Hos os har vi besluttet, at det vil være fordelagtigt at berige internettet med en såkaldt SEO ordbog

En SEO ordbog er en god måde at informere om fagbegreberne til vores kunder. Internettet flyder over med flere milliarder artikler om alt muligt fra A – Z. Hvis du finder dig siddende og browser efter artikler om SEO eller andre spændene emner, der er dækket i stor grad på internettet, så er dette indlæg lige noget for dig. Hos os har vi besluttet, at det vil være fordelagtigt at berige internettet med en såkaldt SEO ordbog, som skal give folk og fæ samt selvfølgelig deres kunder muligheden for at lære meget mere alle de forskellige niveauer og vendinger, der findes indenfor SEO.

Hvorfor en SEO ordbog til kunder?

Hvorfor en SEO ordbog til kunder, når man ofte kan forklare en ting på en nemmere måde ansigt til ansigt, når man sidder overfor kunden? Det er egentlig meget simpelt, fordi det er et godt sted at henvise kunderne hen til uddybelse og selvundervisning, hvis man er interesseret i at få bedre styr på, hvordan det hele hænger sammen.

Vores SEO ordbog

Vores SEO ordbog er en meget bred ordbog, som ikke kun dækker alle de specifikke fagbegreber indenfor SEO, men også tager mange af de almene tekniske fagbegreber med, som har indflydelse eller relevans for SEO arbejdet.

Mange af vores kunder har udtrykt stor tilfredshed med deres SEO ordbog, og at de har muligheden for at få uddybet et begreb, hvis det eksempelvis står i en mail, de har modtaget, som de ikke helt forstår.

Men ikke bare for kunderne er det en succes, det er også en succes hos læserne på deres SEO blog. På bloggen er der læsere af forskellige niveauer af kendskab til søgemaskineoptimering og det er netop her en SEO ordbog har sin store styrke, fordi mange nybegyndere ofte har brug for at slå visse begreber op.

Vores SEO ordbog er konstant i udvikling med nye begreber og forklaringer på disse

Vores SEO ordbog er konstant i udvikling med nye begreber og forklaringer på disse. De forslår endda, at hvis du har et forslag til noget der mangler deri, så skal du være velkommen til at kontakte dem via SEO TIPS’ kontaktformular.

Læs mere om online markedsføring her.

%d bloggers like this: