Det kan være svært som virksomhed at skulle overskue, hvordan man skal markedsføre og brande sig allerbedst

Tidligere har man jo sat annoncer i avisen og ellers udsendt en tilbudsavis af en eller anden art, men det er jo langt fra alle virksomheder, som har et varelager, der kan bære et reklamekatalog, og det er der, videoproduktion kommer ind i billedet.

Lad fagfolkene

videofotografenVideoproduktion kan være mange ting, men i erhvervsøjemed ses det oftest som værende en profilfilm eller en anden reklamefilm, som videoproduktion handler om.

Der er nogen, der selv kan finde ud af sådan noget, og så sidder der garanteret også en hel del derude, som ikke aner, hvordan videoproduktion skal gribes an, hvad der kræves, hvordan det skal gøres, hvad der skal siges og hvilke elementer, der skal bruges i en videoproduktion.

Derfor kan det klar anbefales, at du tager kontakt til fotografen i Kolding eller Vejle, hvis du går og overvejer at få lavet en videoproduktion af en eller anden art.

Ideel markedsføring

Ideel markedsføringFlere og flere virksomheder bruger videoproduktion til at markedsføre sig og brande sin virksomhed på.

Det er en helt anden måde at nå målgruppen end gennem så mange andre ting som nævnt ovenstående. Videoproduktion fanger uden tvivl folk mere, fordi det ikke er noget, de som sådan skal sætte sig ned og tænke over i dybden.

En videoproduktion henvender sig direkte til seeren, og du kan også selv bestemme, hvilke informationer, der skal gives ud i en videoproduktion.

Udvælg informationer

Udvælg informationerSom virksomhed har I sikkert et ønske om, at alt skal fortælles i en videoproduktion, men for at det skal være realistisk og for at være sikre på, at folk faktisk gider se det hele igennem, så kan det være en fordel at udarbejde en drejebog over, hvad der skal siges og hvad der skal med af informationer i den her videoproduktion.

I kan jo altid vælge at fortælle, hvor der kan findes mere information om enten jer som virksomhed eller om det produkt, I gerne vil markedsføre.

Vis og fortæl!

Vis og fortæl!Vi kender jo alle reklamerne fra fjernsynet, hvor vi bliver bombarderet med det nærmest ustandseligt, og det siges, at det altså virker.

Kender du ikke det, at du pludselig bliver tørstig, når du sidder og ser reklamer? Tænk eventuelt over, hvorvidt du lige har set en reklame for en læskedrik eller lignende.

Vores hjerner registrerer meget mere, end vi umiddelbart tror, og det kan derfor eventuelt være en fordel, hvis I, i jeres videoproduktion vælger at vise, hvad det er, I gerne vil fortælle.

Et gammelt ordsprog lyder, at man hellere skal vise det end at fortælle det.

Let at nå målgruppen

Let at nå målgruppenDet visuelle har stor effekt hos mennesker, og det er en god måde at nå en bestemt målgruppe på, fordi det ikke kræver voldsomt meget af seeren, men egentlig heller ikke af dig eller jeres virksomhed.

Når først kontakten er taget til www.isofilm.dk, så går det egentlig bare slag i slag, og før du ser dig om, ja så har i en videoproduktion, klar til at blive sendt ud, hvorhen I har bestemt jer.

Måske skal jeres videoproduktion bruges som reklame i fjernsynet eller måske vil I gerne ud på de sociale medier såsom www.youtube.com eller www.facebook.com.

Alt det er muligt, og det er blot at snakke med videofotografen om, hvilke forventninger der er til jeres videoproduktion, og så skal han nok sørge for, at det hele kommer til at klappe.

Læs mere om branding på Youtube her.

Fanger bare bedre

Fanger bare bedreOg sådan en videoproduktion behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, men det er svært for en videofotograf at sige, hvor meget en videoproduktion koster, da det afhænger meget af hvert enkelt projekt. Grundlæggende siger de dog 10.000 kroner for en videoproduktion, der eventuelt skal lægges ud på youtube.

Og når du først har fået lavet jeres videoproduktion, så vil du med garanti opleve, at i får mange flere henvendelser og tilbagemeldinger på jeres videoproduktion, og det har altså noget at gøre med, at det bare sælger bedre end et A4 ark fyldt med oplysninger. Her er sandsynligheden for at folk står af, nemlig ret stor, hvorimod sådan en videoproduktion af et par minutter ikke kommer til at tabe folk på gulvet for tidligt.

%d bloggers like this: