I den nære fremtid vil de fleste hjemmesider have en SEO konsulent og Google ekspert tilknyttet

I den nære fremtid vil de fleste hjemmesider have en SEO konsulent og Google ekspert tilknyttet. De fleste vil lave søgemaskineoptimering, og til den tid vil man så sidde i den situation at Google, og alle andre søgemaskiner kun viser dem, der har lavet SEO på de første 2-3 sider, hvorfor især Google garanteret vil gå ind og ændre, hvordan deres algoritmer ranker websites i forhold til hinanden.

Der er stor konkurrence på mange søgeord, og hvis du sælger noget populært

Der er stor konkurrence på mange søgeord, og hvis du sælger noget populært, kan det være svært at komme højest, fordi der er mange der gør de samme tiltag for at opnå det samme resultat på netop det søgeord. Hvis du derimod tilknytter en Google ekspert, så har du altid fingeren på pulsen mht. Googles, hvilken er den de fleste danskere benytter til at søge på. En SEO konsulent vil kunne opnå det samme, men i et mere spredt felt, hvis man satser på markeder hvor Google måske ikke er den førende søgemaskine.

Der er mange forskellige eksperter i feltet

Der er mange forskellige eksperter i feltet, men hvis du vil have den bedste SEO konsulent eller Google ekspert, så vil det være en fordel at benytte sig af intelligente linkbuilding virksomheder, som har højere kvalitet – og dermed større styrke – i det individuelle link.

%d bloggers like this: