Der findes mange derude, som kunne have brug for at vide lidt mere om SEO

Der findes mange derude, som kunne have brug for at vide lidt mere om SEODer findes mange derude, som kunne have brug for at vide lidt mere om SEO, og for hvem det ville gavne deres virksomhed, hvis de evt. begyndte at arbejde med SEO. Derfor vil jeg her forsøge at forklare en lille smule mere om SEO spillet.

Ja, for som jeg før har nævnt, så er det et spil. Folk, som arbejder med SEO er de folk, som deltager i SEO spillet. Lad os sige, at de sad og spillede ludo.

SEO spillet

Der findes mange derude, som kunne have brug for at vide lidt mere om SEODette spil går på tur, og man kaster med en terning. Den der slår et højt tal kommer længst frem i spillet, og man kan ikke på forhånd vide, hvilket tal hvilken spiller kommer til at slå.

Hvis der er en, der er sulten og derfor har rejst sig fra spillepladen for at tage noget mad, kommer de andre ludo spillere til enighed om, at de ikke kan vente  på en enkelt spiller, og spillet må derfor gå videre uden ham eller  hende.

Læs vores SEO ordbog her.

SEO er et spil der aldrig slutter

SEO er et spil der aldrig slutterDen omtalte situation er i allerhøjeste grad sammenlignelig med ludo spillet. Man skal blive siddende ved pladen og deltage aktivt i spillet hele vejen igennem. Ellers skal man ikke være i tvivl om, at man vil blive overhalet indenom af de andre spillere.

SEO er et spil der aldrig slutter, og når man først en gang er gået i gang med at spille det, så er det fatalt at tænke, at man lige for en periode vil tage en slapper.

Læs om SEO tekster her.

Man arbejder aktivt med SEO

Man arbejder aktivt med SEOMan arbejder aktivt med SEO, men der er også en terning, man kaster med. Man poster en tekst et sted, man har valgt, og så må tiden vise hvor meget lige præcis denne tekst på lige præcis  denne placering, bærer frugt.

Man skal dog ikke stoppe for meget op  og tænke over dette, man skal derimod blive ved med at spille spillet.

Læs også om søgemaskineoptimering.

%d bloggers like this: