Er du blogger, har du en nyopstartet virksomhed eller har du bare din egen private hjemmeside?

Få mere ud af websites ved at registrere dine domæner –  Er du blogger, har du en nyopstartet virksomhed eller har du bare din egen private hjemmeside, så er du helt sikkert stødt på spørgsmålet om domæneregistrering og webhosting. Du har måske overvejet om det overhovedet er nødvendigt at bruge penge på webhosting, når der findes masser af gratis alternativer, men der er faktisk flere gode grunde til at vælge betalt webhosting.

Onlineidentitet og troværdighed på nettet

Hvis du har et domænenavn registreret på en gratis server, kan du risikere, at serveren en dag bliver nedlagt, og dit site slet ikke eksisterer længere. Du kan også komme ud for at en anden køber dit domænenavn, og du derved mister din troværdighed på nettet. Har du selv fundet på et rigtig godt og catchy domænenavn, eller har du f.eks. et sjældent efternavn, som du bruger som dit domænenavn, er det ekstra ærgerligt hvis en anden køber dit domæne. Hvis du derimod vælger at købe og registrere dit eget domæne, er dit domænenavn sikret og administreres på en sikker server. Udover disse ting er der også andre fordele ved betalt webhosting. Du slipper bl.a. for irrelevante reklamer og langsom båndbredde. Til gengæld får du kompetent support af folk, der er ansat til at hjælpe dig og kan svare på de spørgsmål du måtte have om domæneregistrering, webhosting og opsætning af webhotel.

Få det bedste ud af dit website

En mulighed du har, når du bruger betalt domænehosting, som du ikke har når du bruger gratis webhosting er meta tags. Meta tags er en slags “mærkater”, som du kan bruge til at beskrive din side så andre lettere kan finde den. Meta tags spiller en afgørende rolle, når en side skal rangere højt i søgemaskinernes resultater. Har du f.eks. et website der omhandler rejser til Italien, kan du bruge meta tags til at kommunikere til søgemaskinerne at det lige netop er rejser til Italien, din side handler om. På den måde er der større chance for at din side bliver vist i søgemaskinernes resultater, hvis en person indtaster f.eks. “rejse Italien” i søgefeltet.

%d bloggers like this: