Der er muligvis ikke kun ét svar men flere til dette spørgsmål. Når det kommer til websites

Er jeres website brugervenligt? – Der er muligvis ikke kun ét svar men flere til dette spørgsmål. Når det kommer til websites, er der mange parametre, som man måler på, når det handler om brugervenlighed. Synes du, at I har de rette kompetencer til at imødegå kunderne med det bedst mulige website? Selv hvis du kan svare ja, er der altid nogle små gemte udfordringer, der ligger og lurer – og det er her, at I skal gribe ind, så I ikke går glip af ordrer og derigennem fortjeneste.

Hvis du ønsker at blive præsenteret for et godt og stabilt tiltag

Hvis du ønsker at blive præsenteret for et godt og stabilt tiltag, der kan hjælpe jer med jeres online forretning, så kan du klikke her, hvor du vil kunne finde ud af hvordan Atcore, som bl.a. er et dansk webbureau, kan hjælpe jer med at optimere netop jeres forretning med flere forskellige og virksomme midler. For bare at nævne et middel, så bruger Atcore nemlig Google Analytics, som er et avanceret og meget brugbart værktøj til at overvåge og følge jeres kunders adfærd på jeres website(s). Alle virksomheder er naturligvis ikke ens, men det tages der hånd om hos bureauet, der med sine skarpe webanalytikere understøtter og vejleder jer i, hvordan I kan ramme lige præcis jeres målgruppe og kommende kunder.

Hvorfor ikke gøre det nemmere for jeres kunder at komme til jeres hjemmeside ved bl.a. at dukke op højere og derved tidligere i Googles søgeresultater, de steder hvor klikkene tæller, og hvorfor gå glip af potentielle kunder? Gør noget ved sagen i dag, det betaler sig i længden. (Er jeres website brugervenligt?)

%d bloggers like this: