Hos Brand Design tænker vi på miljøet

Hos Brand Design tænker vi på miljøet og deltager nu også i Ingen CO2 initiativet, da vi gerne vil gøre en forskel for miljøet i forhold til vores C02 udledning. Initiativet går ud på, at virksomheder – fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2, deres websites udleder.

Ingen C02 er et klima-initiativ for websites

Vi vil derfor gerne henvise jeres opmærksomhed til at sprede det gode budskab. Ingen C02 er et klima-initiativ for websites, webshops, internettet og computerbrug som idag er årsagen til mere C02-udledning end selve luftfarten – grundet det store strømforbug som internettet, computere og servere bruger.

Målet ved ingenC02 er at neutralisere C02 via vedvarende energikilder som vindmøller og deltagelse i C02-reducerende projekter på globalt plan. Deloitte er uvildig auditor på C02-Neutraliseringerne.

De virksomheder som støtter projektet har et ikon på deres website, ikonet kan ses herover, forneden. ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, som holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er i dag delvist ejet af Videnskabsministeriet og Østjysk Innovation.

Støt projektet eller læs mere om det her: CO2-initiativets officielle website. Novozymes, PFA, Post Danmark, Spies Rejser, Zalando m.fl. er blandt de mange, der allerede deltager.

Om Brand Design webbureau

Brand Design webbureau udvikler websites og webshops i de mest anerkendte cms-systemer (WordPress, Joomla, Magento & VirtueMart). Vores løsninger bygger på Open Source, hvilket betyder, at du ejer dit website samt ved hvad prisen er fra starten af.

Et website eller webshop er ikke meget uden SEO (søgemaskineoptimering), hvilket vi også tilbyder.

Vi tilbyder ejerløsninger – du har fuld råderet og alle rettigheder til din løsning

Vores erfaring inden for web-branchen bygger på de løsninger som vi tilbyder – nemlig ejerløsninger (Open Source løsninger). Hvis man er seriøs med sin virksomhed vil man også eje sin virksomhedsprofil. Derfor er det vigtigt, at man er sikker på, at man ejer sin løsning uanset om det er et website, en webshop eller en app.

%d bloggers like this: