Det bedste sted at begrave en død, er på side 2 af Google

Det bedste sted at begrave en død, er på side 2 af GoogleFå flere besøgende fra google – Du har sikkert prøvet at skulle lede efter en bestemt dims på google, og derfor har du prøvet alle mulige søgeord, men du har ikke rigtig fundet hvad du ledte efter.

Måske er det fordi du ikke taster det ”rigtige” ord ind, men bare gætter dig frem til hvad det hedder, men det kan også være fordi den side, du leder efter, ikke har gjort nok for at blive vist på google’s top liste af resultater.

Det er nemlig sådan, at Google prioriterer forskellige sider højere end andre

Det er nemlig sådan, at Google prioriterer forskellige sider højere end andreDet er nemlig sådan, at Google prioriterer forskellige sider højere end andre, alt efter hvad det er man søger efter. Har man en webshop om cykler, popper man altså ikke op på google, hvis der bliver søgt efter reoler, eller havetraktorer. Det giver fin mening, men hvad så hvis ens webshop ikke popper op når der bliver søgt efter lapning af dæk, fx?

Eller hvis der bliver søgt efter billig cykelhjelm, så vil man også gerne have at ens webshop bliver vist blandt de andre topprioriterede hits på google. Sagen er nemlig den, at hvis en person, der søger efter en billig cykelhjelm, ender med at gå ind på en anden side end lige netop din, så mister du en potentiel kunde. Sagt med andre ord, så er synlighed lig med omsætning – og det kan du faktisk råde bod på.

SEO guider kan hjælpe din hjemmeside få flere besøgende

SEO guider kan hjælpe din hjemmeside få flere besøgendeFor at sikre dig, at din webshop kommer op, som én af de første, på en googlesøgning, og på denne måde tiltrækker langt flere besøgende, og i sidste ende kunder, kan du tage det, der hedder et SEO guide/kursus.

På et SEO guide/kursus (Search Engine Optimization, eller blot søgemaskineoptimering), lærer du hvordan du kan blive mere synlig på nettet, og på den måde få flere kunder i din webshop.

Du får en række værktøjer, du kan bruge

Du får en række værktøjer, du kan brugeDu får en række værktøjer, du kan bruge, og selvom det kan lyde for godt til at være sandt, så kan du på ingen tid øge dit besøgstal med flere hundrede procent.

Hvis du får dobbelt så mange besøgende på dit site, så kan de fleste godt regne ud, at din omsætning og indtjening stiger gevaldigt.

Derfor kan det hurtigt betale sig at tage et SEO kursus hos en professionel.

Nogle firmaer, der arbejder inden for området, altså søgemaskineoptimering

Nogle firmaer, der arbejder inden for området, altså søgemaskineoptimeringVi arbejder inden for området, med søgemaskineoptimering, kan hjælpe bedre end andre firmaer. Vi tager udgangspunkt i netop din hjemmeside, og på den måde får du et skræddersyet kursus, som virker meget bedre end et kursus, der havde en bred målgruppe.

Det kan altså langt bedre betale sig at få et kursus hos nogen, der sørger for netop din hjemmeside, i stedet for hos et firma, der bare pønser på at tjene penge, og så må kunderne selv sørge for at gøre det nødvendige, for at komme til tops hos Google.

Hvis du ikke endnu har en webshop

Hvis du ikke endnu har en webshopHvis du ikke endnu har en webshop, men overvejer at få bygget en op fra bunden, kan vi, hjælpe dig med at lave denne webshop, samt sørge for, at du får masser af besøg på hjemmesiden, selvom den er helt ny, med meget lidt omtale.

På den måde kan du inden for meget kort tid forvente, at salget i din webshop vil stige markant, og på ingen tid kan du derfor få overskud i forretningen.

Hvis du derimod selv byggede din webshop op fra bunden, bliver du nødt til at købe reklamer, fx fra google, for at skaffe omtale for din webshop, og derved få kunder.

Ønsker du at sælge mere fra din webshop ?

SEO er en relativt ny branche i Danmark

SEO er en relativt ny branche i DanmarkSøgemaskineoptimering er en relativt ny branche, og det er faktisk ikke så underligt igen, når man tænker på, at Internettet ikke har været udbredt i mere end 20 år endnu.

Derfor skal man ikke lade sig skræmme, hvis man ikke har hørt om SEO før, men tværtimod prøve at få mere at vide, så man får det rigtige overblik af, hvad det egentlig er, man kan opnå ved hjælp af SEO.

%d bloggers like this: