Branding på sociale medier

Branding på sociale medier er uden diskussion idag et super vigtig skridt i retning af en stærk online profil for jeres virksomhed. Vi bruger en del forskellige værktøjer i markedsføringen både af os selv, men også for vores kunder. Antallet af sociale populære medier er stigende i disse år, og danskerne er rigtig gode til at tage dem til sig.

Aldrig før har danskernes brugt så meget tid på de sociale medier

Aldrig før har danskernes brugt så meget tid på de sociale medier, som de gør i disse år. Derfor er det heller ikke til diskussion at branding på de sociale medier er utrolig vigtig for at få en stærk profil i danskernes bevidsthed. De gamle medier, som radio, TV og trykte reklamer har med denne nye trend fået en utrolig stærk konkurrence, der mærkes i reklamebranchen.

Hvilke sociale profiler har man så brug for?

Det næste naturlige spørgsmål, er selvfølgelig så, hvilke sociale profiler på nettet, bør man så benytte og aktivt indgå i brugen af, for at imødekomme nye kunder og købestærke profiler. Herunder vil vi nævne nogle af de sociale sites, vi tror på, og hvorfor.

Youtube

Youtube er ejet af Google og er idag verdens andenstørste søgemaskine efter Google selv. Det siger sig selv at man naturligvis bør være stærkt repræsenteret her. Der findes mange måder hvorpå man kan tilgå videomediet på. Man kan selvfølgelig lave en video, men også slideshows fra forretningen eller andre metoder. Det vigtigste er bare i er tilstede på Youtube mediet.

Hvorfor ikke prøve en annoncering på Youtube?

Google+

Da Google jo også ejer Google+ og over 80% af alle danske søgninger går igennem Google, må man formode at Google selv vægter deres egne produkter højt. Siden udgiver dem og fortsat opdatere og justere sitet. Google+ blev i sin tid lavet, som alternativ konkurrent til Facebook. Uden Google+ må man nok indse man ikke er 100% effektiv i sin online profilering.

Facebook

facebookFacebook er jo danskernes foretrukne sociale medie, og selvom der stadig dukker nye alternative medier op, så er Facebook stadig der hvor danskerne er mest aktive. Facebook bruges også, som henvisningsplatform for 100vis af trykte medier, radioen samt TV hvor debatter kan udspille sig og den almindelige dansker kan give sin mening til kende, på godt og ondt. Facebook er kommet for at blive.

Instagram

instagram social profileInstagram er ejet af Facebook og tæt kædet sammen med Facebook i annoncering. Og eftersom Facebook er den store vinder i Danmark, som danskernes foretrukne sociale medie, må man formode at Instagram følger kraftigt med i denne udvikling. Instagram er blevet det hurtige billeddelinges medie sammen med Snapchat. Essentielle i branding på sociale medier

Twitter

Twitter er ikke slået så godt igennem i Danmark, som feks USA, se bare hvor aktiv USA´s præsident er på Twitter. Men selvom danskerne ikke er så aktive på Twitter, er det ingen god idé at gå udenom Twitter. Da Google og andre søgerelaterede sites, ser Twitter, som en solid kilde for internettrends og nyheder for blandt andet sociale events. Opret en Twitter og del, i perioder, så er i med på beatet.

Snapchat

Snapchat er også blevet super populært på det seneste. Især blandt de helt unge. Det er blevet det mere visuelle og sjove alternativ til at skrive en lang sms. Hvor man simpelthen istedet sender et foto, der beskriver hvad man laver, eller hvor man befinder sig. Snapchat ligger herfor også i hård konkurrence med Instagram, omend snapchat er mere lukket og privat.

LinkedIn

LinkedIn har i længe været det foretrukne medie når det kommer til alt omkring jobskifte, karrierer og virksomhedsprofilering. Herinde finder mange deres nye job, reklamerer for deres kompetencer og følger med i udviklingen omkring konkurrende virksomheder og hvilke tiltag de tager så man selv har mulighed for at rette fokus i nye retninger.

Læs mere om sociale medier og branding på vores blog.

%d bloggers like this: