Veluddannet team indenfor SEO

Brand-dEsign består af et veluddannet team indenfor SEO og online marketing. Med over 10 års erfaring indenfor SEO fører vi din virksomhed til toppen af Google. Vi hævder ikke at være en af de største indenfor SEO, men derimod en af de bedste.

Vores SEO får din virksomhed til tops på Google

Vores SEO får din virksomhed til tops på GoogleSEO er den engelske forkortelse for Search Engine Optimization og betyder, på dansk, søgemaskineoptimering. SEO bruges bl.a. til at øge trafikken på et website eller en webshop. Ved hjælp af tekster, blandt mange andre elementer, er det muligt at få sit website eller sin webshop længere frem på Google gennem søgeord man gerne vil findes på. F.eks. er det meget sigende at ligge højt på søgeordet “webbureau”, på Google, hvis du er et webbureau. Jo højere placering på Google, jo flere besøgende.

Det er bevist, at brugere sjældent går længere end til 3. side på Google

Det er bevist, at brugere sjældent går længere end til 3. side på GoogleDet er bevist, at brugere sjældent går længere end til 3. side på Google og, at 90 % af alle besøg på websites og webshops, fundet på Google, er fra side 1. Der er forskellig konkurrence på forskellige søgeord. Simple søgeord som ”café Aarhus”, ”billig maler” mfl. er søgeord med høj konkurrence, da der er mange virksomheder som gerne vil ligge højt på disse søgeord. Det er derfor anbefalet, at du investerer i SEO for at komme højt op på Google.

Søgemaskiner og søgemaskineoptimering

Søgemaskiner og søgemaskineoptimeringDen mest brugte søgemaskine på internettet er Google og det er derfor, at søgemaskineoptimering af din virksomheds website eller webshop primært er baseret på Google. Det betyder, at fokus ligger på at øge din virksomheds synlighed på Google. Hos os optimerer vi dog også til søgemaskiner som Bing, Yahoo! m.fl. således, at du opnår endnu større synlighed.

Det er meget forskelligt hvordan de forskellige søgemaskiner læser websites og webshops, hvorfor det kan være en kompliceret proces at søgeoptimerer. Vi anbefaler derfor at man lader det være op til professionelle at søgeoptimerer for sin virksomhed således, at man kan opnå flere konverteringer.

SEO (søgemaskineoptimering)

SEO (søgemaskineoptimering)Vær synlig når der søges efter dine ydelser

  • Website-analyse og -audit
  • Udvikling af indhold og website
  • Månedlig rapportering
  • Keyword research
  • Linkbuilding & backlinks
  • Konkurrentanalyse

Hvad er SEO?

Hvad er SEO?SEO er for et website, hvad benzin er for en bil. Hvad hjælper det at have den fedeste bil, hvis den ikke bliver brugt? Absolut ingenting. SEO hjælper dig med at få flere besøgende og dermed flere kunder. Vi vil helt klart anbefale dig, at du får SEO til dit website eller webshop.

Alle vil være nummer 1 på Google!

Men hvad er fordelene og hvordan kommer din virksomhed til at være nummer 1 på Google?

Hvor mange sider er der på internettet?

Hvor mange sider er der på internettet?Forestil dig, at hver internetside på internettet svarer til et græsstrå. Det svarer til 50 fodboldbaner! Der er nemlig registreret 18,5 mia. internetsider og det tal vokser for hver dag der går.

Hvor mange mennesker bruger internettet?

Internettet bliver brugt af 2 mia. mennesker – dvs. 1/3 af verdensbefolkningen.

Hvordan finder folk de ting de skal bruge?

Der foretages 3,5 mia. søgninger HVER DAG! 85,8% af disse søgninger foretages via Googles søgemaskine.

SEO er vejen til at blive fundet på internettet

Hvordan kommer min virksomhed til toppen af Google?

Du kan ikke rangere højt på alt

Du kan ikke rangere højt på altDu kan ikke rangere højt på alt, så find ud af hvad dine kunder søger efter. F.eks. hvis du har en blomsterhandel på Frederiksberg, kunne det være godt at rangere højt på “Blomsterhandel Frederiksberg”.

Sørg for, at dit website er læsevenligt overfor søgemaskiner som Google. Dit website bliver nød til at være kodet og organiseret korrekt for at udnytte søgemaskinerne bedst muligt.

Sørg for, at dit indhold har kvalitet og relevans for din virksomhed, dine læsere og søgemaskinerne. Unikt indhold som fokuserer på enkelte søgeord/keywords som dine kunder søger efter, er et krav. Du skal sørge for at have alle de rette søgeord/keywords placeret de rette steder på dit website.

Links er ligesom skilte på landevejen som viser vej hen til et bestemt sted

Links er ligesom skilte på landevejen som viser vej hen til et bestemt sted og interessante steder har mange skilte som viser vej hen til dem. Sørg for, at du har mange links hen til dit website med den rette tekst i dit link. F.eks. “Blomsterhandel” hvis du er en blosterhandel, da søgemaskinerne så vil finde dig interessant for folk som søger på “Blomsterhandel”.

Vi garanterer din virksomhed øget synlighed og dermed en synlig forskel på bundlinjen.

Det mest effektive er ofte at udvikle en kombination af forskellige typer web-trafikDet er ikke nok, at brugere besøger dit website eller webshop. Det er essentielt, at brugeren foretager brugbare handlinger der leder til at konverteringer eller salg. Dette kan søgemaskineoptimering bruges til.

Med målinger af de handlinger som dine besøgende foretager sig på dit website eller webshop, er det muligt at optimere således, at du hele tiden kan øge din konverteringsrate.

%d bloggers like this: