+4542679011 mail@brand-design.dk

Få en hjemmeside som passer dig

WordPress el. Magento baseret

Vi arbejder typisk med WordPress, eller Magento CMS system, da disse gør det det enkelt for dig at arbejde med hjemmesiden. Vi kan også lave HTML baserede hjemmesider, såfremt dette ønskes.

Vi udvikler dig som administrator

I forløbet vil vi sætte dig ind i CMS systemets basis funktioner, således du har de nødvendige redskaber ift. at kunne arbejde videre efterfølgende.

Vi lære stadig, men ved en masse

Du kan forvente kompetent og engageret arbejde fra os, samt at vi lytter til dine ønsker da disse gør os klogere ift. hvad du har behov for.

Hvad får jeg?

Hos os kan du forvente 100% ærlighed. Vi påbegynder ikke noget som vi ikke vil fuldføre. Søger du noget vi ikke kan tilbyde, vil du få et klart svar på dette og vi vil således forsøge at henvise dig til nogen som kan hjælpe dig videre. Vi lever af vores kunder, så det er vigtigt for os at du er glad for vores arbejde og groft sagt, føler at du har fået noget for pengene. Du kan altid kontakte os med spørgsmål til din løsning også efter vi er færdige med vores arbejde. Ligeledes er du altid velkommen igen, såfremt du har behov for vores ekspertise på et senere tidspunkt.

Du kan gøre det meste selv

Du kan gøre det meste selv, eller du kan lade os gøre det hele. Det er helt op til dig.
Med vores opsætning, vil du altid få noget brugbart. Hvad enten du hurtigt kommer ind i CMS systemet, eller har brug for dybere vejledning. Og vi finder sammen den løsning som passer dig bedst både funktionsmæssigt og prismæssigt.

Vi bliver ved indtil du er tilfreds

Vi bliver ved indtil du er tilfreds. Og skulle du komme tilbage efter en rum tid og have behov for yderligere hjælpe og evt. videreudvikling af din hjemmeside, så står vi klar igen.

– Du kan starte som frisk iværksætter med få indtægter og få en billig, samt dækkende hjemmeside, til dine behov. Når du vokser, kan vi udvide din hjemmeside ift. de ekstra features du måtte have behov for.

Enkelt Design

Vi fokusere meget på enkle designs da disse gør det lettest for dine besøgende på hjemmesiden, at finde rundt og frem til hvad de søger. Yderligere betyder et enkelt design som oftest få ventetider, da systemet fungere lynhurtigt.

Fang verden

Der kan hele tiden bygges ovenpå din hjemmeside da formålet jo er at lige netop din hjemmeside finder sin vej frem til rette vedkommende.

Kan anvendes på flere platforme

Vi arbejder helst med løsninger der kan anvendes på ALLE platforme. Dette omfatter, PC, MAC, smartphone, tablet Ultrabook mv. Vi lever i en verden hvor dette er nødvendigt for at have en brugbar hjemmeside, så dermed er det naturligt for os at løgge vøgt på.

Let at styre?

Du kan selv tilpasse systemet mere eller mindre efter dit eget behov, men som udgangspunkt er WordPress CMS system enkelt at finde ud af. Vi hjælper dig naturligvis også i gang med basis funktionerne.

Brugerne elsker CMS

Både WordPress og Magento er et anerkendte CMS systemer som anvendes overalt i verden. Vi er derfor også sikre i vores tro på at du bliver tilfreds med det system du får lov til at arbejde videre i, når vi er færdige.

Support – ALLE hverdage

Der ydes support hver dag hos os og du kan også vøre heldig at fange os i weekenden. Det skader i hvert fald ikke at gøre et forsøg. Hvis ikke du fanger os i weekenden, vil vi blot vende tilbage den følgende hverdag.

Husk vi også er eksperter i SEO.

%d bloggers like this: