Rigtig mange danskere har fået øjnene op for SEO

Rigtig mange danskere har fået øjnene op for SEORigtig mange danskere har fået øjnene op for SEO og er begyndt, at arbejde med dette. For mange er der udelukkende tale om en fritidsfornøjelse. Der er faktisk også gode muligheder for, at kunne tjene penge på det, hvis man har styr på SEO.

Der er ingen grund til, at gå mere i dybden med hvad SEO er i dette indlæg. For det skulle man meget gerne have styr på, ellers har dette indlæg ingen interesse for én. Det er nemlig henvendt til dem, der allerede har styr på SEO, men som måske kunne tænke sig, at tjene lidt penge med deres viden.

Der er selvfølgelig mulighed for, at sælge sin viden, som SEO konsulent

Der er selvfølgelig mulighed for, at sælge sin viden, som SEO konsulentDer er selvfølgelig mulighed for, at sælge sin viden, som konsulent. Det kræver dog, at man har rimelig styr på søgemaskineoptimering og har noget praktisk erfaring. Der er stadig rigtig mange websider, der ikke har styr på deres SEO arbejde og for mange af disse kunne det være interessant, at få forbedret deres placeringer.

Der er også mange mindre webshops og virksomheder, der godt kunne bruge et løft på søgemaskinerne.

Hvis man er god til SEO, kan der være rigtig mange penge, at hente

Hvis man er god til SEO, kan der være rigtig mange penge, at henteHvis man er studerende kan det være et udmærket fritidsjob. Hvis man er god til SEO, kan der være rigtig mange penge, at hente. Men det behøves ikke, at være et job man har siden af studierne. Man kan nemlig også arbejde som fuldtids søgemaskineoptimerings konsulent.

Enten kan man prøve, at få et job hos nogle af de store bureauer i Danmark eller man kan starte op med eget lille konsulent firma. Der er ingen tvivl om, at der er et marked og denne vil nok kun blive større i fremtiden.

Hvis man har styr på SEO

Hvis man har styr på SEOHvis man har styr på SEO, men måske ikke i en grad, så man kan sælge sin viden kan man starte små websider og webshops op. Det eneste man skal bruge er et domæne og et webhotel og så er man i gang. Hvis man finder små nicher med lille konkurrence burde der være gode muligheder for, at få nogle høje placeringer på søgemaskinerne. Når man begynder, at få de høje placeringer på søgemaskinerne kan man putte reklamer på siden eller lave nogle affiliate aftaler.

Det kræver selvfølgelig meget, at lave sådanne websider, men de kan være med til, at give en udmærket sideindkomst. Hvis man får lavet tilpas mange, der alle får succes kan det også blive ens levevej. Det rigtig skønne ved disse er, at man kan arbejde med dem ligegyldigt hvor i verden man befinder sig.

Story fra det virkelige liv – En SEO ekspert fra Brand Design hjalp mig

Story fra det virkelige liv - En SEO ekspert fra Brand Design hjalp migDet er efterhånden længe at jeg sidst sad og puklede med hjemmesider, så det var lidt af et wake up call da jeg i år valgte at hjælpe en ven med at lave hans. Meget har ændret sig siden da, og det var stort set kun HTML’en jeg ikke fik gevaldige problemer med. Især SEO havde jeg problemer med i starten.

Jeg vidste dårlig nok hvad det var, men heldigvis fandt jeg via google en hjemmeside hvor en SEO ekspert ødsler ud med gode råd og ting man skal huske. Så nu ved jeg i det mindste hvad det handler om.

SEO er søgemaskineoptimering, og det er vigtigt hvis man vil til tops på søgemaskiner som Google. Det at ligge som en af de første er især vigtigt for firmaer, da det kan give et stort mersalg at ligge nummer 1.

Dejligt at folk som ham den der SEO ekspert fra Brand Design giver gode råd, og jeg kan varmt anbefale at give den et besøg, hvis man har lidt interesse for online verdenen.

%d bloggers like this: