Content markedsføring er udfordret når google opgradere!..

Content markedsføring udfordres hele tiden af Google, man kan godt få sved på panden. Der er mange målbare parameter, røde tråde, der skal gå op i en højere enhed, hvis Google skal være tilfreds. Panda 4.1 har skærpet kravet til kvalitet i Jeres content, men hvis du er lige på nippet, til at skulle tælle til 10. Træk vejret dybt og læs med her!..

Hvad betyder Panda for content markedsføring?. Hvorfor skal i skærpe opmærksomheden på kvaliteten af Jeres content. Panda er nok i nogens øjne, ikke helt så sød som den lille bjørn ser ud til at være. Panda indeholder nemlig et filter, designet til at straffe sider med content af lav kvalitet. Det har for en del virksomheder, betydet at Deres sider er blevet vist væsentligt færre gange på Google.

Google straffer nemlig lav kvalitet, ved at ranke de sider med en dårligere placering!…

 

Så hvad gør du når du har talt til 10?..

Google straffer indhold der ikke har nogen værdi, indhold der er duplikeret, altså ens indhold, når der er for meget af det. Det er i øvrigt sidste gang Google råber højt om en Panda opdatering, fremover vil de ske løbende, det bliver kun vigtigere og vigtigere, at være vågen omkring Google. Tilbage til det egentlige issue, Panda og hvad du gør nu!…Hvis du ikke allerede gjort det!

De 3. trin der er vigtige:

  1. Gennemgå alt content, især på de sider der har højst værdi for dit site. Kig på indholdet og kvaliteten! Undersøg de kriterier Panda ligger vægt på, læs mere her Hvad er Panda
  2. Formålet med dine sider, hvad er det?. Tænk over hvordan dit formål lever op til og skaber værdi. Er formålet relevant i forhold til det du gerne vil sige?..
  3. Gå det hele efter i hjørnerne, kig på dine sider med et kritisk blik, forstil dig måske at du er Panda!.. Opdater det indhold der mangler kvalitet, på alle dine sider også dem der har mindre værdi for dit site!..

 

Mistet pusten? Google kan være en udfordring!…

Brand-Design

 

 

 

 

%d bloggers like this: