Artikel om Brand Design i Kolding Ugeavis

Brand Design i Kolding Ugeavis – efter besøg af den rare journalist Louise Lauritsen fra Kolding Ugeavis hos Lone i Adelgade i Kolding Centrum. Modtog vi ugen efter en dejlig velskrevet artikel om makkerparret Lone Petersen og René Terp indehavere af Brand-Design.dk. Artiklen har fokus på virksomhedens hovedpersoner og de essentielle fokuspunkter vi gerne vil implementere i vores tilgang til vores kunder.

Læs artiklen her: Brand Design i Kolding ugeavis

Strategier for on-line markedsføring

Strategierne for Brand-designs on-line markedsføring er at forsøge at adskille sig fra andre SEO-virksomheder ved at arbejde med online markedsføring og webdesign, ved at tage udgangspunkt i hele virksomheden og deres værdier, og ikke bare hjemmesiden, eller billederne etc. Vi tror på at et langvarigt samarbejde fungerer bedst, da man på den måde bedre kan opnå resultater på søgemaskinerne og i andre markedsføringskampagner.

Tillid og åbenhed

Mange år i markedsføringsbranchen har givet mange erfaringer. Både gode og knap så gode. Vi har sammen valgt at vores platform, skal være bygget på åbenhed og tillid mellem os og vores kunder. Vi vil forsøge at personificere os så meget med kunderne, at man næsten fornemmer et venskab. Det er ingen skade til at man satser på hinanden og viser hinanden tilliden. Hvis vi ofrer os for kunderne, vil vi håbe de vil vise os den samme tillid. På den måde har alle parter interesse i at opnå en fælles succes.

Læs mere om digital markedsføring her.

%d bloggers like this: