Design af hjemmeside – Professionelle designere

Design af hjemmeside! Går i med tanker om et nyt Design på hjemmesiden ? Så er i landet rette sted. Vi har muligheden in-house at levere alt fra grafiker, hjemmesidedesigner og fotograf. Vi tilbyder kort og godt et komplet design, så i sikrer jer en rød tråd igennem hele projektet og skal ikke ud i slagsmål, med 4-5 forskellige leverandører på området, der alle hver i sær har deres koncepter og ideer om hvordan jeres nye hjemmeside skal designes.

Når vi designer hjemmesiden

Vi er med fra start til slut. Når vi designer hjemmesiden, kodes den i CMS systemet WordPress, der til dagligt benyttes af mere end 60 millioner hjemmesider over hele verden. Vi tror 100% på systemet og vil ikke anbefale andre CMS systemer til vores kunder. Desuden vurderer vi også WordPress er det system, der er flest udviklere indenfor, og derfor også størst og stærkest support.

Læs mere her om hvor det er en god ide at vælge WordPress.

Grafisk tilgang til designet

Da vi alle i brand-design.dk regi er lidt nørdede når det kommer til design, så elsker vi at levere ene hjemmeside, der oser af æstetik og historie. For os er det vigtigt at hjemmeside designet udstråler, hvem i er, hvad i kan, hvad i vil og hvem i gerne vil i tal med. Det mener vi gøres bedst med grafiske lækre virkemidler, som de også benytter indenfor filmindustrien og fotomanipulationer.

Vi synes at en hjemmeside skal være noget man har lyst til at udforske mere, end blot hente relevante informationer og så forlade igen. Den skal holde på personen og få denne til at “lugte mere til” hvad i ellers kan udover det i blev fundet på i søgemaskinen. Et lækkert grafisk look på jeres hjemmeside, virker mere indbydende og imødekommende end en “kedelig” informationsside uden den magiske effekt.

%d bloggers like this: