NETVÆRKSBASERET B2B-MARKETINGBUREAU – MÅLRETTEDE BRANDING- OG REKLAMEKAMPAGNER SAMT UDARBEJDELSE AF WEBSITES OG GRAFISKE PROFILER.

Små löpande tips & förklaringar om sökmotormarknadsföring

B2B Reklame & Markedsføring er et netværksbaseret marketing- og webbureau med særligt fokus på b2b-markedet.

Tilsammen har vi har adskillige års erfaring fra reklame- og mediebranchen, og kender derfor b2b-virksomheders virkelighed og udfordringer.

Vi kender dit marked, og ved hvordan vi mest effektivt kan nå din målgruppe, hvad enten det drejer sig om kortere salgskampagner eller tværmedielle brandingkampagner.

Vi kender dit marked, og ved hvordan vi mest effektivt kan nå din målgruppe, hvad enten det drejer sig om kortere salgskampagner eller tværmedielle brandingkampagner.

MÅLRETTET MARKEDSFØRING

Med målrettet markedsføring kan du ramme dine potentielle kunder og relevante beslutningstagere, og dermed optimere dit marketingbudget.

Vi ved, at b2b-markedsføring kræver indsigt, hvad enten det drejer sig om marketingstrategi eller grafiske udtryk, og gennem en grundig afdækning af din målgruppe, strategi, budskaber og succeskriterier, udarbejder vi en målrettet og samlet løsning.

brb reklame

ADWORDS & SEO

SEO & Adwords er to måder til at øge trafikken på et website.

Adwords er den hurtigste måde at øge trafikken på et website, mens SEO er den mest konstante måde at øge trafikken på.

Med Adwords betaler man for at være synlig i forbindelse med specifikke søgeord, mens man ved at optimere sine søgeord – SEO – kan øge websitets organiske placering, og dermed tiltrække gratis trafik.

En god rating af dit website kan være altafgørende for at tiltrække nye kunder – især hvis der samtidig afsættes ressourcer til anden markedsføring.

Vi kan optimere og vedligeholde dit website, så websitet rates højere i søgeresultaterne, og dermed tiltrækker mest muligt trafik.

reklamebureau

WEBSITES & GRAFISK ARBEJDE

Ved udvikling af webdesigns og grafisk identitet har vi fokus på dine ønsker og budskaber, og især på dine kunder og målgrupper.

Vi udvikler gennemgående grafiske udtryk og profiler, og arbejder med alt lige fra

  • Hjemmesider
  • Webdesigns
  • Flyers
  • Annoncer
  • Visitkort osv.
  • – ofte med afsæt i Jeres eksisterende udtryk så genkendeligheden bevares samtidig med at udtrykket opdateres.


%d bloggers like this: