Bliv din egen webmaster online

Vælg en løsning fra Brand Design, hvor du kan udarbejde en ny udgave af tekst og billeder online så let som hvis du benytter programmet Word (microsoft). Du behøver blot web adgang for at blive din egen webmaster. Du behøver ikke at installere et eneste program på din computer. Det bliver ikke nemmere!

Mange skabeloner: Se alle de forskellige skabeloner her på siden. Mange skabeloner har allerede grafik implementeret, hvilket naturligvis vil blive erstattet med billeder af dine valg. Du kan bestemme hvilke farver du ønsker på skabelonen for dit websted. Hvis du har et logo, vil det naturligvis blive integreret i dit design.

En unik webside: Med dit eget grafik, får du en unik webside. Udgangspunktet er en af de skabeloner du kan se på disse sider. Alt programmering bag skabelonerne er allerede gjort, og skal derfor kun udfyldes med dit indhold, farver, grafik og betegnelser for knapperne efter dine ønsker.

Send dine data: Det er nok at E-maile dine tekster til os sammen med billeder osv. Så opbygger vi en komplet enestående webside til dig. Hvis du allerede har et websted hvor den eksisterende tekst og billeder kan genbruges, vil vi downloade det til brug på din nye webside. Du behøver ikke at bekymre dig om den del.

Domæne og Web hotel: Vi kan købe web hotel og domæne til dig. Dette vil ske hos One.com .

%d bloggers like this: