Få nogle gode links via jeres leverandører

Få links fra jeres leverandører – En SEO optimeret hjemmeside er sjældent nok alene til at garantere gode placeringer på Google. I skal også bruge nogle gode trusted links, der er relevante for jeres søgeord. Hvordan får i så sådanne links? En god metode, kort og godt at gå til jeres leverandører og bede dem lave et link til jeres hjemmeside, som en slags : “Tak fordi i handler hos os”. Vi har endnu ikke stødt på en virksomhed, der ikke har haft en leverandør, der ikke ville gøre dette. Bare tag et tjek på den leverandørliste du får fakturaer fra. Alle disse leverandører har selvfølgelig en hjemmeside og det er herfra du skal bede om et link.

Læs mere om linkbuilding her.

Lav en liste med alle jeres leverandørers hjemmesider

Lav en liste med alle dine leverandører og deres hjemmesider. Udvælg de leverandører, der har lavet en liste med referencer på deres hjemmeside. Det er disse leverandører i bør tage kontakt til. Send dem pæn mail hvor i giver udtryk for hvor glade i er for samarbejdet og i du gerne vil lave en udtalelse til dem.  En sådan mail kunne tage sig sådan her ud:

“Kære <leverandør>

Vi vil gerne fortælle jer, hvor glade vi er vores samarbejde. Jeres gode <service> giver os et godt <udbytte>. Det gør en stor forskel i vores virksomhed.  Jeg har bemærket på jeres hjemmeside, at I har lavet nogle fine kundeudtalelser. Hvis I har brug for en ny udtalelse, vil jeg rigtig gerne komme med en om mine gode oplevelser.

Med venlig hilsen  <dit navn> ”

I kan også ringe til leverandøren

Det er ret så essentielt, at i nævner leverandørens service, samt kort om hvilket udbytte den giver jer. Skriv mailen i samme sprogkode, som i normalt vil kommunikere, med jeres leverandør.  I kan også vælge blot at ringe til jeres leverandører. Det virker ofte bedre at skabe den indledende dialog, hvilket vil gøre det lettere at få nævnt hvilke søgeord i gerne se have med i udtalelsen, så får I begge maximalt udbytte af udtalelsen. (Få links fra jeres leverandører)

Sådan laves en udtalelse

Når i skal komponere jeres udtalelse til leverandøren, bør i altid sikre jer, den er skrevet i et positivt og oprigtig sprog. Udtalelsen skal du selvfølgelig også i fremtiden, kunne stå inde for. Skriv udtalelsen i den sprogkode, de allerede har liggende på deres egen hjemmeside.  I jeres udtalelse skal i sørge for at skrive udbyttet. Det er nemlig dit udbytte, der gør jeres udtalelse interessant for jeres leverandør. Sørg for at skrive den i en slags “citatform” og benyt endelig: vi eller os (brug helst jeg hvis du kan komme afsted med det). Afslut med jeres firmanavn og vigtigst af alt, jeres: hjemmeside adresse. (Få links fra jeres leverandører).

Et link retur (Få links fra jeres leverandører)

I kan sagtens opleve at jeres spørger leverandør beder jer om et link tilbage til deres hjemmeside. I vil dog sjældent opleve dette hvis, der er snak om en service-leverandør. Dog noget oftere, når det handler om en produkt-leverandør. SEO branchen har mange holdninger til sådanne gensidige links (kaldet reciprocal links). Hvis i bare beder jeres leverandør om at link til hjemmesiden, fra en af deres undersider til jeres forside. I gør så dat samme og linker så fra en af jeres undersider tilbage til leverandørens forside. På den måde er det en helt naturlig linkudveksling, i ikke bør frygte.

Læs artikel om SEO her.

%d bloggers like this: