Du sandsynligvis har hørt masser fra formodede SEO-eksperter, men tiden er nu for dig at beherske det selv. Dette kan tage lidt mere indsats end før, men du høste hvad du sår. du kan finde nogle tips her.

Du kan være på udkig for at optimere dit websted til at dække alle eventualiteter, men du ville gøre det bedre at fokusere på en mindre, håndterbare antal søgeord, og hævder de øverste søge spots, derefter at overbelaste dig selv og forsøge at erobre for meget søgeområde. Vælg mellem fem og ti søgeord, gør dit hjemmearbejde, og Optimer derefter dine sider med det fokuserede sæt ord i tankerne.

Prøv flere forskellige søgeord, når du forsøger at rangere højere i søgemaskiner. Søgemaskiner vil behandle søgeord i disse metatags, hjælper dig med at opretholde en tilstedeværelse i en større vifte af søgninger. For at demonstrere dette, lad os sige dit websted tema handler om knive. Du kan inkludere en række beslægtede søgeord, herunder: “knive,” “Nives”, og “kniv”, sammen med alle andre rimelige muligheder, du måtte ønske at overveje.

Indkøb SEO software kan lyde som et godt køb, men du bør altid undgå disse typer af automatiserede systemer. Hvis du ikke er viden nok til at konstruere din egen kampagne, og du føler, at du skal bruge penge, så gør det ved outsourcing din SEO arbejde til en virkelig person eller virksomhed. Din virksomhed er for vigtigt til at forlade i hænderne på software.

Du bør have lige nok søgeord til at lykkes på SEO. Ikke mere end 20 procent af dit indhold skal bestå af søgeord.

Hold øje med, hvor dit websted står i søgemaskinens resultater. Ved at kende dette, vil du være i stand til at fortælle, hvis nogen indsats på at øge din placering arbejder på alle. Du kan også bruge din referrer-log til at se, hvordan dine besøgende ankommer til dit websted, og hvilke søgetermer de bruger.

Et effektivt tip til affiliate marketing er at oprette pay-per-Clicks. Lønnen er ikke særlig høj, men over tid, vil overskuddet begynde at addere.

Din hjemmeside kopi bør fokusere på, hvad et menneske ville søge efter. Forsøger at slå motoren med repetitive søgeord vil få dig ingen steder. Motoren er klogere end det. Kig efter sætninger og strygere, der vil blive ransaget af den normale menneskelige. Effektivt målrette disse typer af centrale sætninger vil samle flere hits.

Dit Websted

For bedre at optimere dit websted til søgemaskiner, bør du placere søgeord i titel-tag for hvert indlæg. De fleste søgemaskiner lægger mere vægt på titler end andre indholdstyper. Det betyder, at ved hjælp af effektive søgeord er din titel er en af de bedste måder at trække i trafikken fra søgemaskiner.

Vælg et domænenavn, der har dit ønskede søgeord i det. Hvis du vælger et søgeord, som folk søger efter som din webadresse, vil det sikre, at dit websted er nemmere at finde i søgemaskiner. Ikke alle vil komme til dit websted via links eller annoncer; Du skal være forberedt på, at brugere kommer ind gennemsøgninger efter dit produkt.

Mens købe et domænenavn kan synes som den rigtige vej at gå, mange søgemaskiner ikke anbefale det. Nogle søgemaskiner har en lang forsinkelse for at tilføje nye websteder til deres eksisterende lister, og den sidste ting, du ønsker, er at forsinke at få nye besøgende. Brug af din eksisterende hjemmeside er mere realistisk, da ventetiden for nogle motorer er op til et helt år.

Hjælpe web edderkopper i deres mission, hvis du forventer at blive rangeret højt. Edderkopper er konstant kravler gennem dit indhold og trække dit websted op baseret på ting som søgeord, men de er nødt til at vide, hvordan man navigerer dit websted. Du er nødt til at understrege, hvad omkring dit websted er vigtigt ved at oprette et webstedkort, der giver en edderkop at forstå hierarkiet af dine sider.

I stedet for at skabe flere nye links hver dag, der ikke vil tiltrække nogen trafik, bruge tid på at opbygge et online-netværk og kigge efter en kvalitet link, der vil omdirigere en masse besøgende på dit websted. Du bør gøre dit bedste for at få featured gæst stillinger eller til at kommentere populære websteder.

Brug header Tags til din fordel. Overskrifter er store til tider. Men, CSS kan bruges til at ændre størrelsen. Søgemaskiner gør brug af dem til at hjælpe med at rangere dit websted. Brug overskrifterne (H1 og H2) til at fremhæve vigtige elementer på dine sider.

Vær meget forsigtig, når du linker til indhold på andre websteder. Mens et direkte link til populære eller relevante indhold kan hjælpe din søgemaskine optimering indsats, ejerne af det websted, du linker til, kan ikke sætte pris på det. Ejerne af indholdsrige websteder (som dem i nyhedsmedier) kan ikke lide besøgende at få adgang til deres indhold uden at se deres hjemmeside.

For at udvide din kundebase og bringe mere trafik til dit websted, skal du bruge et produkt feed til at øge din tilstedeværelse online. Disse feeds vil liste detaljer om dine produkter og tjenester, såsom billeder, priser og beskrivelser. Send dem til store søgemaskiner og shopping sammenlignings sider. Kunder kan også abonnere på dit feed med en feed-læser.

Brug SEO værktøjer til at stjæle trafik fra dine konkurrenter. Find ud af, hvilke søgeords websteder der ligner din brug, og hvilke søgeord der bruges af potentielle kunder. Du kan derefter bruge disse søgeord i dit indhold, beskrivelserne af dine sider og navnene på dine sider til at rangere højere end dine konkurrenter, når et populært søgeord bruges.

Dit Websted

Når bygningen backlinks at øge dit websteds søgemaskine resultater side ranking, skal du sørge for, at alle de webadresser er de samme. Søgemaskiner se http://www.website.com og http://website.com som to forskellige destinationswebadresser, så hvis du holder skifte mellem webadresser, når du opretter backlinks vil du blive udvande din SEO indsats.

Kig efter non-profit eller uddannelse websteder, der vil linke til dit websted. Søgemaskiner se tilbage-links til velrenommerede kilder positivt, og de vil belønne din tilknytning til dem. Bruge kvalitetsindhold til at tilskynde disse pålidelige, velrenommerede kilder til ønsker at funktionen et link til dit websted på egen hånd. Tilføj indhold, som denne type organisationer finder værdige og nyttige.

Brugte domænenavne kan allerede have et omdømme, du kan handle på. Hvis du har et domænenavn, der har været omkring et stykke tid (i hvert fald i to år), vil det blive givet mere opmærksomhed af søgemaskinerne. Kig efter domæner, der blev droppet for nylig, og Find ud af, om nogen af dem er egnet til dit websted.

Brug god, beskrivende tekst til dit websteds titel kode, så søgemaskinerne kan finde ud af relevansen af dit Webstedsindhold og vise dit website i mange søgeresultater. Når du foretager titel tags, skal du holde antallet af tegn under 60. De fleste søgemaskiner ikke vise noget forbi dette nummer. Efter 60 tegn, også søgemaskiner vejer vilkår mindre højt.

Bo på toppen af søgeresultaterne ved at afsætte en del af dit webhotel til søgeords rige indhold, som det vedrører den nyeste og bedste i modeluner, tendenser og of-the-moment emner. Chase nye steder af interesse og opdatere dem hyppigt for at tiltrække nye brugere, der vil belønne din on-Trend udsigt med flere klik og unikke besøgende.

Hold dit fokus til kun ét emne pr. side. Aldrig gøre den fejl at forsøge at gøre absolut alt i en bestemt stilling. Dette kan nemt overvælde din side besøgende og få dem til at vende sig væk fra din side. Du har bedre succes med kun at have ét produkt fokus pr. side.

For at få en øjeblikkelig stigning i søgemaskine trafik være opmærksomme på nyhederne. Hvis du dækker en snart skal søges efter emne, før andre steder gør, de fleste søgemaskine algoritmer vil placere dit link i toppen. For at få de nyeste Scoops du kan følge folk relevante for dit websteds emne på Twitter.

Del Af Dit

Brug H2 og H3 tags sparsomt som de kan narre søgemaskine edderkopper til at tro dit websted er spam. De faktiske algoritmer og matematiske ligninger, der anvendes af søgemaskiner til at bestemme sideplaceringen er ikke helt kendt, men mange tror, de har i det mindste en god idé. Pladsen mellem header Tags synes at være en indikator for en spam site, så kun ved hjælp af en (H1) kan undgå dette problem helt.

Et webstedskort er en vigtig del af dit websted, hvis du ønsker, at søgemaskiner skal kunne oprette et indeks over dine webstedssider. Et webstedskort kaldes også navigationslinjen. Denne del af dit websted vil lade søgemaskiner vide, hvor mange sider dit websted har, og hvad hver enkelt indeholder. Webstedskort forbedrer søgemaskinens resultater, uanset størrelsen på dit website.

Tegn mere trafik til dit websted ved at inkludere en blog side. Blogs er fantastisk til at generere trafik for et par grunde. Den første grund er, at du tilbyder gratis indhold til dem, der besøger dit websted. Dette trækker i interesse og også holder folk kommer tilbage for at se, hvad du ellers deler. En anden grund til at blogge er at inkludere søgeord, der genererer trafik. Web-crawlere som søgeord.

Vide, hvordan man bruger og få mest muligt ud af de sociale medier. Dette omfatter mange flere end Facebook, Twitter og Yelp. Social networking sites og grupper har ofte en særlig fokus og niche. Deltag i relevante grupper, og brug det som en måde at optimere dit websted på.

Tilføj dine søgeord i tekst tæt på og i dit webstedslinks. Søgemaskiner belønner dig mere for links end for almindelig tekst, så det er vigtigt at bruge tekst links i dit indhold. For eksempel, i stedet for at sige “Klik her,” du ville gøre den faktiske tekst til linket sige noget lignende “besøg vores store udvalg af hvalp og killing checkhæfte dækker.”

Sørg for, at du har en god beskrivelse tag, så søgemaskiner vil dirigere dine mål kunder til dit websted. Begræns tagget til 30 ord eller færre. Du bliver nødt til at holde størrelsen på denne side under 100kb.

Så snart du skriver et indlæg, så lad verden vide gennem sociale medier! Skriv et hurtigt indlæg om historien på sociale netværk site eller hvor du ellers har omfavnet som en del af den sociale strategi for din virksomhed. Under din historie web-adresse harmes af dine tilhængere til andre bidrager til at øge muligheden for, at din historie vil blive rangeret hurtigt og højt af søgemaskiner.

Vær opmærksom på, at JavaScript ikke interagerer godt med alle søgerobotter. Java-brug er noget, som webstedsejeren skal tænke på, men vær sikker på, at du ved, at en søgemaskine vil se dit websted anderledes, fordi alle webcrawlere tager forskellige oplysninger.

For at optimere søgemaskinens resultater bør du altid forsøge at bruge de mest “almindelige udtryk”, der er relateret til din søgning. For eksempel, hvis du er på udkig efter nogen til at fastsætte dit toilet, bør du søge efter en “blikkenslager” i stedet for “nogen til at fastsætte dit toilet”. Du skal heller ikke skrive i hele sætninger. Prøv at reducere din søgning til et par termer.

For korrekt søgemaskine optimering, skal du sørge for at undgå at bruge billedet links. Søgemaskiner indekserer kun URL-adressen til billed link filen.

En fantastisk måde at inkludere et søgeord to gange i en titel-tag er at bruge en af dem i ental, mens du bruger den anden iteration i flertalsformen form. Dette giver din titel tags med passende søgeord tæthed uden at risikere at blive straffet for at gentage søgeord i titel-tag.

Hvis Du Bruger

Sørg for at bruge rigelig tid på at redigere enhver tekst, der vil blive offentliggjort på din hjemmeside. Intet kan skade kvaliteten af en hjemmeside som dårlig stavning og grammatik. Selv en lille slåfejl kan være nok til at vende folk væk. Det bør gå uden at sige, men sørg for alle stavning og grammatik er korrekt for at give dit websted en poleret og professionelt udseende.

Hvis du bruger flertalsformen eller længere form af søgeord, vil du få flere programoversigter i søgeresultaterne. Søgeords resultat er en strategi, som nogle søgemaskiner bruger. Hvis du vælger en søgeterm som “bogholder” for dit søgeord, er dit websted muligvis ikke inkluderet i søgeresultaterne i forbindelse med “bogholdere”. Hvis du bruger den længere form af ordet, så vil dit websted blive inkluderet i de søgninger, der omfatter den kortere form af ordet så godt.

Prøv at være så beskrivende som muligt, når du opretter metatags og websteds beskrivelser. Hvis du har en meta-tag og beskrivelse, der er unikke og iøjne fangning det vil øge mængden af besøgende på dit websted. Folk kunne blive lokket til webstedet ved at, men sørg for at have stor indhold eller de vil ikke blive der.

Skrivning af indhold, der er unik og har ikke været set før vil få dig højere placeringer med søgemaskinerne. Interessant, oprindelige indhold rangerer højere på søgemaskiner, fordi det tiltrækker mere trafik. Folk hvem lige hvad de læse den i første omgang de opsøge jeres arbejdsplads er sandsynlig hen til komme igen en other gang.

Link udvekslinger er normalt ubrugelige. Men i stedet for link udvekslinger, bør du prøve artiklen udvekslinger. De er ens, men meget mere nyttige. Hvis du udgiver en andens artikel og linker den tilbage til deres websted, og til gengæld vil de publicere en af dine artikler og linke den tilbage til dit websted. Begge af jer får høj kvalitet, indhold og links.

For at få bedre søgemaskine optimering, slutte sig til Better Business Bureau og din lokale handelskammer. Fordi det normalt automatisk linker til dig, dette hjælper med lokale søgninger. Plus, du får ekstra fordel af folk stoler på din webside, hvis du har en god rating på Better Business Bureau hjemmeside.

EN stor aflæsse nemlig udviklende jeres ransage maskine rankings er hen til: ordentligt opstille nok så lang-seriøs tekst i jeres RSS affodre nemlig jer ville hos jeres web sider og opstille. At have fremragende kvalitet tekst i din RSS-feed er en anden vigtig ting at anvende for at forbedre din placering. Formål at bruge en masse farverige søgeord i titlen og beskrivelsen.

Du nu holde nogle gode tips til at komme i gang med søgemaskine optimering. Du har muligvis allerede kendt til noget af dette, men hvis det er tilfældet, så håber du, at du har lært et par nye ting. Du kan bruge disse oplysninger til at overtage styringen af din fremtid.

Det grundlæggende i SEO er meget enkle at forstå, selv for dem, der er temmelig computer analfabet. Den grundlæggende idé er, at det er en måde at få din hjemmeside til at blive vist højere på listen, når en generel søgning er gjort for en bestemt streng af udtryk eller ord.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: