Corporate branding er din virksomhedsidentitet

Corporate branding er din virksomhedsidentitet. Hos os tilbyder vi corporate branding, der siker at din virksomhed, dit brand og eller dine produkter synliggøres optimalt på internettet.

Undgå negativ omtale med corporate branding

For ikke at miste omsætning i form af tabte kunder og tilhørende markedsandelde, skal din virksomhed for alt i verden UNDGÅ at fremstå med negativ omtale. Corporate branding er en kommunikationsteknik der kan sikre at din virksomhed fremstår med god omtale når potentielle kunder, samarbejdspartnere, mulige aktionærer, kommende medarbejdere og nysgerrige journalister søger information om virksomhedens navn, brands, produkter og eller nøglepersoner.

Derfor skal din virksomhed investere i corporate branding:

 • Over 95% søger information om en virksomhed inden der tages kontakt
 • 70% af alle kunder undgår at handle med en virksomhed der har dårlig omtale
 • Over 75% stoler på hvad andre fortæller om en given virksomhed på internettet
 • Hele 60% er virksomhedens markedsværdi afhænger af virksomhedens omdømme
 • 67% af alle kunderne tjekker leverandørens omdømme forinden de køber en vare
 • Under 15% stoler på hvad en virksomhed beretter om sig selv

Fremkommer din virksomhed med negtaiv omtale i de organiske søgeresultater på Google, Yahoo eller Bing, er der en ting der er sikkert og det er at din virksomhed dag for dag mister omsætning og markedsværdi! Årsagen er at potentielle kunder eller samarbejdspartnere fravælger din virksomhed, til fordel for en konkurrerende virksomhed – der har investeret i corporate branding.

Øg din indtjening med corporate branding

Positiv omtale omkring din virksomhed og produkter skaber loyalitet og popularitet. Den gode omtale der skabes med corporate branding, sikrer dig en klar konkurrencefordel, da du fremadrettet vil besidde en markant stærk markedsposition i forhold til dine konkurrenter.

Corporate branding er for ALLE virksomheder der ønsker:

 • Et godt og troværdig omdømme på internettet
 • En popularitetsforøgelse på Google, Yahoo og Bing
 • At bibeholde eksisterende kunder og samarbejdspartnere
 • En øget markedsværdi af virksomhedens corporate brand
 • Flere kunder, mere salg og markant øgede indtjeningsmuligheder
 • Forøget popularitet ved rekruttering af nye fagkompetente medarbejdere

Din markedsposition understøttes af den popularitet der skabes via corporate branding, hvilket giver dig de optimale vækstmuligheder og ydermere ubegrænsede muligheder for at indtage helt nye markedsandele.

Corporate branding er ikke kun en serviceydelse der bør anvendes af virksomheder eller virksomhedesejere der er ramt af dårlig omtale! ALLE virksomheder og eller virksomhedsejere der fremadrettet ønsker at øge deres popularitet og forebygge imod negativ omtale,  kan med fordel investere i corporate branding.

Interesseret i corporate branding?

Er du ramt af negativ omtale ellers ønsker du blot mere information om mulighederne for vækst? Kontakt os allerede i dag på mailen og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig videre ved brug af corporate branding.

%d bloggers like this: