

Gå ud og få indgående links fra konkurrent websteder, der ligner din. Dette vil vise, at dit websted har lignende indhold til dette emne. Det vil give dit websted mere kreditering så godt, på grund af det faktum, at din konkurrents hjemmeside finder oplysningerne på din hjemmeside værdifulde.

Undlad at sende sider, der er for ens til hinanden. Vær ekstra forsigtig, når du beslutter dig for dine sidetitler. Titler får mest opmærksomhed fra søgemaskinerne og blive den vigtigste komponent for site ranking. Herunder dine fokuserede søgeord i dine titler vil bidrage til at øge din placering på søgemaskinerne.

Hold grafik til et minimum for at have den bedste søgemaskine optimering. De fleste søgemaskiner kan ikke Spider indholdet af grafik, så enhver tekst skjult inden vil ikke føje til dine søgeord. Flash er den samme måde, selvom du kan placere teksten fra den i et mærke i din kode.

Din Hjemmeside

Fokus på at finde andre populære websteder med en lignende idé og skabe en mulighed for indgående links. Disse indgående links vil øge den indgående trafik fra disse websteder og fortsætte med at øge din placering på de større søgemaskiner. Du bør aldrig spam eller chikanere andre webstedsejere, men de fleste gange vil de ikke noget imod at hjælpe dig med at oprette så længe du er fair og link tilbage.

Der er meget at søgemaskine optimering, men som det blev sagt tidligere i artiklen, er det absolut nødvendigt at sørge for din hjemmeside får den virksomhed, den fortjener. Sørg for at anvende disse teknikker til din hjemmeside, så hurtigt som muligt, så du kan begynde at få flere kunder og mere overskud.

Når du arbejder på en søgeordssætning for nyt indhold, skal du bede om hjælp. Fortæl folk, du ved, hvad du skriver om, og Spørg dem derefter, hvilket udtryk de ville bruge til at forsøge at finde den slags oplysninger. Jo flere forskellige perspektiver, du får om emnet, jo bedre din sigt vil være.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: