Hos Brand Design har vi samlet Danmarks første facility management løsning

Et bæredygtigt koncept med fokus på vores kunders behov og udvikling – Hos Brand Design har vi samlet Danmarks første facility management løsning med rådgivning fra top- til bundlinje. Øget indtjening, strategisk eksekvering og optimering af forretningen som helhed er der vi fortsat vil hjælpe vores kunder.

Vores succes i SMV segmentet skyldes vores stærke samarbejde og synergiudnyttelse mellem afdelingerne. Når økonomi, marketing og HR arbejder mod samme mål optimeres både tid og penge til at arbejde og fokusere mod større mål.

Økonomi

Samlet økonomifunktion med alt fra bogholderi til økonomisk rådgivning. Vores revolutionerende koncept fortsættes i CC-Accounting. Få nyt indblik og optimer virksomhedens økonomi.

Marketing

Fra strategisk planlægning til eksekvering af din personlige medieplan. Full Service marketing bureau, der lytter og hjælper dig med nå drømme du har for din virksomhed.

Personale

Human Ressources er drivkraften bag enhver virksomhed. Vi sparer dig tid og penge på rekruttering, udbudt som aldrig før. Vi hjælper med at finde de rigtige konsulenter og medarbejdere, og minimere din risiko ved at holde ansættelsen internt indtil du er tilfreds med din medarbejder.

Uddannelse

Et vigtigt element indenfor erhvervslivet er fokus på personalets styrker og muligheden for internt, at øge kompetencerne. Vi udbyder gennemgribende uddannelser, med fokus på læring og praktisk udnyttelse på arbejdspladsen. Som ledig har du mulighed for at komme i betragtning til stillinger, som ikke tidligere var tilgængelige.

MEDIEPLANLÆGNING

Planlægning af hele din marketingskampagne. Budget over økonomiske tiltag og forventninger, samt sparring på forventet effekt af planlægningen. Strategis planlægning af hele din markedsføring, overblik over reklamebudgettet, afstemning af nye tiltag og forventninger. Nøgleordet er sparring og effektiv målsætning.

WEBDESIGN

Dine kunder vil vide, hvem du er. Det starter med den rigtige hjemmeside. Få udarbejdet en hjemmeside der passer til din virksomheds strategi, mission og vision, med baggrund i strategisk oplæg og sparring.

ØKONOMISK RÅDGIVNING

Drift, indtjening, optimering, regnskab, skat og moms. Uanset det omfang og størrelse giver vi dig den bedste rådgivning indenfor driftsoptimering og sparring til strategi og forretningen økonomi.

REKRUTTERING

Dine medarbejdere skal fuldende din virksomhed, og de forkerte kan skade mere end de gavner. Lad os hjælpe med at finde de rigtige kandidater eller samle et team der fuldender dit kommende projekt.

BOGHOLDERI

Alt fra bogføring, fakturering og lønadministration til debitor-/kreditorstyring og fuldendt funktionsadskillelse til din virksomhed. Et komplet koncept til din sikkerhed.

ONLINE MARKETING

Internettet er verdens fælles bopæl. Der søges dagligt information og viden overalt, og vi hjælper dig med at blive synlig gennem de rigtige online medier. Eksekver effekten af din hjemmeside med SEO eller få hjælp til linkbuilding og netværksdeling.

FINANCIAL CONTROLLING

Det helt store kvalitetsapparat. Regnskabet sikres månedligt via afstemninger, og sammenligninger af budget og KPI’er er med til at virksomheden når sine mål og hele tiden kan følge effekten af tiltag og effektiviteten af aktiviteten.

FORRETNINGSKONSULENT

Har du brug for sparring omkring kommende tiltag inden for investering og strategi eller har du blot brug for en hånd til at afslutte årsregnskabet. Vi står klar uanset dit ønske og behov, og arbejder indtil opgaven er løst.

STRATEGI

Planlægning, udførsel og effekt. Din strategi for virksomheden er altafgørende for succes. Vi deler vores erfaring indenfor et bredt spektrum af brancher, og vil være en del af din succes med løbende opfølgning og hjælp til at vælge den rigtige retning for din virksomhed.

%d bloggers like this: