Markedsfører du din hjemmeside?

Markedsfører du din hjemmeside som du altid har gjort og bliver din side ikke påvirket af sæsonudsving, så kan det skyldes en af nedenstående årsager:

Dine konkurrenter er blevet bedre til at lave Content, SEO eller SEM

Dine konkurrenter er blevet bedre til at lave Content, SEO eller SEMDu må i gang med at undersøge årsagen, og sætte ind med at styrke content med nyt – evt. med ekstern hjælp. Tager du dage om at lave content, bør du overveje at investere i en god tekstforfatter.

Er din SEO skæv, så må du analysere og se, hvor dine besøgende kommer fra og fra hvilke søgeord. SEO er organisk og siden skal holdes opdateret på dine Keywords.

Googles opdateringer med Penguin og Panda straffer din hjemmeside

Googles opdateringer med Penguin og Panda straffer din hjemmesideHar du været forført til at lave Black Hat SEO, eller måske lidt med den grå hat, så kan årsagen måske findes i de seneste opdateringer hos Google.

Det anslåes at ca. 10% af alle hjemmesider er blevet berørt af Google Penguin og Panda.

Har du selv lavet din hjemmeside, SEO etc., så har du helt sikkert en god indikator på, hvad årsagen er !

Pas På Googles opdateringer

Pas På Googles opdateringerGoogles opdateringer ruller stille og roligt ud, så hold øje med din hjemmeside. Find en samarbejdspartner til at hjælpe, hvis du er i tvivl. Men det kan være svært, at få et nyt firma til at overtage andres bøffer. Derfor skal du blive mistænksom når SEO firmaer garanterer dig side 1 placeringer efter en uges arbejde.

Vær realistisk – god søgemaskineoptimering tager tid, men når du så ligger på side 1, er det velfortjent og svært for konkurrenterne at tage din plads.

Lav ikke hele hjemmesiden om, men følg de enkelte ændringer – måske er det bare detaljer der skal give dig dine besøgende tilbage.

%d bloggers like this: