Vi leder efter virksomheder til at tilføje til vores lange liste af succeshistorier.

Din success er vores successDin success er vores success. Når vi indleder et nyt samarjbe med din virksomehed, starter vi altid med at analysere, hvor det er mest vitalt at sætte ind først.

Vores primære services inkluderer:

Søgemaskineoptimering

Vi har mange års succesfuld erfaring i søgemaskineoptimering. Uanset hvilken branche du er i, kan vi hjælpe dig med at komme højere op på Google og andre søgemaskiner.

Markedsføring via social medier

Intet er mere effektfuldt end anbefalinger mellem venner. Derfor kan sociale medier som Facebook betyde et stort boost på bundlinjen – hvis det gøres ordentligt.  Vi har mange års ekspertise i markedsføring via sociale medier og kan også hjælpe jer.

Online Reputation management

Online Reputation managementHvordan er jeres omdømme på Internettet? Mange kunder laver en indledende research inden de vælger at handle hos et firma. Derfor er de første par sider i Google om jer ekstremt vigtige.

Vi hjælper med at folk får et godt indtryk, når de laver research om jer.

Konverteringsoptimering

KonverteringsoptimeringFå det meste ud af de besøg der kommer ind på din hjemmeside. Har i ikke allerede lavet konverteringsoptimering på jeres side, kan vi med garanti få mere omsætning ud af trafiken.

Vi er en konsulentvirksomhed, der optimerer rentabiliteten af ​​virksomheders online profilering.

Vi har med stor success implementeret vores metoder til nogle af Internettets mest konkurrenceprægede brancher både lokalt og internationalt.

Hvorfor bruge os

Hvorfor bruge osVi skaber resultater. Andre konsulentvirksomheder viser prangende design porteføljer , men vi øger overskuddet for vores klienter. Forbedringer på over 100% er hverdagskost for os.

Vi har arbejdet med virksomheder som din. Vi har den fordel, at have praktisk erfaring i et utal af brancher. Det betyder, at uanset hvad din virksomhed sælger, så er der stor sandsynlighed for, at vi allerede har erfaring med din branche. (Hvis du er nysgerrig om vi har erfaring med din branche, så bare spørg.)

Vi er ikke bundet til nogen bestemt teknologi. Vi tjener ikke på at sælge eller anbefale specifikt software. Vi er 100% neutrale og bruger de værktøjer, der passer bedst til din virksomhed.

Vi kan blandt andet:

  • Vi kan blandt andet:Web analyse, SEO, PPC, affiliate marketing, og offline markedsføring.
  • Salg til erhvervskunder
  • Forstå psykologien hos en hjemmesides besøgende.
  • Udførelse af split tests på hjemmesider.
  • Projektledelse, motivere teams, og mentorordninger andre.
  • Vigtigst skal du være besat af optmering
%d bloggers like this: