Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, som betyder søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering går egentlig helt basalt ud på at optimere hjemmesider, så de kommer højere op i søgeresultaterne på nettet, når folk lever efter produkter, information eller services. Man optimerer oftest efter Googles retningslinjer, da Google er den mest benyttede søgemaskine i verden.

Hvorfor laver man søgemaskineoptimering?

Grunden til at man laver SEO, er at der er kæmpe forskel på hvor mange besøgende man får, hvis man ligger nummer 1 i søgeresultaterne og nummer 9. Det kender du nok også selv fra sine egne søgninger, at du ofte vælger de resultater, som kommer øverst. Så hvis du eksempelvis sælger stole, så kan du få mange flere potentielle kunder ind i din webshop, hvis du ligger nummer et på ordet “stole” end hvis du ligger nummer 5.

SEO Servicering

Brand Design er et nyt dansk firma som har specialiseret sig indenfor SEO. Selvom de er nye, har de allerede etableret sig med en masse faste kunder og gode referencer. Dét som SEO Service gør specielt, er at bureauet har et stort fokus på gennemsigtighed og kundeservice. Det vil sige, at du som kunde hos dem aldrig er i tvivl om hvilket arbejde der bliver udført. Det fokus er lagt sådan, fordi stifterne var frustrerede over at flere og flere blev taget ved næsten af bureauer. Derfor får man vis vores SEO Service altid en automatisk og en manuel rapport tilsendt hver eneste måned.

%d bloggers like this: