Har du brug for et website, du selv kan administrere?

Vi er specialister i WordPress og Linkbuilding! Vi er ret gode til at få små og mellemstore firmaer på webben hurtigt og smertefrit. Vi ordner gerne alt fra domæneregistrering og opsætning af webhotel, til udarbejdelse af kravspecifisering og design. Vi tilbyder endvidere support på timebasis og klippekort.

Start din egen webshop idag. Vi hjælper dig igennem hele opstartsfasen.

Vi hjælper dig trygt og sikkert i gang med din helt egen butik på internettet. Det bliver ikke lettere. Vi har testet forskellige softwaresystemer til webshop, og Prestoshop er vores helt klare favorit. Udlev dine webshop drømme nu!

Øg kundekommunikation, og optimer arbejdsgange.

Mobiloptimeret “Web Apps” kan gøre din markedsføring mere interaktiv og levende for dine kunder. De kan også bruges til optimering af arbejdsgange og processer: Gør det let for dine kunder at genbestille produkter, eller lad dine medarbejdere indberette statistikker og “leads” på mobilen. Mulighederne er uendelige! Vi udvikler hurtigt en “app” til jeres behov.

Hos Brand Design tilbyder vi professionel udvikling af alt til webben. Vi har mange års erfarring med programmering, support, serverteknologier, webstrategier, it-projektudvikling og ít-projektstyring, effektiv brug af QR-koder, online administration og redigering af PDF filer som fx. instruktionsmanualer, webhoteller, klargøring af billedmateriale, film-generering, tekstforfatning, flash reklamebannere og meget mere. Vi har smarte løsninger til firmaer i alle størrelser.

De fleste af vores kunder elsker CMS løsninger

De fleste af vores kunder elsker CMS løsninger, fordi de er lette at administrere, og derfor specialisere vi os i to af de mest populære opensource: WordPress og Drupal. Men vi bygger også robuste Java- og Ruby on Rails-løsninger, hvis en CMS-løsning ikke opfylder kravspecificeringen. Vi specialisere os også Prestoshop, som er et professionelt opensource system til webshops/webbutikker.
Vi bestræber os på at give den absolut bedste service man kan få, til den absolut bedste og mest fair pris, til alle kunder.

%d bloggers like this: