Mangler du besøgende på din webside? Du skal muligvis optimere dit website. Du tror måske, at søgemaskiner er slags tilfældige, men de har alle deres egne algoritmer på udkig efter bestemte ting på websider. Denne artikel vil hjælpe dig med at forbedre din organiske søgemaskine resultater.

Hvis du bruger SEO, tage sig tid til at sikre, at koden på dit websted er godt skrevet. Hvis dit websted primært bruger JavaScript til indhold, for eksempel, og koden er rodet, vil søgemaskinespiders ikke være i stand til at indeksere den. Vær opmærksom på, at flash har begrænsninger, og at du skal tilføje tekst i beskrivelsen af dit indhold.

Når du publicerer indhold, er det bedst at skrive flere korte stykker om emner, der ligner hinanden, end at skrive meget lange artikler. Længere sider er ikke så godt vægtet af søgemaskiner. Som en sidebemærkning, vil mange seere ikke læse det hele, hvis det tager over et par skærme til at gøre det.

Under din første SEO Setup, undgå at tænke, at reklame er den primære måde at få din placeringer op. Reklame er en fantastisk måde at øge momentan trafik, men ikke som den trafik, der er bygget gennem boostede Rankings.

Du bør have lige nok søgeord til at lykkes på SEO. Ikke mere end 20 procent af dit indhold skal bestå af søgeord.

Når du bygger dit websted ved hjælp af SEO-teknikker, være opmærksom på dit webstedstema. Hvis alle siderne på dit websted er relateret til et lignende tema, øger det rangeringen af hver side på dit websted. Du kan få dit websted til at se ud til at være på et tema ved at bruge lignende nøgleord og synonymer på alle siderne.

Gå til konkurrenternes websteder, og se deres kildekoder. Dette vil vise dig de bedste søgeord, som du kan bruge. Mens du måske ikke ønsker at efterligne deres metoder, denne smule detektivevner kan få dig til at tænke på andre søgeord og ting at prøve.

Brug dine stærkeste søgeord i dit webstedsnavn, i undermapperne og i sidenavnene. Dette vil hjælpe dit websted, såvel som individuelle sider, rang mere kraftigt. Søgemaskiner vil give relevante sider høj rang, og du kan linke disse sider til andre på dit websted. Alt dette styrker hele dit websted og hjælper det til at rangere.

Dit Indhold

Tag dig tid til at oprette en webstedsoversigt til dit website. Dette er en sideliste, der giver en liste over alle de sider og links på dit websted, så søgemaskinespiders nemt kan søge på dit websted. Brug af dette webstedkort gør dine besøgende nødt til at bruge færre klik for at gå til, hvor de ønsker at gå.

Køb et domænenavn, der er nemt for folk at huske, der relaterer til dit produkt. I registratorens værktøjer kan du videresende dette unikke og mindeværdige navn til dit indhold eller produktets ordreside. Disse er især nyttige for personer, der finder dit indhold på YouTube, fordi de er lette at sige og huske.

Hold dit indhold frisk. Selvom det er vigtigt at have masser af indhold, skal det være opdateret. En søgemaskine vil spore, hvor ofte dit websted er opdateret, og det har en effekt på din rang i friskhed kategori. Enhver form for forandring, uanset om det er en nyhedsartikel eller et blog-indlæg, vil bidrage til at øge din rang.

Kig efter non-profit eller uddannelse websteder, der vil linke til dit websted. Søgemaskiner se tilbage-links til velrenommerede kilder positivt, og de vil belønne din tilknytning til dem. Bruge kvalitetsindhold til at tilskynde disse pålidelige, velrenommerede kilder til ønsker at funktionen et link til dit websted på egen hånd. Tilføj indhold, som denne type organisationer finder værdige og nyttige.

Hvis du søger efter din side på en søgemaskine og ikke kan finde den, kan det være den bedste måde for dig at få din side tilbage til søge rangeringen. Genindsendelse vil ikke skade din placering, selvom din side stadig er gyldig, som søgemaskiner genkende det og blot ignorere din anmodning.

Du Kan

Når du vælger gode søgeord til din hjemmeside, skal du kigge efter søgeord, som en køber ville bruge. Brug produkt-eller mærkenavne eller søgeord, der er relateret til et problem eller en løsning, for eksempel sætninger, der starter med ‘ sådan ‘. Du kan nemt spore, hvilke søgeord der fører folk til dit website, og oprette lignende søgeord.

Du kan tage en gør-det-selv tilgang til at lære tips og tricks til at blive en SEO. Der er mange ressourcer derude, du kan bruge. Der er hjemmesider derude, der vil give dig mulighed for at lære mere, sammen med store bøger.

Opret et webstedkort med de sider af dit websted er knyttet til forbedret SEO. Søgemaskiner bruger et webstedkort til at indeksere din hjemmeside, så giver en sikrer de sider, du ønsker indekseret er fundet af søgemaskiner, øge din placeringer. Sørg for at begrænse de links, der er inkluderet i webstedskortet til 50. Hvis du har mere end 50, skal du vælge 50 vigtigste.

Medtagelsen af et webstedkort er nyttigt i forsøget på at øge trafikken til dit websted. Dette vil knytte alle dine websider sammen. Hvis du lægger links på siden af hjemmesiden, vil det øge trafikken.

Et trick du kan bruge til at gøre dit website rang højere i søgemaskinerne er at vælge en søgeordssætning, som er populær, men ikke den mest populære. Da de mest populære søgeordssætninger er meget ønskeligt, de skaber en høj grad af konkurrence og dit websted kan ende op på bunden af side 45 af søgemaskiner. Ved at vælge en sætning, der er populær, men ikke super populær, vil du få flere sidevisninger, når du er på de første par sider af søgemaskinerne.

Et webstedskort er en vigtig del af dit websted, hvis du ønsker, at søgemaskiner skal kunne oprette et indeks over dine webstedssider. Et webstedskort kaldes også navigationslinjen. Denne del af dit websted vil lade søgemaskiner vide, hvor mange sider dit websted har, og hvad hver enkelt indeholder. Webstedskort forbedrer søgemaskinens resultater, uanset størrelsen på dit website.

Udvikl og Implementer en solid social mediestrategi, eller Bliv efterladt af søgemaskiner. Alle, fra små mursten og mørtel virksomheder, til Mega-selskaber, er om bord på de sociale medier toget. Ikke at have en tilgang til denne vinkel Internet markedsføring, er certainb Business Suicide med søgemaskiner. Så har en levende og konstant tilstedeværelse i de sociale medier.

Medtag udskrifter for alle videoer eller lyd, der er inkluderet på dit websted. Når du gør en indsats for at medtage udskrifterne, vil søgemaskinens webcrawlere kunne læse og rangere din side.

For at sikre, at søgemaskinespiders notere dine billeder, skal du sørge for at omdøbe dine billedfiler med mere beskrivende filnavne. “Dog. jpg” er et bedre valg end “f91717b. jpg”. Du bør også gøre brug af hvert billedes ALT-og titel-tags ved at indsætte relevante søgeord og sætninger i disse felter.

Dit Websted

Du bør holde webstedets URL-struktur så klar som muligt. Dette vil gøre dit websted nemt at navigere, men også, let at indeksere for bedre placering i søgeresultaterne. Du kan klassificere dine sider i forskellige kategorier eller i kronologisk rækkefølge. Find det, der fungerer bedst for den type website, du har.

Du hele hjemmesiden skal være let at læse og navigere. Jo klarere og mere funktionel du gør dit websted, jo højere placering dit websted vil være på søgemaskiner. Dit websted skal være optimeret, ikke kun for søgemaskiner, men også for dine besøgende.

Perfektionere din side i form af søgemaskine optimering vil vise sig at være en af de klogeste investeringer af tid og penge, du kan gøre, hvis du dømmer efter antallet af hits, du får. Hvis interesserede parter ikke kan finde din side via søgemaskiner så meget sandsynligt, at de aldrig vil gå der!

Mange gange website ejere glemte at læse korrektur på deres websteder, og det er en stor fejltagelse. Din hjemmeside skal være meget klar og let at læse af dine læsere, såvel som søgemaskinerne. Stave dine søgeord korrekt og undgå åbenlyse grammatikfejl. Ellers risikerer du at få søgemaskiner til at sænke dit websteds rangering.

Når du designer din hjemmeside, fokusere mere på langsigtet SEO indsats end kortsigtede. Langsigtet SEO indsats betyder at designe høj kvalitet, indhold og opdatere dit websted regelmæssigt, for at tilskynde til sammenkædning. Kortsigtede SEO fokuserer på at slå søgemaskinen algoritmer. Fejlen er der, at disse algoritmer er i konstant forandring, mens brugernes ønske om godt indhold er kontinuerlig.

Hvis du har billeder, skal du altid medtage et mærke, der beskriver dit billede. Formålet med disse koder er at erstatte billeder, hvis fremviseren vælger ikke at se dem. Pointen her er, at søgemaskinerne være opmærksomme på alt-tags, så hvis du har søgeord drysses i din alt tags, vil søgemaskiner tage dem i betragtning.

Sørg for at besøge Google Webmaster Central og aktivere “forbedret billedsøgning”. Dette vil give Google mulighed for at indeksere din grafik og føje dem til det Google billeder søgeresultater. Mange mennesker søger efter billeder til forskellige formål, og hvis de også finder brugbart indhold på dit website, vil de sandsynligvis komme tilbage.

Hvis Du Bruger

Brug af flash kan gøre et websted til at se bedre ud, men det kan også skadestedet, fordi flash-tunge websteder er ikke højt på Googles liste over store ting. Det ville tjene dig bedre, hvis du har brugt det meste tekst og HTML på din hjemmeside og kun brugt en smule af flash her og der.

Hvis du bruger flertalsformen eller længere form af søgeord, vil du få flere programoversigter i søgeresultaterne. Søgeords resultat er en strategi, som nogle søgemaskiner bruger. Hvis du vælger en søgeterm som “bogholder” for dit søgeord, er dit websted muligvis ikke inkluderet i søgeresultaterne i forbindelse med “bogholdere”. Hvis du bruger den længere form af ordet, så vil dit websted blive inkluderet i de søgninger, der omfatter den kortere form af ordet så godt.

For den bedste søgemaskine optimering, skal du huske, at kvaliteten af søgeord er vigtigere end kvantitet og vælge de ord, der er dem, din kunde vil søge efter. Tilføjelse af ekstra søgeord kan ikke give ekstra kunder, hvis de ikke præcist beskriver dit indhold.

Skrivning af indhold, der er unik og har ikke været set før vil få dig højere placeringer med søgemaskinerne. Interessant, oprindelige indhold rangerer højere på søgemaskiner, fordi det tiltrækker mere trafik. Folk hvem lige hvad de læse den i første omgang de opsøge jeres arbejdsplads er sandsynlig hen til komme igen en other gang.

Gør ordentlig søgeordssøgninger og vælge klogt. For eksempel, hvis dit websted var omkring “widgets”, ville du bruge et søgeord som “tortillas”? De søgeord, du bygger dit websted omkring har en masse at gøre med, hvordan søgemaskinerne finde dig, og kan betyde, hvor meget succes din hjemmeside modtager.

Du kan få bedre optimerings resultater, hvis du baserer artikler helt på dine valgte søgeord. Når søgemaskiner registrerer søge relevante søgeord i dine artikler, vil de rangere dem højere. I sidste ende, indeværende tillader læsere hen til hitte den artikler flere uden sammenligning. Sørg for, at din valgte søgeord er i titlen på artiklen samt resuméet. Det bør også ske omkring 4-5 gange i hele artiklen selv.

Når du optimerer dit websted til søgemaskinens resultater, er konsistens meget vigtig. Sørg for at fortsætte med at bruge de samme søgeord på hele webstedet, så søgemaskinerne får en stærk kategorisering af dit websted i et område i stedet for svage kategoriseringer for flere områder. Det er bedre at være på side 1 for 1 sætning end side 2 for 10 sætninger.

Brug anker tekst, når du opretter hyperlinks. Der er visse ord, du bør undgå, da de ikke hjælper i optimeringen. Nogen, der har specialiseret sig i søgemaskine optimering vil være i stand til at hjælpe dig med at finde den rette anker tekst at bruge.

En god søgemaskine optimering tip, at alle skal gennemføre, er at sørge for, at hver titel på deres hjemmeside er anderledes. Brug ikke de samme søgeord eller søgeordssætninger igen og igen. Snarere mix og match dem for at få unikke titel navne, der vil ophøje dine websteder søgeresultater.

Forbudt Websted

Forsøg ikke at opbygge et websted uden at vide, hvad primære og sekundære søgeord vil være dit websted fokus. Hvis du forsøger at medtage oplysninger, så du kan rangere under en række søgeord, du vil fortynde dine websteder ranking og potentialet for kvalitetsindhold.

Du skal sikre dig, at du ikke er på en proxy, der deles med et forbudt websted, hvis du bruger en delt server. Deling af en proxy med et forbudt websted eller et websted, der er blevet anset som spammere kunne have en negativ indflydelse på dine ratings og dermed ikke få dig den trafik, du ønsker.

Dine websteds logfiler kan give dig et væld af oplysninger, som du kan bruge til at forbedre dit websteds søgemaskine optimering. Du kan se, hvilke ord dine besøgende bruger til at finde dit websted, og du kan opdage nye søgeord, du kan bruge til at tiltrække endnu mere trafik i fremtiden.

Overvejer at ansætte en service til at hjælpe dig med dit websted søgemaskine optimering. Dette vil hjælpe dig markedsføre dit websted effektivt og øge din placering på søgemaskinerne betydeligt. Du kan ofte finde gode tilbud med disse tjenester.

Før du outsource din SEO, undersøge virksomheden grundigt. Find en etableret virksomhed til at håndtere din SEO. Det er bedst at undgå fly-by-Night virksomheder, selv om deres priser synes lavere. Lave dit hjemmearbejde og bede om vidnesbyrd og eksempler på arbejde, de har gjort tidligere. Bed om specifikke på deres ideer til at hjælpe dig og gøre nogle forskning for at se, om ideerne er legitime. Dette kan spare dig for en masse spildt penge og hovedpine i det lange løb.

Vær sikker på at du tjekker, hvad overskrifter bliver sendt af serveren sammen med webstedssider. Masser af no-cost værktøjer findes på internettet, der hjælper analysere vigtige oplysninger, så vær sikker på at gøre brug af dem. De 2 statusser, som du ønsker, er “301 flyttet permanent” og “200 OK”

Sørg for at du forstår din målgruppe base, før du lægger en betydelig indsats i søgemaskine optimering. Din målgruppe eller brugerbase påvirker den bedste måde at optimere dit websted til søgemaskiner. Hvis du primært har en kommerciel målgruppe, bruger du forskellige søgeord, end hvis kundegrundlaget hovedsageligt består af privatpersoner. Forstå din markeds demografi, før optimering gør din indsats mere effektiv.

Det kan være temmelig overraskende, hvor vigtigt søgemaskine optimering er. Følgende tips vil være meget gavnligt for dig klatring på søgemaskine placeringer, så folk besøger dit websted oftere. Resultaterne vil gøre dig meget glad for, at du tog dig tid til at lære alt, hvad du har. Inden længe kan du se de resultater, du ønsker.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: